luni, 12 noiembrie 2012

HAIDUCII LUI SAPTE CAI DIN SINDICATE SI UGSR

 
In toamna lui 2010, daca nu ma insel, pe la Pro Tv a avut loc o mini investigatie intitulata: "HAIDUCII DE LA SINDICATE".
  Acesta incerca sa dea de urma banilor mosteniti de la sindicate dupa'89.Am vazut atunci dezvaluiri incendiare despre implicarea politicienilor in distrugerea patrimoniului, pana mai ieri a fostului UGSR.

  O avere de invidiat, o organizatie sindicala mamut. Patrimoniul Uniunii Generale a Sindicatelor din Romania (UGSR) ar fi facut invidios orice fond de investitii din lume. Bani cash in conturi, imobile, statiuni turistice. Adunata intr-o suta de ani, constituita din banii oamenilor muncii, averea sindicatelor a fost praduita in primii ani de dupa Revolutie. Dupa 1989, parca intr-o furie nebuna, rechinii imobiliari s-au aruncat asupra unei prazi care nu a avut nicio sansa. Mandria sindicalistilor inainte de 1990 era imensul patrimoniu turistic. Hoteluri, case de vacanta, case de oaspeti. Dupa Revolutie, sindicatele si-au facut firma proprie care adminstreaza aceste bunuri.
Sambata asta, chiar langa Mc Donald-ul de langa Cismigiu, STEFAN CALINESCU ultimul "NEMURITOR" din UGSR, dar si in prezenta lui Vadim "Rudotel" au ridicat, din nou, schelele sindicalismului de odinioara.

Dar, ce va fi... si incotro vom "sari", sau nu, ramane sa alegeti singuri! Ce ma intreb, este doar atat;
"UNDE AU FOST ACESTI "TOVARASI", PARDON DOMNI... IN TOT ACEST RASTIMP?...SAU POATE CA ACUM ISI DAU DE ZOR COATE SI ISI SPUN RAZAND PRINTRE GINGIILE GALBENE DE TRECEREA ANOTIMPURILOR... PESTE EI, DAR SI PESTE NOI, CA... LA VREMURI NOI.... TOT NOI!?"

     

Un comentariu: