marți, 6 martie 2012

INTREBAREA SAPTAMANII: STIATI CA, MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS DE D.E.A VIENA?

        ACUM FRATILOR, IN CAZUL DE MAI JOS... SINTAGMA... "INCURCATE SUNT CAILE DOMNULUI", CHIAR CA ESTE UNA ADEVARATA! PAI, DACA  AVETI PUTINTICA RABDARE SI CITITI... INTREAGA "TARASENIE"...
SI, DACA GASITI CA AR FI ADEVARATA... TOATA ACEASTA POVESTE, ATUNCI INCERCATI SA POVESTITI SI ALTORA... STITI VOI CUM... EU NU AM DE CE SA VA INDEMN... VETI VEDEA, PE PARCURSUL A CATORVA ZILE... DOUA POVESTI, DESPRE ACELASI PERSONAJ... TEODOR VIOREL MELESCANU, DIN DOUA SURSE DIFERITE....    VOI CITITI, SI VETI DECIDE... CAT ESTE ADEVAR... SI CAT MINCIUNA!


  •  PRIMA POVESTE....de pe adresa: http://devanewyork.blogspot.com


La un moment dat, Marin Ceausescu i-a sugerat fratelui ca ar fi bine sa vanda sisteme de armament moderne sovietice unor parti interesate ca Statele Unite .

Legatura intre agentura americana a fost facuta de un membru DEA numit Theodor Melescanu. Acesta fusese contactat de americani la New York. Tratativele au continuat si au fost terminate cu succes pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela Moammer Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.

Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, s-a intalnit in secret cu seful nostru de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987. Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in momentul in care echipa DEA condusa de T. Melescanu care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parasise cladirea...
Marin Ceausescu a fost gasit spanzurat la data de 28 decembrie 1989, in subsolul Reprezentantei Economice a Romaniei la Viena. Mai mult ca sigur a fost ajutat sa-si puna gatul in lat. Marin Ceausescu administra fonduri obtinute din comertul cu armament, dar nu numai. Activitat ile sale din Austria includeau primirea si depunerea banilor in institutii financiare austriece, care ori erau rulati in conturi bancare aici, ori erau transferat i si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Marin Ceausescu a avut legatura cu CRESCENT, iar acest lucru era evidentiat de vizitele sale frecvente la Eisestadt, unde se aflau CRESCENT. Aici aveau intalnirile lui Marin Ceausescu cu doi actuali politicieni romani : Dan Voiculescu si T. Melescanu. Ca urmare a denuntului meu pentru recuperarea banilor Ceausescu atentia  anchetatorilor si-a indreptat atentia catre moartea " prin sinucidere " a fratelui acestuia. Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale. El era filat zi si noapre de agentura austriaca si olandeza responsabila pentru spionajul romanesc in cadrul NATO.


  •  IN ARHIVELE OLANDEZE S-A GASIT ULTIMA CONVORBIRE TELEFONICA A LUI MARIN CEAUSESCU CU CATEVA MINUTE INAINTE DE MOARTE. A FOST O CONVORBIRE INTRE EL SI THEODOR MELESCANU, CARE FACEA PARTE DIN GRUPUL DE SPIONAJ DE LA VIENA. 
Fotografii ale cadavrului si ca acesta nu prezenta semnele tipice ale unei morti prin spanzurare. Concluzia sa este fara echivoc: Marin Ceausescu nu s-a sinucis ci a fost ucis de membrii DEA din Viena.. Pe 28 decembrie 1989, acesta a fost gasit fara suflare de catre Melescanu care a anuntat personalul ambasadei, dupa ce aparent s-ar fi spanzurat de o grinda. ..."

4 comentarii:

  1. INTERESANT... SPER SA FIE SI ADEVARAT....

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, chiar foarte incurcate sunt caile celui de SUS!
    Insa intrebarea mea este urmatoare:
    Domnule Luca, cum reusiti sa puneti capul pe perna noaptea stiind ceea ce tocmai ati scris pe blog?

    RăspundețiȘtergere