duminică, 18 noiembrie 2012

Facebook a fost creat la cererea CIA

Iar, Mark Zuckerberg, agent secret.Cel putin asa sustin cei de la "Business Insider."Zvonul mai  face referire la faptul ca unul dintre investitorii in site-ul de socializare Facebook ar avea legatura cu CIA. Mai mult, articolul noteaza si faptul ca Mark Zuckerberg ar fi agent CIA.

 Potrivit Business Insider, CIA ar fi creat Facebook pentru a putea supraveghea si a avea acces la miliarde de informatii cu caracter personal. 

Despre Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, s-au scris mii de articole si s-a facut chiar un film, insa cei care vor sa afle totul despre retea o pot face citind cartea “The Facebook Effect” a lui David Kirkpatrick.

Iata cateva dintre lucrurile pe care nu le stiati despre site-ul de socializare:

1. In anul 2006, hackerul Chris Putnam a spart reteaua si a schimbat mii de profiluri Facebook astfel incat sa arate ca profilurile MySpace. Facebook nu l-a dat pe mana justitiei, ci l-a angajat.
2. Cand Jim Breyer de la Accel a investit 12,7 milioane de dolari, in Facebook, in 2005, Mark Zuckerberg, Sean Parker si Dustin Moscovitz au primit fiecare cate un milion de dolari.
3. Steve Chen a lucrat cateva saptamani la Facebook inainte sa se decida sa porneasca propria afacere: YouTube.
4. Compania TheFacebook a cumparat domeniul Facebook.com cu 200.000 de dolari.
5. Varsta medie a angajatilor Facebook este 31 de ani.


2 comentarii:

  1. interesant ... si nu numai atat. Da o privire, daca poti si pe www.mediaddict.ro! Vezi si cu Twiter....

    RăspundețiȘtergere
  2. ....MI S-AU INTAMPLAT MULTE....PE TEMA ASTA....

    RăspundețiȘtergere