marți, 13 noiembrie 2012

Romania paradoxurilor: alegeri... retineri...condamanari...si UGSR

Iaca dragii mosului ca, s-a dat startul la o noua editie din programul intitulat ALEGERI PARLAMENTARE. La americani, acestea abia ce s-au terminat. La noi, insa abia a inceput "BALCIUL DESERTACIUNILOR".
 Din umbra insa, mana nevazuta a politicii, dar si a socialului par sa nasca NOII MONSTRII.... Vreti un exemplu? UGSR... Si, credeti-ma, dragii mosului, ca nu sunt povesti de adormit copiii....

Si, toata aceasta "miscare politica browniana", este asezonata cu retineri, invinnuiri reciproce si injuraturi... mai mult sau mai putin politice!Acum insa, retinerile par sa fie mai multe pa esichierul celor care "ARD". Si, mai putine dinspre "USL'-isti. E doar o prima parere,  nu mi-o luati nici in raspar, dar nici in serios... prea tare... opinia mea!


Am stat si m-am gandit cati politicieni actuali, sau viitorii cunosc...sau mai cunosc si care ar merita sa fie "ajutati", macar cu un gand bun...

La Suceava, aici cred fara de tagada ca sanse mari au cei de la USL, unde tandemul politic local reprezentat de Nechifor si Baisanu nu vor da gres; ci mai curand vor da de pamant cu toata colectia de fluturi "fosforescenti" , din spatele carora, pun pariu cu dvs, fara chiar sa ma deplasez pana acolo, ca sta marele actor grabit.... STELIAN NISTOR.
  Acelasi individ, care de pe sediul sau de pa Sagetii numarul 2, punea Moldova la cale...cea de peste Prut si nu se  sfia sa spuna ca are prieteni politici din tot spectrul politic. Pentru cei care inca, nu si-au dat dat seama cine este acest actor grabit, care calca senin peste cadavre, precizez ca  este "bipedul" care are Mall-ul, de la langa centrala termica din Suceava.Prima pe draepta cum te duci spre cartierul Burdujeni...
    Suceveni, vreti un antidot la astfel de actori grabiti? Pai uitati de "Bucovina tv", si de Bogdan Gheorghiu...si mergeti si votati pe profesorul ... ALEXANDRU BAISANU! DE  CE? PENTRU CA, ACESTA NU UITA SA-SI DUCA CUVANTUL LA CAPAT... CREDETI-MA....



Haideti sa iau un alt loc... sa spunem TIMISOARA. Aici, candideaza "taica socru", impotriva "Buldogului" si a lui "Maries Revolutionarul". Aici, ecuatia imi pare usor mai nuantata decat in alte parti. De ce ? Fie doar si pentru simplu fapt ca data de 1 Decembrie ii va prinde pe "cantindati" acolo si ca, Revolutia Romana, chiar si in forma de azi, a inceput acolo. Cu toata acestea, avantaj serviciul sta la USL, prin mana si jurispudenta autoritatilor locale; nu de alta dar atfel vom aplica strict problema din caricatura alaturata!
 A si sa nu uit, acolo, "interesul national" cum ar spune Presedintele Romaniei, va fi creionat si definit chiar si de oamenii politici gen Sorin Frunzaverde, Falca, sau altii.... Ma iertati daca ii sar pe unii, sau altii.Dar lista pentru zona aceea este mult prea lunga... si de aceea nu as vrea sa-i sar, exact ca la "sotron", pe unii sau pe altii!


In Bucuresti, situatia pare mult mai incordata, decat alta data. Uitati un exemplu, la liberali se musca, se injura si isi trag cu sete , la picioare! Becali, Chitoiu, sau Rares Manescu versus Chiliman, Moisescu, Tariceanu. Insa, peste tot si toate cred ca aici exemplul de politician nou este strict important! Par example, in sectorul 4, din pacate USL merge inca pe "duhul" echipei motanului Felix... , in care in ultimul moment l-au anexat pe "argatul de lux" Dinu Giurascu. Ma intreb domnule Giurascu cum vine acum treaba cu, ceea ce tot numeati "coloana vertrebala"; atunci cand faceti echipa cu un "colaborator dovedit", asa cum este cazul lui "nenea" Felix?!
     Aici, de departe, cel mai in vana si demn de luat in seama este avocatul FENECHIU, care face echipa, sper ca si in mod fercit... pentru el, cu doamna DOINA PARCALABU! Si care, iarta-ma Dane ca dau din casa, ai sanse sa iesiti "din prima mana". Dar, mare atentie cum iti gestionezi tu, propriul tau staff de campanie... adica, proprii tai pasi politici! Si atunci, votul te va cauta pe tine... si nu invers!


.... Hm, iar asta in timp ce in Romania noastra cea de toate zilele, o mana de sindicalisti, se gandesc sa  "renasca" vechiul UGSR, pe principiul :"LA VREMURI NOI.... TOT NOI"
   Si, deci, implicit si vechiul patrimoniu va veni inapoi, la ei! Ma intreb doar atat: "Ce naiba o sa spuna noii ciocoi sindicalisti, gen Costin, Mitrea, Hossu, Popescu?"
  Hm, va spun ceva care sa nu ne auda, toata lumea... despre acest subiect presa a scris! Nu ma credeti?

  PANA UNA ALTA, VA SFATIUESC DOAR ATAT:
                   "AVETI GRIJA CE VOTATI, CA SA NU MAI REGRETATI..." 

3 comentarii:

  1. O tara de nemernici care isi merita soarta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e chiar asa....Si, daca spui ca este o tara de nemernici, de ce te oui "ANONIM"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va mai certati, nu are rost! Uitati-va la SUA....
    Obama, în dificultate: locuitori din 20 de state cer separarea de SUA.

    RăspundețiȘtergere