sâmbătă, 21 aprilie 2012

Romanii au cea mai mica speranta de viata din toata Uniunea Europeana

AZI O SA VORBESC DESPRE O REALITATE DURA: SPERANTA DE VIATA, IN ROMANIA....
Astfel la adresa:http://www.econtext.ro/dosar--2/analiza/traim-cel-mai-putin-romanii-au-cea-mai-mica-speranta-de-viata-din-toata-uniunea-europeana-vezi-cat-traiesc-barbatii-si-femeile-din-romania-si-din-ue.html

putem citi intreg ADEVARUL

 "Sa fii roman e un lucru complicat! Cu certitudine, acest lucru se poate spune despre multe aspecte din viata noastra. In mod clar, nu prea renteaza sa traiesti in Romania! Iar acest lucru este adevarat la propriu, nu doar din perspectiva chestiunilor social-financiare.

Nu este rentabil sa fii roman din mai multe perspective. Iar in aceasta analiza va vom arata o astfel de perspectiva, in care nu se merita sa fii roman. Altfel spus, cat traiesc, in medie, europenii. Si unde se plaseaza romanii si romancele in acest clasament. Pentru ca acest clasament va arata cat este speranta de viata atat la barbati, cat si la femei.


Conditii de viata
Sa ne amintim doar de harta canalizarii, in care am evidentiat numarul romanilor care au toaleta sau dus in casa (vezi harta canalizarii pe judete), sau de topul saraciei, in care am aratat cati romani traiesc la limita saraciei (iata aici topul european al saraciei).


A trai in Europa
Dar sa revenim la viata europenilor. Viata medie a europenilor se intinde de la 73,45 de ani si pana la 82,2 ani. Cu alte cuvinte, europenii traiesc, in medie, intre 73,45 si 82,2 ani. In plus, vest-europenii traiesc mai mult decat esticii. Pe tari, trebuie spus ca cel mai mult se traieste in Spania. Populatia Spaniei are o speranta de viata de 82,2 ani (82 de ani si 2 luni). Din pacate, pe ultimul loc se situeaza tara noastra. Romanii (atat barbati, cat si femei) traiesc aproape 73 de ani si cinci luni (73,45 ani, mai precis).
Da, romanii au cea mai mica speranta de viata din intreaga Uniune Europeana."


Dar, mai multe aflati si SINGURI... citind si restul...
 
     DAR, MARE ATENTIE, NU VA SIMTITI UN SIMPLU REST!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu