miercuri, 26 septembrie 2012

MINUNEA DE LA MAGLAVIT , IN VARIANTA OLTCHIM SE INTOARCE?



VIATA ITI JOACA INTOTDEAUNA FESTE. EA TE URCA DAR TE SI POATE COBORA. CEL MAI BUN EXEMPLU? DEJA "FENOMENUL OLTCHIM" IN VARIANTA TELEVIZATA SI LA ORE DE MARE AUDIENTA! PROTAGONISTI: STATUL ROMAN... VERSUS... DAN DIACONESCU


 Își putea oare cineva imagina că ar putea să mai existe în România o voce mai populistă decât a lui Victor Ponta ?Sau, mai credea cineva că atât de iute vom avea un lider cu un discurs mai antioccidental decât al lui Crin Antonescu ? Oare, cineva spera să existe  un combinator mai tare decât Dan Voiculescu ? Îndrăznea cineva să conceapă ca în spațiul public să înregistreze cineva o audiență mai mare decât a lui Gâdea, Badea și restul anteniștilor ?
În câteva zile doar, ierarhia demagogilor, populiștilor, naționaliștilor de carton și a trompetelor s-a schimbat radical. În vârful piramidei a urcat, impetuos și irezistibil, Dan Diaconescu, noul idol al românilor.
Cu doar 72 de ore în urmă, USL părea de neîvins, Ponta și Antonescu, de neoprit, în pofida scenetelor cu MRU, Neamțu și Antonescu. În acest moment, cohorte de “fraieri și alienați mintal”, ca să îl citez pe CTP, se pregătesc să-i părăsească pe consulii USL și să-i jure credință noului Cezar:  "Cezar" Dan Diaconescu. 
Este prea ciudat ce se petrece ca să fie fără regizor. Putem bănui pe oricine, de la Băsescu la Merkel, de la CIA la SRI, de la Blaga la Videanu. Cert este că dacă scenariul va rula în continuare la fel de nestingherit ca până acum, USL își poate lua adio de la guvernare, Ponta și Crin de la președinția partidului, Antena 3 de la supremația media.În urmă cu trei ani, am avut vizita lui Geoană la Vântu, în această vară am avut intervenția UE și SUA în favoarea pragului de 50%  plus 1, acum avem privatizarea Oltchim. De departe, folosirea Oltchim și,posibil, a Tarom în lupta pentru cucerirea națiunii prin populism este metoda cea mai ingenioasă și irefutabilă.
Petrache Lupu, protagonistul minunii de la Maglavit, a proorocit că războiul se va termina rău și vom fi cotropiți. Dan Diaconescu, personajul minunii de la Oltchim, proorocește decăderea lui Ponta și a USL. În treacăt, ar fi de remarcat naivitatea cu care Victor Ponta a intrat în joc, amenințându-l pe Dan Diaconescu.

Interesant este că și tergiversarea lucrurilor la Alianța România Dreaptă pare acum a avea un sens. PP-DD ar trebui să își aleagă, el întâi, colegiile în care să îi spulbere pe useliști. Abia apoi să vină dreapta la masă.
 După întoarcerea lui Băsescu la Cotroceni, au fost mulți cei care s-au întrebat dacă acesta va face o nouă vrajă pentru a întoarce lucrurile în favoarea sa. Când îndoiala era aproape de paroxism, lui Băsescu i s-a arătat Dan Diaconescu.
Sunt vremuri grele, e momentul profeților mincinoși. Dar, fie vorba-ntre noi, Dan Diaconescu minte mai dulce decât Ponta, Antonescu și Antena 3 la un loc. 
   Insa, mai multe despre situatia EXPLOZIVA, din  intreg judetul VALCEA, puteti gasi mai ales la adresa:  
   http://www.mediaddict.ro/2012/09/26/bogdan-luca-in-doua-saptamani-judetul-valcea-ar-putea-intra-in-faliment/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu