joi, 28 martie 2013

DEMENTII CU CAP DE PORC... SI DISTRUGEREA INTELIGENTEI ROMANESTI

Mai oameni buni, dar si rai, banuiam eu ca lumea asta mare e un intreg TEATRU, dar parca ma incapatanam sa cred ca ROMANIA a devenit un ADEVARAT ... CIRC. Cu pericolul ca acest CIRC sa scape de sub bagheta PAPUSARILOR nevazuti....
  De ce spun asta? Pai, Dan Tanasa jurnalistul roman care a avut "TUPEUL" sa apere BUNUL simt a primit amenintari, pe FACEBOOK... deocamdata... 
Iar asta, in timp ce...pana mai ieri UDMR declara public ca : "în scandalul bentiţei tricolore: gestul elevei a fost exagerat artificial".
Si, pentru ca traim in "TARA TUTUROR POSIBILITATILOR", dar cred ca mai degraba intr-un TEATRU AL DESERTACIUNILOR, nici bine nu s-a uscat cerneala "SANCTIUNILOR" venite de la Bucuresti ca, deja un alt DEMENT, ori daca preferati un alt GUNOI, pe doua picioare si care culmea se mai da si sponsorul unei echipe de hochei din Miercurea -Ciuc a inceput sa ameninte. Insa, pe o cu totul alta nuanta... Dar iata ce scrie jurnalistul Dan Tanasa, despre acel gest:

"Azi, un dement din Miercurea Ciuc pe nume Csató Kovács Imre, mi-a transmis următorul mesaj pe pagina mea de Facebook: ”Te büdös gazember, a torkodat kéne elvágni, a Sabinájéval együtt! TakarodjatokSzékelyföldről, terület tolvajok!”. Traducerea mesajului în limba română: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei! Căraţi-vă din Ţinutul Secuiesc, tâlhari de terenuri!”


Mesajul mi-a fost transmis pe paginea mea de Facebook de pe pagina de Facebook a dementului. Fără nici cea mai mică jenă, Csató Kovács Imre mă amenință cu moartea pe Facebook, atât pe mine cât și pe eleva Sabina Elena din Covasna.
Am făcut o mică cercetare pe internet pentru a afla mai multe despre acest individ și recunosc că am rămas stupefiat. Harghiteanul Csató Kovács Imre este cel mai mare sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Informația apare chiar pe pagina de internet a clubului de hochei harghitean.

Nu există niciun dubiu că Csató Kovács Imre, harghiteanul care vrea să-mi taie beregata, este sponsorul echipei de hochei din HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Spun asta pentru că pagina de Facebook a dementului nu este făcută în urmă cu câteva zile, pentru a crea o diversiune, ci a fost deschisă în data de 9 octombrie 2009.

În cursul zilei de luni voi depune o plângere penală la Poliția Miercurea Ciuc în speranța ca acest dement să plătească pentru fapta sa. Între timp voi aștepta decizia CNCD la sesizarea mea, pe care am adresat-o CNCD în luna noiembrie 2012, cu privire la faptul că pagina de internet a clubului HSC Csikszereda, club plătit și din fonduri publice, este redactată exclusiv în limba maghiară."
Si, care este raspunsul STATULUI ROMAN, vis-a vis de un astfel de gest? Pai, statul se bate pe legea generalilor, pe faptul ca premierul Orban ...cum spun gurile rele IL ROAGA pe presedintele Basescu sa-l PRIMEASCA intr-o AUDIENTA privata pe LAZLO TOKES; si, de parca nu ar fi de ajuns toata aceasta UMILINTA, poate SOARTA, poate DESTINUL politic  au decis ca ... domeniul CERCETARII ROMANESTI sa fie redus la TACERE!
Da, da...ati auzit bine... si, ca un alt amanunt picant...spre AMAR... PROTESTARII au primit ACCEPTUL, ca azi acestia sa faca MITING, dar nu si un MARS de PROTEST!
 
Ciudat poate parea o astfel de situatie, numai noua... PROSTILOR DE RAND... nu si lor, celor cu CEAFA GROASA si care cand vorbesc, sau scriu iti pare fie ca RAGAIE... fie ca MAZGALESC aiurea spatiul internautic. Refulari de doi bani, al unor PERSONAJE inundate aiurea  de ISTORIE! Dar il intreb pe BIPEDUL amintit mai sus, daca a auzit de crima din JOSENI  din 2011, si daca are IDEE cine, pe cine a OMORAT acolo?
  Asta, ca sa nu mai zica vreun BIPED geaman, de pe acolo, ca tot RAUL, ar putea veni doar dintr-o SINGURA ... parte....Iar asta - APARAREA IDENTITATII NATIONALE poate fi interpretata ca o CRIMA?!
  Cat priveste INMORMANTAREA cercetarii romanesti, promit ca o sa va povestesc MAINE, aceasta TRISTA poveste. Pe INTELESUL... TUTUROR... ROMANI SI UNGURI... deopotriva!

5 comentarii:

  1. Ceea ce ma ingrozeste cel mai mult este TACEREA celorlalti... POLITICIENI, OAMENI DE RAND, sau restul....
    In rest, ca sa te citez exista "dementi cu cap de porc", cam peste tot!
    Parerea mea....

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma mira, singurul lucru care ma "infipoara" este impasibilitatea a noastra, a tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru ca primesc materialul de la Dvs
    cu stima si respect pentru munca Dvs.


    Sorin Racovitan

    RăspundețiȘtergere
  4. SA NU STRICAM INAGINEA PORCULUI ! PORCUL ESTE UN ANIMAL NOBIL IN COMPARATIE CU POLITICIENII NOSTRI! PACAT CA IN GRADINA MAICI DOMNULUI UMBLA SLOBOZI ATATIA PORCI

    RăspundețiȘtergere