joi, 14 iulie 2011

UN RAZBOI LA MODA :" Hackeri contra FMI"






CEEA CE CITITI AZI... MI-A APARUT PE EMAIL, CU DOAR CATEVA ZILE CA, D.S.K EX BOSS-UL DE LA FMI SA FIE CAUTIONAT DE VIOLUL DE LA NEW YORK....COMENTARIILE VA APARTIN...

"Razboiul "Bitcoin": Hackeri contra FMI"

(http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/razboiul-bitcoin-hackeri-contra-fmi-34265.html)


"Totul a inceput cu doi ani in urma de la doi senatori ai SUA. Actiunea lor nu parea sa aiba roadele scontate. Acestia au trimis o scrisoare catre procuratura prin care avertizau autoritatile ca a fost infiintat un site pe care se vand droguri precum marijuana, ecstasy sau heroina, iar moneda de schimb cu care se fac tranzactiile este Bitcoin. Un soi de moneda a Internetului. Pentru ca si autoritatile s-au aratat alarmate, Bitcoin a crescut in "greutate". Astazi, deja 200.000 de alte site-uri mari de pe Net trateaza in Bitcoin.

Site-ul pe care se oficializeaza astfel de tranzactii ilegale a fost facut in 2009 de un student japonez la informatica, tot el a facut si moneda Bitcoin ce era initial folosita de hackeri pentru a face diferite schimburi, insa ea a devenit in doi ani de zile moneda neoficiala a Internetului. Oricine poate cumpara monede virtuale de la mai multe case de schimb valutar online, insa acesti bani nu sunt doar folositi la plata drogurilor. Serviciile online care pot fi platite cu Bitcoin sunt in continua crestere, de la haine, pana la produse de gradinarit, sau jocuri video.

Valoarea in lei a monezii este de aproximativ 45 de lei pentru un Bitcoin, iar valoarea totala a economiei Bitcoin este estimata la 33 de milioane de lire sterline si este in continua crestere. Se preconizeaza ca in urmatorii 5 ani, moneda virtuala va acapara lumea, iar cursul de schimb va fi unul domeinant peste euro sau dolar, trecand de ceea ce se dorea initial a fi o moneda unica globala, acel IBU (International Bank Unit). Bitcoin are deci toate sansele de a deveni moneda unica internationala.

Oricine poate pastra sau crea monede Bitcoin, tot ce este necesar e un computer puternic pentru ca rezerva de monede este generata de un altgoritm matematic complex. Motivul pentru care Bitcoin castiga popularitate este pentru ca, spre deosebire de plata cu cardul, tranzactiile facute prin aceasta metoda nu pot fi depistate, e ca si cum s-ar plati cu bani lichizi virtuali.

Tocmai din acest motiv, autoritati bancare internationale, precum Banca Mondiala sau FMI au in vedere cresterea fara precedent a Bitcoin si faptul ca ar putea stapani lumea din punct de vedere financiar. legat de acest Bitcoin se spune ca si atacul hackerilor asupra siteului FMI ar fi fost o incercare de protest la o presupusa manevra prin care Oculta mondiala financiara doreste sa loveasca in spatiul virtual pentru a omori in fasa orice tentativa de introducere pe piata on-line a banilor lichizi virtuali. pe de alta parte, ca o coincidenta, sau nu, fostul sef al FMI, arestat la New York cu un scandal de viol, Dominique Strauss Kahn, era pentru o politica toleranta a Fondului vizavi de existenta Bitcoin."

IAR INAINTE DE FINAL... VA MAI "POVESTESC" O GLUMA... DESPRE EPISODUL DE LA NEW YOK:

"Cica, menajera de la Sofitel era in camera de hotel unde spunea ca a violat-o Strauss-Kahn, insotita de celebrii detectivi de la NYPD. La cercetare, au gasit 4 pete de sange, 3 pe asternut si una pe perete. Menajera le explica anchetatorilor: Astea 3 pete de sange sunt locurile unde bestia m-a abuzat sexual..

Dar unul dintre detectivi intreaba: Bine, bine, dar pata de pe perete?
Iar ea spune: Acolo domnul a dat cu capul dupa ce i-am spus ca s-ar putea sa am SIDA…
"

IAR MAINE VETI CITI, CARE ESTE MIZA ACESTUI JOC! VORBA CUIVA, DIN PRESA:

"CITITI SI MAINE... CACI NICI NU STITI CE PIERDETI!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu