vineri, 20 iulie 2012

VORBE DIN BATRANI

STAU SI MA PREGATESC SA PLEC. IN INIMA EUROPEI, LA BRUXELLES. STIU CAT VOI STA, DAR DIN "RATIUNI DE STAT... SI NU NUMAI" PREFER SA MA JOC CU TOTI "PRIETENII " MEI... DE-A BABA OARBA. UNDE BABA... ESTE VIATA... IAR ORBII, NOI PROTAGONISTII ACESTEI VIETI... MIZERE ... SI ADESEA REPETABILE. INTOCMAI CA "O REPETABILA POVARA".. CUM AR FI SPUS, CANDVA "PUETUL" Acum ma ma gandesc la batrani... si la vorbele lor pline de duh. M a gandesc la Romania, a ultimilor zile ... si, sau dar-cum va place- la "spectacolul" declansat taman de acest referendum... si, ma gandesc la vorba bunicului meu.Acesta, cand a aflat ca, la liceu, care era condus... la acea vreme... de sora unei doamne ministru GADEA... matusa domnului cu ochelari, de pe ANTENE... am spus in plina ora :" IARASI TRECE NEBUNUL..." mi-a replicat... sec, dar si hatru...


  "O vorbă din bătrîni: ca să funcţioneze bordelul, nu trebuie schimbate paturile, ci curvele... "

 Dar, iata cum s-a vazut acest "duel" dintre "pro-basisti" si "uslamisti", la nivelul firului gazonului... adica la nivel de facebook... presarat, pe cat se poate si cu vorbe din "mosi... stramosi"

"PRO...BASE"
  "ANTI- BASE"

Sfatul din batrani.. spune ca :
PRO BASE
ANTI BASE


    SINCER...AS MAI CONTINUA, DAR TIMPUL MA PRESEAZA... SUNTEM , CU TOTII CHEMATI LA IMBARCARE... 
 CU TOATE ACESTEA VORBELE BUNICULUI MEU... IN FATA LICEULUI "I.L. CARAGIALE" NU-MI DAU PACE...."... ca să funcţioneze bordelul, nu trebuie schimbate paturile, ci curvele... "

8 comentarii:

 1. EI LASATI... SUNT DOAR UN BIET OBSERVATOR...

  RăspundețiȘtergere
 2. O voba din batrani ,,SCHIMBAREA SEFULUI BUCURIA PROSTULUI,, sau ,,CAINII LATRA CARAVANA TRECE,,
  suntem o tara de nemernici si ne meritam soarta, toti ne plangem dar nu facem nimic ca sa ne fie mai bine. De la cel mai mic pana la cel mai mare fura in tara asta de la un mosorel de ata pana la banii din bugetul tarii, si toti strigam hatii. Raman la ideea ca ne meritam soarta.

  RăspundețiȘtergere
 3. "Circul" asta se repeta, mai mereu! Dupa aceea ne tot uita fratilor............. OARE CE ESTE NOU SUB SOARE?

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum... si voi? Suntem abia la jumatatea "drumului"... ce credeti?

  RăspundețiȘtergere
 5. Bre Luca... esti tare breee... asta chia mi-a placut!

  RăspundețiȘtergere
 6. va multumesc tuturor... dar nu uitati, ca si "maine este o zi.."

  RăspundețiȘtergere