vineri, 29 iulie 2011

S-A DECONSPIRAT SINGUR... DACA MAI ERA CAZUL!


„Să nu mai fim proşti! Să ştim ce vrem şi să vrem ce trebuie!”
1. E timpul să renunţăm la fantasme şi să acceptăm realitatea aşa cum este ea. În primul rând realitatea faptului că secuii nu sunt nici maghiari, nici unguri. Secuii sunt altceva, altă naţie, nici naiba nu ştie exact-exact ce sunt secuii! Ştim bine că nu sunt maghiari, din păcate pentru ei!
Încercarea de a-i transforma pe secui în maghiari a eşuat şi trebuie acceptat acest adevăr. Vom avea mai mult de câştigat dacă vom pune la baza politicii noastre adevărul că secuii nu sunt şi nu vor fi niciodată maghiari. Nu sunt capabili! Trebuie să facem faţă acestui adevăr, a cărui sfidare ne-a adus până acum numai necazuri şi prejudicii.
Important este să-i păstrăm pe secui de partea noastră, alături de noi, într-un parteneriat cât mai strâns şi mai energic. În acest scop trebuie grijă mare când li se predă copiilor istoria, pentru a ascunde tot ce mai poate aminti azi de Occisio Siculorum, proiectul maghiar de genocid. Trebuie chiar să abandonăm acest proiect, s-a dovedit a fi o utopie, o fantasmă. Dacă n-am fost vrednici să ducem până la capăt uciderea secuilor înainte de Trianon, acum este prea târziu. Europa este cu ochii pe noi, iar noi nu mai suntem ce am fost!
Tokes Laszlo
Bruxelles-Budapest şi retur, martie 2011

Iar tocmai cand vroiam sa pun PUNCT... acestui personaj... am vazut o stire de ultima ora:
"Un fost sef al Unitatii speciale “Anti-KGB” confirma: Tokes, agent patentat al serviciilor maghiare... (http://ziarero.antena3.ro)

Ioan Rusan, colonel (r) al SRI,fostul sef alCompartimentului Anti-STASI din Unitatea speciala 0110 a DSS afirma ca europarlamentarul Laszlo Tokes, acum vicepresedinte al Parlamentului European, trebuie demis din forul legislativ european pentru colaborare cu politia politica comunista.

Victor Roncea: Domnule Ioan Rusan, astazi sunteti colonel in rezerva al SRI. Cu ce va ocupati inainte de 1989?
Ioan Rusan: Eram ofiter de securitate, la UM 0110.
Victor Roncea: Si ce faceati in aceasta calitate?
Ioan Rusan:Faceam ceea ce ar trebui sa faca si astazi ofiterii SRI specializati: identificam, monitorizam si distrugeam retelele KGB si ale altor servicii secrete atunci comuniste – sublinez: comuniste – din Romania. Am fost seful Compartimentului anti-Stasi din 110, supranumita “Unitatea anti-KGB”.
Victor Roncea:Dar au existat si romani implicati in aceste actiuni antiromanesti?
Ioan Rusan: Din 1988, serviciul de spionaj ungar a actionat intensiv pentru formarea unor grupe conspirative speciale, formate din romani. Logica era foarte simpla si este valabila si astazi: in strainatate nu pareau reale actele anti-romanesti savarsite numai de maghiari. Tot atunci, cadrele de informatii ungare au primit directiva de a organiza clerul maghiar din Romania intr-o retea eficienta de informatii. In aceasta retea a fost incadrat si ulterior prins si monitorizat pastorul Laszlo Tökes, presedinte de onoare al UDMR si a altor organizatii iredentiste si, astazi, deputat in Parlamentul European. Cadrul de informatii din Ambasada Ungariei, Csikasu Imre, era unul dintre res­ponsabilii din decembrie 1989 cu actiunea “revolutiei” pe via Gyula-Timisoara, dupa cum am interceptat noi si am transmis si Directiei I, care lucra cazul Tökes. Sa fie foarte clar: Laszlo Tökes a fost agent al securitatii comuniste ungare iar Parlamentul European trebuie sa-l trimita acasa"
SI, PENTRU CA TOT NE IUBESTE ATAT DE TARE... II "DEDICAM" O GLUMA... ASA CA DE LA UN PROST... LA UN ALT... ALES AL DOMNULUI:
"Porniti impreuna la vanatoare, Gheorghe Funar si Laszlo Tokes hotarasc, la un moment-dat, sa ia o pauza de masa. Primarul Clujului, singurul care avea merinde in traista, isi imbie partenerul de vanatoare cu paine si slanina, mancarea traditionala a ardeleanului, adresandu-i-se cu o voce mieroasa:
- Vrei o muscatura?
Si fara a mai astepta raspuns din partea acestuia, striga raspicat catre gonaciul sau:
- So pe el, Grivei!..."

2 comentarii:

  1. bozgorilor, o sa luptam pana la ultima picatura de sange pentru pamantul nostru! SA VA INTRE IN CAP!

    RăspundețiȘtergere
  2. ASA ESTE... PE EI, PE EI, PE MUMA LOR!

    RăspundețiȘtergere