joi, 16 februarie 2012

"COLABORATIONISMUL SINDICAL" SI STRUCTURA MAFIOTA UNIVERSITARA

     SI, NU-I ASA, PENTRU CA TREBUIA DATA SI O MICA MANA, DE AJUTOR, LA PAUPERIZAREA "BIETEI NOASTRE TARISOARE", IN ACEST LANT TROFIC APAR SI DOUA NOI ELEMENTE:
                MAFIA UNIVERSITARA SI MARILE CONFEDERATII SINDICALE...

     IATA DE CE EPIDODUL DE AZI IL VOI NUMI SIMPLU SI DIRECT:

    "COLABORATIONISMUL SINDICAL" SI STRUCTURA MAFIOTA UNIVERSITARA
 Liderul sindicalistilor romani, din cercetare si proiectare, Radu Minea continua azi seria dezvaluirilor sale cu un alt capitol important: colaborarea marilor centrale sindicale cu mafia universitara.Ceea ce veti citi, mai jos, sunt puncte de vedere proprii si care nu angajeaza pe autorul acestui reportaj; dar care, in virtutea dreptului la informatie si a libertatii de opinie a crezut ca este de datoria sa sa faca cunoscute si aceste aspecte.
Dezvaluirile de azi nu ar fi ceva nou nici pentru unii dintre liderii marilor centrale sindicale si nici pentru noi ziaristii romani, inca in viata (n.r.- rog a se citi inca Liberi). De ce spun asta? Pai facand o paralela cu ACTA, cred ca astfel de lucruri, pe care urmeaza a le citi sunt mai usor de citit acum, pana in luna mai, decat dupa aceea! Caci, nu-i asa... "prietenii stie de ce!"

    Radu Minea a tinut sa-si incheie "marturisirile" sale, facand trimitere si la aspectul referitor la colaborarea a doua mari centrale sindicale, la ceea ce el numeste "mafia universitara transpartinica.

"Daca universitarii sunt dezonorati de prezenta alaturi de preuniversitari, poate ca fac o grupa speciala cu Academia. Se cunosc ilegalitatile si deturnarile de fonduri nationale si europene de catre ministerul si autoritatile conduse de "universitari" si acesta ar fi un prilej de "legalizare" a furturilor post-factum", si-a inceput relatarea Minea. Dupa ce a aratat si ca "avem o structura mafiota universiatara si transpartinica, cu o componenta in miscarea sindicala Alma Mater, care furnizeaza cadre pentru structurile bine renumerate ce vizeaza Cercetarea Stiintifica", iar asta in timp ce"reprezentantii federatiei noastre au fost si sunt exclusi din orice structura, in conditiile in care avem o Carta Europeana a Cercetatorului, dar si o Comisie Europeana a Cercetarii", a continuat Radu Minea

     Acesta a mai aratat, mai mult decat direct si ca: "se vede ca domnul Hossu si Cartel "Alfa "isi intrerup discursul si atitudinea principiala cand si autoritatile o cer, avand insa grija sa obtina alte avantaje. Iar asta deoarece acesti domni gestioneaza evaluatorii proiectelor europene, proiecte ce aduc fonduri substantiale".

 Un alt mare lider de centrala sindicala, dar si un mare sindicat a mai fost aratat cu "degetul" de catre Radu Minea...este BNS-ul lui Dumitru Costin:  "La fel vad ca se intampla si cu BNS-ul lui Costin, care uita in mod subit de ideea de mare lider sindical atunci cand este vorba taman de aceste proiecte cu bani europeni. Am sa va dau si cateva exemple deja publice, si in care se observa si colaborarea BNS-ului: "Eficienta politicilor de securitate sociala in Romania", din 2011, sau "Salarizarea in sectorul public vs sectorul privat", din 2010. Iar, pentru cunoscatorii citind la autori, veti vedea nume "ilustre" ale vietii publice romanesti, precum Liviu Voinea, sau Vergil Voineagu".
       Daca pe primul il vedeti pe la tv, pe cel de al doilea il stiti mai curand de la Institutul National de Statististica. Deci vedeti foarte usor cum aceasta mafie actioneaza atat direct, cat si in subsidiar. Iar pentru noi, sindicalistii este de notorietate blocul de locuinte al lui Costin, luat chiar in centrul capitalei... si ma intreb oare, cu ce bani?" a mai tinut sa precizeze liderul FSLCPR, Radu Minea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu