sâmbătă, 9 aprilie 2011

PIRAMIDA DE LA RASNOVDEPARTE DE CASA... IN CALDURA ASTA... TE CREZI... FARA VLAGA... STORS... AM ACCESAT INTERNET-UL SI AM VAZUT CEVA CARE IMI PARE, PE CAT DE CIUDAT... PE ATAT DE INTERESANT: TEORIA PIRAMIDEI DE LA RASNOV....

... DAR IATA CE SPUNE ARTICOLUL RESPECTIV....

"Un braşovean susţine că a descoperit adevărata origine şi istorie a omenirii. Valentin Tîrcă spune că este ultimul descent al familiei imperiale a agatîrşilor, o civilizaţie care a luat naştere din convieţuirea extratereştrilor cu pământenii.


Aţi aflat de la istorie că poporul român s-a născut din convieţuirea dacilor cu romanii cotropitori.

Uitaţi această teorie! Valentin Tîrcă, un bărbat de 41 de ani din localitatea braşoveană Bran, susţine că noi suntem descendenţii unui popor numit agatîrş.

Vezi şi:

O nouă teorie despre originea Universului: A fost precedat Big Bang-ul de un alt Univers?

Află aici ce este cu adevărat o gaură neagră

„Eu am descoperit în jurul Braşovului, în apropierea Râşnovului mai exact, un complex de piramide ca cele din Egipt. Aceste piramide au fost construite acum 18 milioane de ani de civilizaţiile extraterestre care au venit aici pentru a exploata bogaţiile naturale ale Pământului. De altfel ele au creat şi oamenii, ca pe nişte angajaţi care trebuiau să muncească", ne-a explicat braşoveanul.

Spune că piramidele au fost create pentru ca extratereştrii să se poate adăposti de radiaţiile solare, iar între Bran şi Râşnov există cele mai multe piramide împădurite din lume.

În timp creatorii omenirii au început să convieţuiască cu cei pe care îi creaseră şi aşa a apărut poporul agatîrş. „Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atîtea cîte stele numără Constelaţia Dragonului, locul de baştină al extratereştrilor", ne-a explicat brăneanul.


...MAI MULTE LUCRURI... LE PUTETI CITI SI SINGURI...LA ADRESA:

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Muntii-jurul-Brasovului-construiti-extraterestri_0_1108689177.html


SINGURA CONCLUZIE:

Valentin Tîrcă consideră că "piramidele" din zona Braşovului fac parte din aceeaşi familie cu cele de la Gizeh, din apropierea oraşului Cairo. În zonă există trei astfel de construcţii, iar Marea Piramidă a lui Cheops este considerată una din minunile lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu