sâmbătă, 4 februarie 2012

ROMANIA... O "SPECIE" PE CALE DE DISPARITIE?

    IATA CA STUDIILE CELOR DE LA INSTITUTUL DE STATISTICA INCEP SA-MI CONFIRME, DIN NEFERICIRE TOATE BANUIELILE MELE.... ROMANIA O TARA, SAU O "SPECIE" PE CALE DE DISPARITIE...

"Zeci de mii de locuitori au disparut de pe harta Romaniei in ultimii 21 de ani. In unele judete chiar sute de mii! Dupa cum stiti, Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si Locuintelor s-a intrunit ieri, 2 februarie 2012, si a prezentat situatia preliminara a Recensamantului care s-a desfasurat anul trecut. Comisia a prezentat numarul locuitorilor din toate judetele tarii: cate persoane erau in fiecare judet in 2011. Atat! Misiunea Comisiei a fost indeplinita ."

http://www.econtext.ro/dosar--2/analiza/ce-nu-spune-recensamantul-zeci-de-mii-de-romani-s-au-evaporat-de-pe-harta-tarii-vezi-cati-romani-au-disparut-din-fiecare-judet-din-1990-si-pana-in-2011.html

Aceasta este o ancheta nationala. Care ar scoate in evidenta adevarata situatie in care se gaseste populatia Romaniei.
Astfel, un lucru foarte important care ar trebui adaugat la datele privind populatia din 2011 il reprezinta o comparatie. Cu alte cuvinte, trebuie sa vedem cum a evoluat populatia in ultimii ani. Din acest motiv, cea mai potrivita comparatie este intre populatia din anii 1990 si cea actuala.
Econtext va arata cati locuitori erau in fiecare judet din Romania in 1990 si cati mai sunt acum, in 2011, dupa datele recensamantului. Iar rezultatele sunt cutremuratoare!

Radiografii
Inainte de a trece efectiv la miezul analizei, sa mai spunem ca Econtext a mai radiografiat populatia Romania din diferite perspective.

    ASA, POATE CA VOM INTELEGE SI MAI BINE DE CE, ACEASTA "SPECIE" ESTE PE CALE DE DISPARITIE...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu