vineri, 10 iunie 2011

“93% din copiii nenascuti au in sange toxina din alimentele modificate genetic”



INAINTE DE A VEDEA CE "SCOATEM PE GURA", IN ACEST WEEK-END... HAIDETI SA VEDEM CE "BAGAM IN GURA". SI, PENTRU A NU SE SPUNE CA DORESC SA FIU SUBIECTIV, AM SA VA REDAU CE SPUNE PRESA INTERNATIONALA DESPRE MANCAREA MODIFICATA GENETIC. IAR, IN CELALALT SFARSIT DE SAPTAMANA... VETI VEDEA CE GANDESC UNII DESPRE VIITORUL NOSTRU; FARA INSA A NE INTREBA: VOI VRETI?
Inainte insa de a aborda tema in cauza, iata o stire luata in aceasta saptamana, de pe: dailymail.co.uk

" 93% din copiii nenascuti au in sange toxina din alimentele modificate genetic”

“Un studiu alarmant relateaza ca toxinele introduse in alimentele modificate genetic pentru a elimina daunatorii ajung in sangele femeilor gravide si copiilor nenascuti. Studiul arata ca 93% din probele de sange luate de la femei insarcinate si 80% din probele prelevate de pe cordoanele ombilicale contin urme de chimicale. Milioane de hectare din America de Nord si Sud sunt cultivate cu un porumb modificat genetic care contine aceasta toxina si este baza furajera pentru efectivul de animale din intreaga lume.

Este clar acum ca aceste toxine care sunt concepute pentru a elimina daunatorii din camp ajung in corpul uman si la copiii nenascuti din pantec – aparent prin harana. Inca nu s-a aflat ce daune pot provoca, dar exista speculatii ca pot provoca alergii, intreruperi de sarcina, anormalitati si chiar cancer. Pana in prezent, industria sustinea ca aceste toxine, odata consumate de catre animale sau om, ar fi distruse in colon si intestine fiind eliminate din organism, neprovocand daune. Autoritatile pe siguranta hranei din Marea Britanie si Europa au acceptat aceste asigurari pe baza sustinerii ca plantele modificate genetic nu sunt diferite de cele care sunt produse prin metode conventionale. Acest studiu nou a fost efectuat de catre doctori independenti de la Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Universitatii Sherbrooke Hospital Centre din Quebec, Canada. Au prelevad probe de sange de la 30 de femei insarcinate si 39 de alte femei care nu asteptau un copil. Au cautat reziduuri de pesticide asociate cu producerea hranei transgenice.

Acestea include asa numitele toxine Bt, care au fost introduse in porumb si alte culturi folosind tehnicile ingineriei genetice. Au fost gasite urme de toxina Bt in 93% din probele de sange prelevate de la femeile insarcinate – 28 femei din 30. Toxina s-a regasit si in 80% din probele prelevate din cordonul ombilical – 24 din 30. In randul femeilor care nu asteptau un copil, toxina sa regasit in 69% din cazuri -27 din 39. Se presupune ca toxina ajunge in corpul uman in urma consumului de carne, lapte si oua de la animale hranite cu porumb modificat genetic”.

Si aceste adevaruri nu se opresc aici!... Pe cuvantul meu....de PIONIER....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu