sâmbătă, 9 aprilie 2011

PIRAMIDA DE LA RASNOV



DEPARTE DE CASA... IN CALDURA ASTA... TE CREZI... FARA VLAGA... STORS... AM ACCESAT INTERNET-UL SI AM VAZUT CEVA CARE IMI PARE, PE CAT DE CIUDAT... PE ATAT DE INTERESANT: TEORIA PIRAMIDEI DE LA RASNOV....

... DAR IATA CE SPUNE ARTICOLUL RESPECTIV....

"Un braşovean susţine că a descoperit adevărata origine şi istorie a omenirii. Valentin Tîrcă spune că este ultimul descent al familiei imperiale a agatîrşilor, o civilizaţie care a luat naştere din convieţuirea extratereştrilor cu pământenii.


Aţi aflat de la istorie că poporul român s-a născut din convieţuirea dacilor cu romanii cotropitori.

Uitaţi această teorie! Valentin Tîrcă, un bărbat de 41 de ani din localitatea braşoveană Bran, susţine că noi suntem descendenţii unui popor numit agatîrş.

Vezi şi:

O nouă teorie despre originea Universului: A fost precedat Big Bang-ul de un alt Univers?

Află aici ce este cu adevărat o gaură neagră

„Eu am descoperit în jurul Braşovului, în apropierea Râşnovului mai exact, un complex de piramide ca cele din Egipt. Aceste piramide au fost construite acum 18 milioane de ani de civilizaţiile extraterestre care au venit aici pentru a exploata bogaţiile naturale ale Pământului. De altfel ele au creat şi oamenii, ca pe nişte angajaţi care trebuiau să muncească", ne-a explicat braşoveanul.

Spune că piramidele au fost create pentru ca extratereştrii să se poate adăposti de radiaţiile solare, iar între Bran şi Râşnov există cele mai multe piramide împădurite din lume.

În timp creatorii omenirii au început să convieţuiască cu cei pe care îi creaseră şi aşa a apărut poporul agatîrş. „Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atîtea cîte stele numără Constelaţia Dragonului, locul de baştină al extratereştrilor", ne-a explicat brăneanul.


...MAI MULTE LUCRURI... LE PUTETI CITI SI SINGURI...LA ADRESA:

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Muntii-jurul-Brasovului-construiti-extraterestri_0_1108689177.html


SINGURA CONCLUZIE:

Valentin Tîrcă consideră că "piramidele" din zona Braşovului fac parte din aceeaşi familie cu cele de la Gizeh, din apropierea oraşului Cairo. În zonă există trei astfel de construcţii, iar Marea Piramidă a lui Cheops este considerată una din minunile lumii.

3 comentarii:

  1. cei drept in proportie de 75 % d-nul Tirca are dreptate. doresc sa ramin inca anonim. sunt din Risnov -Brasov locuiesc in acest moment in Germania mai precis in Hamburg. Am copilarit n acele meleaguri. Chisar si Cetatea Risnov si in imprjurimi sunt Formatiuni sub forma de Piramide. Exista doua(2) locuri care ar indica intrarea in unul din Celei mai mari formatiuni.am intrat de mai multe ori acolo dar de teama,nu neam mai aventurat mai jos.(lipsa de echipament)mentionez ca am 4 Tineri Risnoveni acolo. asta a fost in anii 1969 -1972. Sunt multe lucruri Arheologice si nu numai de vazut acolo.Toti le spunem extraterestrii dar sunt Stramosii nostrii inainte de Daci.!!! sta scris acolo Jos in Latina. mai cautati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu contrazic . multumesc de interesul aratat! Gandurile mele, cele bune.

      Ștergere
  2. Subiect pe cat de interesant, pe atat de delicat... Felicitari!

    RăspundețiȘtergere