duminică, 17 aprilie 2011

SIMFONIA INIMII






AZI SUNT FLORIILE... CHIAR SI BILBISTROCUL DE LA MALAXA... SE CHEAMA... FLORIN.... TRAGEDIA DESTINULUI... UN NUME ATAT DE ALES...PURTAT INTR-UN SUFLET ATAT DE IMPERFECT...

DE AICI, DE LA ROBAIA... CATEVA RANDURI DESPRE NOI... CA SPIRITE... REINCARNATE:

"Influenţează Spiritele gândurile şi acţiunile noastre? Din acest punct de vedere, influenţa lor este mai mare decât credeţi, căci foarte adesea ele sunt cele ce vă conduc”. Atunci când un gând este sugerat, este ca o voce ce vă vorbeşte. Gândurile proprii sunt în general cele ale primului imbold.

Spiritele imperfecte sunt instrumente destinate să probeze credinţa şi constanţa
oamenilor în bine. Tu, fiind Spirit, trebuie să progresezi în ştiinţa infinitului, de aceea
treci prin probele răului pentru a ajunge la bine. Misiunea noastră este de a te pune pe drumul cel bun, şi când influenţele negative acţionează asupra ta, o fac pentru că tu le chemi prin dorinţa de rău, căci spiritele inferioare îţi vin în ajutor la rău când ai dorinţa de a-l comite; nu te pot ajuta la rău decât dacă tu vrei răul. Dacă eşti predispus la păcat, vei avea o sumedenie de spirite care îţi vor întreţine acest gând, dar vei avea deopotrivă spirite ce-şi vor da silinţa să te influenţeze în bine, ceea ce face să se echilibreze balanţa şi te lasă liber să alegi”. spiritele se ataşează doar de cei care le solicită prin dorinţele lor sau le atrag prin gândurile lor.

Iisus vă face să spuneţi în rugăciune: „Doamne! nu ne lăsa să cădem în ispită, şi scapă-ne de rău”

Posedarea: sufletul se poate găsi într-o dependenţă de un alt Spirit, astfel încât să fie subjugat sau posedat, iar voinţa sa să fie paralizată. Prin cuvântul posedat nu trebuie să se înţeleagă decât dependenţa absolută în care se poate găsi sufletul în privinţa Spiritului imperfect care îl subjugă.

Spiritele bune simpatizează cu oamenii de bine sau susceptibili de a se îmbunătăţi; Spiritele inferioare cu oamenii vicioşi sau care pot deveni; de aici ataşamentul lor, urmat de similitudinea senzaţiilor.

Spiritele, ştiind că viaţa corporală nu este decât tranzitorie şi că frământările ce o însoţesc nu sunt decât mijloacele de a ajunge la o stare mai bună, se întristează mai mult pentru noi datorită cauzelor, morale ce ne îndepărtează de aceasta decât datorită relelor fizice care sunt trecătoare. Spiritul, văzând în mâhnirile vieţii un mijloc de avansare pentru noi, le consideră ca pe nişte crize momentane ce trebuie să salveze bolnavul.

Când eşti în cumpănă, invocă Spiritul tău cel bun, sau roagă-te Domnului nostru. Dumnezeu îţi va trimite pe unul din mesagerii săi, pe unul dintre noi. Spiritele protectoare ne ajută cu sfaturile lor prin vocea conştiinţei pe care o fac să vorbească în noi; dar cum noi nu-i dăm importanţa necesară, ele o fac mai direct servindu-se de persoanele care ne înconjoară.
dacă le tratezi cu indiferentă uneltirile, ele (spiritele rele) încetează văzând că nu câştigă nimic.


„Mulţumiţi mai ales lui Dumnezeu pentru fericirea si realizarile voastre, fără a cărui permisiune nu se face nimic, apoi Spiritelor bune care au fost mijlocitorii săi”.

Adevărul este asemenea luminii: trebuie să te obişnuieşti cu ea puţin câte puţin, altfel te orbeşte.. Omul trebuie să facă binele pe măsura puterilor sale; căci fiecare va răspunde de tot răul ce se va fi făcut din cauza binelui pe care el nu-l va face.

Esenţialul nu este să te rogi mult, ci să te rogi bine.

Cel care cere de la Dumnezeu iertarea greşelilor sale nu o obţine decât schimbându-şi conduita. Faptele bune sunt cele mai bune rugăciuni, căci faptele valorează mai mult decât vorbele.

Spiritul celui ce se roagă acţionează prin voinţa sa de a face bine. Prin rugăciune pentru altul, el atrage spre sine Spiritele bune, care-l ajută în binele pe care vrea să-l înfăptuiască. Rugăciunea cheamă la voi.

Spiritele bune care vă dau puterea de a suporta incercările voastre cu curaj, şi încercările vă par atunci mai puţin grele.

Rugăciunea nu este niciodată inutilă, când este bine făcută, căci ea dă forţă, şi este deja un mare rezultat.


Ajută-te, şi Cerul te va ajuta!"

IAR IN REST ASCULTATI IN LINISTE SIMFONIA INIMII....:

http://www.youtube.com/watch?v=y28H4hV6rws

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu