luni, 14 octombrie 2013

SA NE RUGAM PENTRU FRATELE LIVIU...

    
AZI ESTE SFANTA PARASCHIVA.. SAU CUM MAI ESTE CUNOSCUTA POPULAR...  SI SFANTA VINERI. DA, DA ATI CITIT BINE... 
DAR AZI SA NE RUGAM...VA ROG, SI PENTRU FRATELE LIVIU... DRAGNEA. SI O SA VEDETI DE CE....

"Ziua de 14 octombrie, care marcheaza mijlocul toamnei, sfarsitul verii lui Mihai (Mioi), nu este numai sarbatoarea in care crestin-ortodocsii cinstesc moastele Sfintei Parascheva, ci are semnificatii deosebite, care se regasesc in calendarul popular si in lumea satului inca sunt bine cunoscute.

In popor, Sfanta Parascheva e perceputa ca fiind "mare la trup si urata la chip", dar cu un suflet bun, pentru ca-i fereste pe oameni de boli, grindina, trasnet si pe copii ii apara de deochi. De aici, de la aceasta perceptie, i se mai spune si Sfanta Vineri.

In aceasta zi se ingroapa vara si toamna, cu toate ale ei, bune sau mai putin bune, pune stapanire peste intreaga fire. Fetele tinere trebuie sa tina Ziua Sfintei Parascheva, pentru a fi cinstite asa cum a fost ea. La sate, se fac focuri in curte pentru a alunga spiritele rele."

Insa, zilele trecute, Liviu Dragnea vicepremierul bietei noastre tarisoare, care (inca) mai "raspunde" la TITULATURA asta, de VICEPREMIER... sa specific ca am pus intre paranteze cuvantul INCA, nu de alta dar nu stim cat timp va mai putea fi... INCA... vicepremier. Am simtit nevoia unei astfel de PRECIZARI, nu de alta, dar sa nu se creada ca as putea sti ceva MAI MULT decat dumneavoastra... cetitorii mei despre ... VIITORUL bietului OM!!!
De ce s-a dus un om atat de tare si de mare la moaste? Iata si raspunsul, venit insa nu dinspre partea "presei bagate in INSOLVENTA". Nu, ci din partea INTREGII prese autohtone...
"Premierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax. Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Întrebat de jurnalişti dacă s-a rugat şi pentru problemele sale cu Justiţia, Dragnea a răspuns: "M-am rugat pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toţi cei care au avut duşmănie în suflet şi au gândit rău". El a mai spus că, în primul rând, s-a rugat pentru ţară. "M-am rugat pentru ţară, recunosc. Pentru că, spre deosebire de anii trecuţi când veneam aici, acum am avut şansa sau neşansa să înţeleg mai multe din ce se întâmplă în ţară. E nevoie de foartă multă unitate şi foarte multă înţelepciune pentru noi toţi. Pentru asta m-am rugat şi pentru noi toţi", a spus Liviu Dragnea. Ulterior, Dragnea a participat la o procesiune religioasă pe străzile Iaşiului."
In GENERAL, nu obisnuiesc sa lovesc in OAMENI INGENUNCHEATI. Deci nu am sa o fac nici ACUM... Dar as vrea sa-i reamintesc  domnului LIVIU cum BICIUIESTE  el, in fiecare zi, ISTORIA acestui neam... cat  si CREDINTA
Iata de ce imi permit sa-i scriu azi "ONORABILULUI" domn LIVIU DRAGNEA cateva randuri mai mult decat DIRECTE... si, poate asa , sper eu ca macar  asa  sa INTELEAGA cat de simplu si usor isi poate rezolva ADEVARATELE sale probleme...

"Draga Liviu ...

Desi nu ne cunoastem direct, ci mai mult prin "INTERPUSI" deveniti intre timp "SUSPUSII" acestei natii nu am sa PIERD timpul cu nimicuri, si  am sa incep DIRECT. Si asta,  pentru ca daca intr-adevar esti un ADEVARAT barbat de STAT si nu... un PLAGIATOR... de personalitati politice ai sa intelegi ca PRIMA REGULA... a politicii este sa stii sa IMBRACI camasa aceasta... de POLITICIAN. Si nu ca pe o banala si neinsemnata CAMASA... de o NOAPTE.
Sincer, nu cred ca CINEVA obisnuit din tara asta ar avea ceva PERSONAL  cu tine... nici macar STARETUL manastirii Plaviceni.... de langa SAELE, o localitate atat de draga domniei tale. Chiar daca, macar in parte, ar avea de ce sa o faca. Si asta, doar TACIT, in sinea sa.
  In MOMENTE de restriste, romanii il DESCOPERA pe BUNUL... de aceea imi permit sa - ti dau o veste... VECHE de cand LUMEA asta: DUMNEZEU exista... in toate FAPTELE noastre. Fie ca ele sunt NORMALE... sau nu!
Domnule POLITICIAN iti pot ierta faptul ca ai FOLOSIT toate mijloacele in lupta POLITICA... pentru ca este IERTABIL. Numai un PROST nu stie, sau poate nu aflat inca ca... in POLITICA, dar si in DRAGOSTE... TOTUL ESTE PERMIS! 
 Dar, sincer nu am sa INTELEG ce ai avut cu MIHAI VITEAZUL;cu atat mai putin cu un loc al DOMNULUI?! De ce eviti mereu a da fata catre fata cu PARINTELE STARET... TEOCTIST? Dar, cel mai mult, ma doare  ca nu reusesti sa intelegi un alt ADEVAR, pe cat de AXIOMATIC, pe atat de UNIVERSAL; si care spune ca:
   "SA DAM CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI... SI OMULUI CE ESTE AL LUI..."
Ma mir cum de nu ai aflat pana acum ca nu este de AJUNS sa te faci ca faci... vezi cazul sanatoriului de batrani... de la CERVENIA... ci doar sa FACI... 

 
Ai uitat poate, din NEFERICIRE pentru tine, cum a TERMINAT un alt TELEORMANEAN... politician ca si tine... si care ti-a BATATORIT poteca POLITICHIEI. Numele sau era MUSETESCU! Si tot probleme cu DNA  a avut; dar si o MOARTE... pe cat de NAPRASNICA, pe atat de CIUDATA! Si el doar se facea ca face... Cel putin asa zic, pe la COLTURI, locuitorii judetului TAU!
Sincer, ca un biet PLATITOR de taxe a VREMURILOR cred ca ai dreptul sa afli despre ceea ce iti spun: de aceea iti dau sa ACCESEZI... singur si netulburat CHEIA spuselor mele:

http://mugetulcarpatiloronline.blogspot.ro/2013/08/mihai-viteazul-si-mandria-de-fi-roman.html

Dar nu DOAR pentru asta imi permit a DERANJA obrazul tau fin... cica... de mare BAN al acestor VREMELNICE timpuri.Iti spuneam la inceputul RANDURILOR ca,... PRIMA REGULA  a unui ADEVARAT politician este aceea de a sti sa imbrace politica... exact ca o camasa. In trecut... poate chiar de pe vremea MANTUITORULUI se  mai spunea ca, atunci cand intri in politica..."IMBRACI CAMASA MORTII". Si nu a PROFITULUI imediat si vremelnic. Intelegi unde vreau  eu sa te DUC... ca sa poti a ma INTELEGE?
Simt ca ai fi  APROAPE sa ma INTELEGI... si, pentru a nu te SUPUNE unui martiraj ieftin, in care sa fi pus a cere mai multe explicatii de la colegii tai de partid care cam stiu cum sta chestia, imi permit ca, pentru INCHEIERE sa-ti pun o ULTIMA intrebare: AI AUZIT DE CONSTANTIN NOICA?
Daca da, si nu ma indoiesc ca nu sti cine este cu ADEVARAT... CEL MAI MARE... FILOSOF ROMAN... iti voi mai spune si ca acesta a scris o carte... pe care daca ai avut SANSA a o citi... INSEAMNA  ca nu ai trait DEGEABA.... 
Dar, la fel de  sincer iti MARTURISESC ca NU CRED ca ai fi putut... fie si accidental a o face; iar daca ai facut-o cumva... a citi aceasta carte... inseamna ca ai UITAT! Si nu e un PACAT... caci, nu-i asa, UITAREA e scrisa in LEGILE OMENESTI....

 Cartea la care fac referire se numeste pe cat de SIMPLU, pe atat de DIRECT:" RUGATI-VA PENTRU FRATELE ALEXANDRU...". Si sti ce spunea acel NOICA... predecesorul unui alt NOICA... ceva mai TARANIST?! Daca nu sti, INCA... te rog ca... MACAR dintr-un SINCER ... RESPECT sa ai PUTEREA... sa TACI... si sa ASCULTI. Exact cum ai face-o la BISERICA... sau la SFANTA IMPARTASANIE...
<Rugaţi-vă pentru fratele Alexandru! Roagă-te şi tu, cititorule, căci numele nu priveşte doar pe comandantul trupelor victorioase [...], ci îi priveşte pe toţi ceilalţi fraţi Alexandru, biruitori nesiguri şi ei. Rugaţi-vă pentru fratele Alexandru din China, dar nu uitaţi de fratele Alexandru din Statele Unite; rugaţi-vă pentru cei puternici de pretutindeni, pentru cei ce "ştiu" [...], dar care nu mai ştiu bine ce ştiu şi ce fac, pentru cei ce posedă şi dispun, cu economiştii lor cu tot; rugati-vă pentru cei ce rătăcesc triumfători prin viaţa fără cultură, dar şi pentru cei ce rătăcesc în cultură, pentru omul european care a triumfat asupra nevoilor materiale, pentru omul modern care a triumfat asupra naturii şi a bunului Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru fratele Alexandru!>"

Iar in rest... in loc de cuvantul AMIN... asculta aceasta CANTARE... iar mie, PACATOSULUI, frate al tau, dar nu in ale POLITICII, lasa-ma a MURMURA: RUGATI-VA PENTRU FRATELE LIVIU...




Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax. Ştiri pe aceeaşi temă Fenechiu nu vrea să pupe moaştele Sfintei Parascheva pentru imagine Oboseală cronică la coada pentru moaşte. Oamenii aşteaptă 10 ore pentr... Modernizarea drumului Suceava - Botoşani va începe în prezenţa premier... Publicitate Apartamente noi in Greenfield www.greenfieldresidence.ro Muta-te si tu in cartierul imbratisat de padure! Apartamente noi de la 44.000€. Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Întrebat de jurnalişti dacă s-a rugat şi pentru problemele sale cu Justiţia, Dragnea a răspuns: "M-am rugat pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toţi cei care au avut duşmănie în suflet şi au gândit rău". El a mai spus că, în primul rând, s-a rugat pentru ţară. "M-am rugat pentru ţară, recunosc. Pentru că, spre deosebire de anii trecuţi când veneam aici, acum am avut şansa sau neşansa să înţeleg mai multe din ce se întâmplă în ţară. E nevoie de foartă multă unitate şi foarte multă înţelepciune pentru noi toţi. Pentru asta m-am rugat şi pentru noi toţi", a spus Liviu Dragnea. Ulterior, Dragnea a participat la o procesiune religioasă pe străzile Iaşiului.

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
cepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax. Ştiri pe aceeaşi temă Fenechiu nu vrea să pupe moaştele Sfintei Parascheva pentru imagine Oboseală cronică la coada pentru moaşte. Oamenii aşteaptă 10 ore pentr... Modernizarea drumului Suceava - Botoşani va începe în prezenţa premier... Publicitate Apartamente noi in Greenfield www.greenfieldresidence.ro Muta-te si tu in cartierul imbratisat de padure! Apartamente noi de la 44.000€. Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Întrebat de jurnalişti dacă s-a rugat şi pentru problemele sale cu Justiţia, Dragnea a răspuns: "M-am rugat pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toţi cei care au avut duşmănie în suflet şi au gândit rău". El a mai spus că, în primul rând, s-a rugat pentru ţară. "M-am rugat pentru ţară, recunosc. Pentru că, spre deosebire de anii trecuţi când veneam aici, acum am avut şansa sau neşansa să înţeleg mai multe din ce se întâmplă în ţară. E nevoie de foartă multă unitate şi foarte multă înţelepciune pentru noi toţi. Pentru asta m-am rugat şi pentru noi toţi", a spus Liviu Dragnea. Ulterior, Dragnea a participat la o procesiune religioasă pe străzile Iaşiului. Dragnea a sosi

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax. Ştiri pe aceeaşi temă Fenechiu nu vrea să pupe moaştele Sfintei Parascheva pentru imagine Oboseală cronică la coada pentru moaşte. Oamenii aşteaptă 10 ore pentr... Modernizarea drumului Suceava - Botoşani va începe în prezenţa premier... Publicitate Apartamente noi in Greenfield www.greenfieldresidence.ro Muta-te si tu in cartierul imbratisat de padure! Apartamente noi de la 44.000€. Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde s-a închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva, vicepremierul fiind însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Întrebat de jurnalişti dacă s-a rugat şi pentru problemele sale cu Justiţia, Dragnea a răspuns: "M-am rugat pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă. M-am rugat pentru toţi cei care au avut duşmănie în suflet şi au gândit rău". El a mai spus că, în primul rând, s-a rugat pentru ţară. "M-am rugat pentru ţară, recunosc. Pentru că, spre deosebire de anii trecuţi când veneam aici, acum am avut şansa sau neşansa să înţeleg mai multe din ce se întâmplă în ţară. E nevoie de foartă multă unitate şi foarte multă înţelepciune pentru noi toţi. Pentru asta m-am rugat şi pentru noi toţi", a spus Liviu Dragnea. Ulterior, Dragnea a participat la o procesiune religioasă pe străzile Iaşiului. Dragnea a sosit în cursul serii la Iaşi, el urmând să fie prezent, sâm

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax.

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a închinat la moaştele Sfintei Parascheva, că s-a rugat pentru cei care "au gândit rău" cu dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, el participând, ulterior, la o procesiune religioasă pe străzile oraşului, informează Mediafax.

Citeste mai mult: adev.ro/muiuun

5 comentarii:

  1. Foarte misto ce-ai scris, te-ai dus un pic departe dar se vede ca esti Artist sau un scriitor cu Har, dragnea nu-i Fratele Alexandru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cezarul are alte legi decât Dumnezeu, aici avem de luptat... după rugăciunea potrivită! Nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa-l Ierte pe fratele Liviu! Sa pastram un moment de reculegere pentru sufletul lui. Am zis bine...suflet si nu spirit! Omul are spirit ca orice organism viu...dar pe langa el are si suflet, care-i Ingerul pazitor! ;) In fine, pentru fratele Alexandru ma voi ruga, ori si cand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos scris,ai dreptate scriitorule,dragnea,asa cu d-ul mic ca doar asa merita nu are ce cauta in Casa Domnului,acest facator de rele,acest tradator de tara ar trebui sa plece odata de la cirma si orinduirea ei.Bravo scriitorule,pe mai departe tot asa.

    RăspundețiȘtergere