luni, 11 iulie 2011

“SEPTEMBRIE 1944- O COLOANA GERMANA MILITARA A DISPARUT IN MUNTII CARPATI”



Sub semnatura lui Emil Strainu, in numarul din luna aprilie, din acest an al publicatiei “JURNALUL CONSPIRATIEI”, am vazut cum , inca de pe vremea celui de al doilea razboi mondial, Bucegii au reprezentat un fel de labirint de drumuri. Care puteau fi accesate, inca de pe vremea lui Decebal, in caz de pericol national.
”Coloana militara germana venea din Bulgaria si trecuse granita cu Romania pe sub Dunare, pe un drum secret pentru a evita luptele si capturarea sa de trupele romane si cele sovietice, ce intrasera in Romania?!?!”….
Si un alt exemplu:
“Descoperirea absolut intamplatoare a zonei benefice din Bucegi, "Gura de Rai" in traditie populara, vine sa rotunjeasca ceea ce stiam pana acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rand ne intareste ideea ca nimic din ceea ce avem lasat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel putin un sambure de adevar", declara Vasile Rudan.

"Ceea ce am gasit noi in Bucegi are o dispozitie geografica identica cu cea descrisa in folclor. In al doilea rand, stim acum ce si cum sa cautam.
Pe diagrame, harti ale subsolului, profilele micromagnetice ale zonelor malefice, despre care avem mai multe date, sunt ascutite, pe cand cele ale zonei benefice sunt liniare, aproape drepte. Timp de mai multi ani am fost ocupati cu alte proiecte de cercetare si am suspendat investigatiile din Bucegi, dar intentionam sa reluam cercetarile si sa facem chiar o demonstratie publica. Apoi vom largi zona investigatiilor, deoarece avem semnale ca asemenea locuri deosebite se mai gasesc, cel putin in zona Masivului Retezat. Interesant este faptul ca din informatiile de pana acum rezulta ca fiecarei zone malefice trebuie sa ii corespunda, undeva in apropiere, o zona benefica, la o distanta de cel mult cateva sute de metri. Deocamdata nu vom divulga locatia exacta", spune Rudan.
Acesta mai sustine ca, pe tema cercetarii anomaliilor magnetice atipice din Romania, bune sau rele, urmeaza sa apara o carte si ca Ministerul Apararii se arata foarte interesat de acest domeniu. Cercetatorii de la Institutul "Terra" spera sa se realizeze, cu concursul Armatei, o harta a Romaniei care sa puna in evidenta aceste zone iesite din comun.”

Hmm… voi ce credeti?

Si iata si snoava, de la final:

"Un alpinist cazut in crapatura unui ghetar este gasit de o trupa de la crucea rosie si salvamont.
Astia striga de sus:
-Crucea rosie si salvamontul sunt aici!
Iar alpinistul din prapastie:
-Nu donez nimic!..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu