miercuri, 8 februarie 2012

CARE ESTE OARE ADEVARATA FATA A PREMIERULUI DE LA SIE?

   CAND TOCMAI MA GRABEAM SA SPUN CA PRESEDINTELE NOSTRU CHIAR A INTINERIT CLASA NOASTRA POLITICA, IATA CA LA O MAI ATENTA RASFOIRE A INTERNETULUI AM GASIT DESPRE PREMIERUL DESEMNAT,MIHAI RAZVAN UNGUREANU... URMATOARELE

 “Inainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iaşi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă în care a denunţat faptul că un ofiţer de la secţia judeţeană al SRI a încercat să îl racoleze. Şi ca urmare a acestei conferinţe de presă s-a constituit o celulă de criză în careul SRI, care a hotărat să îl demită pe ofiţerul resp...ectiv, iar purtătorul de cuvânt din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofiţer. Relevanţa e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a încercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe nişte motive foarte întemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiţer a fost făcută la dorinţa expresă a unui serviciu străin şi stat străin”. în toamna anului 2009 el fiind acuzat de fostul purtător de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), anume că ar fi agent al unei puteri străine. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, aş putea spune lucruri interesante”, declara la vremea respectivă locotenent-colonelul Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvânt al SRI după revoluţie."
Ca, mai apoi la adresa urmatoare...http://www.lovendal.net/wp52/mihai-razvan-ungureanu-noul-premier-al-romaniei-e-omul-evreilor-cam-multe-lucruri-suspecte-in-biografia-sa/... sa pot citi alte "ADEVARURI", sub titlul:
      "Mihai Razvan Ungureanu, noul Premier al Romaniei, e omul evreilor?Cam multe aspecte suspecte in biografia sa..."
 Iar la adresa...http://bataiosu.wordpress.com/2012/02/06/seful-sie-mihai-razvan-ungureanu-un-evreu-sionist-desemnat-premier-al-romaniei-... gasim textul cu titlul  
"Şeful SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu, un evreu sionist, desemnat premier al României"
 Iar despre numirea sa la sefia SIE, presa si ONG-urile vremurilor de atunci spuneau ca:
   "Numirea lui Ungureanu - un papagal la sefia Serviciului de Informatii Externe?

ESECUL COOPERATIVEI ANTIROMANESTI - Crescatoria de papagali
Mihai Razvan Ungureanu este cea mai proasta alegere pentru sefia SIE din intreaga istorie a serviciului secret "specializat în domeniul informaţiilor externe privind siguranţa naţională şi apărarea României şi a intereselor sale". Provine din aceeasi crescatorie de papagali ca si Mihai Adrian Cioroianu - cooperativa Soros-Dilema-Colegiul Noua Europa. Totusi, e jenant, pentru Romania!"

NU MA CREDETI? CITITI VA ROG SI ADRESA ACEASTA DE LINK:

   http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=536&Itemid=1

       Restul? Nu simtiti ca ar fi doar .... VORBE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu