sâmbătă, 4 iunie 2011

CONTROLUL MINTII… CHEIA NOII ORDINI MONDIALE? EPISODUL 1



Incredibil, dar adevarat…. Iata stirea zilei (cu, sau fara semnele de intrebare ce s-ar impune):
“The European Union Times anunţă că Vladimir Putin, prim-ministrul Rusiei, a primit din partea Serviciul Federal de Securitate (FSB) un raport în care se menţionează faptul că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn (DSK), a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, “lipseşte sau/şi nu a fost inventariat. De asemenea, în mod cel puţin ciudat, şi un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, căruia DSK îi împărtăşise această descoperire, a fost reţinut pentru aceleaşi acuzaţii ca şi şeful FMI. ” (http://www.soim.ro/story.php?title=fsb-sustine-ca-dskfostul-sef-al-fmi-a-fost-arestat-pentru-ca-a-descoperit-ca-america-nu-mai-are-aur).


Mintea umana este ultima frontiera unde arhitectii noii ordini mondiale incearca sa patrunda

Controlul mintii – este un concept ce a evoluat in ultimii 100 de ani, prin studii secrete intreprinse in psihologie, parapsihologie, sociologie, antropologie, religie, economie, electronica, cibernetica - a devenit un concept complex iar metodele actuale de control sunt extrem de evoluate si eficiente. Impotriva atator studii si cercetari stiintifice, totusi controlul mintii are si elemente deficitare, uneori multe din planurile oculte de control au esuat in mod lamentabil. Se pare ca pana acum mintea umana nu a fost inteleasa in totalitatea ei. Controlul mental poate fi focalizat pe o singura tinta si este un atac complex, extrem de bine organizat si planificat sau focalizat pe un grup de oameni sau o natiune intreaga (unde sunt utilizate metode cu efect in timp, utilizand foarte mult mass-media).

• Metodele de control:

- utilizarea religiilor, curentelor spiritualiste, misticismului. Iar printre tendinte si ideile promovate: mesianismul, ideile apocaliptice despre sfarsitul lumii, martirismul, etc. Este un domeniu extrem de sensibil, intrucat ataca partea cea mai ancestrala a subconstientului, utilizand credinta ca suport de manipulare. Aceste metode de control sunt extrem de puternice.
Putem aminti aici cazul sectelor religioase, unde anumiti lideri religiosi au putut sa gaseasca adepti pentru sinucideri colective. Recent s-a aflat ca multe din sectele religioase americane au fost subiecte de experiment, in cadrul programului MK Ultra, inchis oficial in 1972, insa continuat neoficial de atunci sub numele de MK Search. Acolo, CIA experimenta efectele controlului asupra mintii umane utilizand o metode complexa, avand la baza: hipnoza, LSD-ul si cadrul religios. Multi din liderii religiosi au fost creati in laborator si plantati in secte religioase. Acesti lideri jucau rolul de sleeper (agent adormit sau potential). Ei erau activati prin parolele de activare (cuvintele-cheie) "trigger" (tragaci).


Suicidul colectiv din Jonestown este consemnat intr-un document secret drept "Proiectul Albastru" ("Project Blue"), operatiunea Guiana: implementarea initiala a 34 de subiecti, "sleepers", cu nivelul 4 de programare (asasini, asa-numitii "candidati manciurieni").

Jim Jones a fost doar unul din liderii de proiect. David Koresh si Biserica (secta) Davidiana a fost un altul. Forta speciala "Delta Force" a aplicat la Waco toate invatamintele trase dupa Proiectul "Blue", in Guiana. La Waco nu existau nici teroristi, nici extremisti de dreapta, exista insa o scoala a CIA de formare a acestor "sleepers", sub acoperirea sectei davidienilor.
Deoarece nu s-au supus ordinelor pe care le primeau mai multi dintre acesti "zombi", scapand de sub control, a trebuit sa fie lichidati, apoi incinerati pe loc: s-a dat foc scolii, pentru a se distruge fisierele si materialul pregatitor compromitator la ancheta. Intre Jim Jones de la Jonestown si David Koresh de la Waco este cea mai dreapta linie cu putinta. Dezinformarea a fost fabricata dupa ce experimentul s-a incheiat.

- utilizarea hipnozei. Este o metoda de control mental individual. Utilizeaza tehnicile hipnotice de programare a unui subiect. Se poate face in contact cu victima sau de la distanta, fiind intitulata telehipnoza.

- utilizarea substantelor halucinogene (a drogurilor). O metoda experimentata extrem de mult de CIA, in cadrul proiectului MK Ultra (MK Search). LSD-ul a fost cel mai experimentat drog folosit in experimentele de programare si control mental.

Drogurile ajuta la slabirea constientului victimei, rupandu-l pe acesta de realitate. Drogurile creeaza un univers iluzoriu, pe care controlatorul il poate construi in asa masura ca sa ii serveasca scopurilor sale.


- iradierea mentala cu ajutorul unor mecanisme psihotronice si este poate cea mai secreta metoda de control mental.

Se poate utiliza directional pe o singura tinta sau colectiv, pe un grup intreg. Utilizeaza tehnologii psihotronice acustice (care emit sunete pe ultrafrecvente, sunete ce afecteaza activitatea normala a creierului, ducand la modificari comportamentale), altele bazate pe unde electromagnetice pe frecvente compatibile cu frecventele biocurentilor creierului uman. Tehnologiile acestea au cunoscut o dezvoltare fantastica in timpul Razboiului Rece. Actual sunt utilizati anumiti sateliti pentru realizarea unei iradieri mentale de mare acoperire, care sustin anumite idei .

3 comentarii:

  1. pai, trebuia sa se rezolve intr-un fel, nu....!!!!!
    daca tot s-a decoperit ceva, trebuia sa fie discreditat cel care a gasit ce a gasit, intr-un fel....
    si cum altfel decat sa se apeleze la ceea ce ne place mai mult noua(barbatilor care ESTE)....si unde mai pui ca dupa ultimele estimari s-ar putea sa se fi ales si cu niste(doar un pic) de SIDA(a nu se intelege personajul de la noi)!
    in rest.....god help us! now end ever!

    RăspundețiȘtergere
  2. ASA CRED SI EU... DAR CRED CA ESTE ABIA INCEPUTUL!... WTCH ME... VORBA "CHINEZILOR"!

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem zilnic dezinformati si mintiti in cel mai direct mod...si celor mai multi le place....sa fie controlati, sa li se spuna ce, cum si cand sa faca...cel mai periculos lucru pt om e lipsa de cultura, reducerea existentei sale la serviciu, mancare, sex, somn...de aici se naste ignoranta care e dusmanul cel mai mare al omului

    keep them coming, Luka!

    RăspundețiȘtergere