luni, 12 ianuarie 2015

UN ATENTAT, DOI "ATENTATI"...

Recunosc ca mi-e foarte greu sa scriu despre acest SUBIECT, chiar si acum! Moartea, indiferent sub ce forma ne parvine, nu ne poate PLACEA! Ceea ce s-a intamplat la Paris... imi lasa mai degraba SENZATIA ca acest oras nu mai este demult un ORAS AL LUMINILOR. Ci, mai degraba unul al UMBRELOR si al CIMITIRELOR. De cimitire umane ambulante. Sinistru, nu-i asa?
Inca din 2011, atrageam ATENTIA celor care aveau OCHI sa vada, dar si URECHI sa (ma) auda ca... Europa parcurge un DUREROS proces de ISLAMIZARE!  
Iata DOVADA... asta  daca (inca) nu ma credeti: http://mugetulcarpatiloronline.blogspot.ro/2011/07/vom-asista-oare-la-o-islamizare.html.
Am sa va redau mai jos, doar inceputul... nu uitati ca era datat 7.07.2011
"VORBEAM IN 
 CARICATURA DE LUNI ... DESPRE UN POSIBIL SCENARIU DE ISLAMIZARE A ROMANIEI... PRINTRE ALTELE. IATA CA, SPUSELE MELE AU FOST CONFIRMATE ATAT DE CATRE PARINTELE JUSTIN PARVU, CAT SI DE SITE-UL... http://nogovernment.wordpress.com/2011/06/04/islamizarea-planificata-a-europei/
PENTRU CEI CARE AU STUDIAT SITE-UL MEU, CRED CA AU PUTUT OBSERVA CA LA INCEPUT MA INTREBAM DE HIJAB... IAR ACUM... IMI PUN INTREBAREA DACA NU CUMVA EUROPA... VA CADEA IN ACEST FUDAMENTALISM!!! TIN MINTE CA, LA SANTANDER PRIN 2005, PRESEDINTELE DE ATUNCI AL PARLAMENTULUI EUROPEAN, NIMENI ALTUL DECAT SOCIALISTUL JOSEP BORELL, ISI PUNEA INTREBAREA DACA PRIN INCLUDEREA TURCIEI IN UNIUNEA EUROPEANA NU VOM PUTEA ASISTA LA UN ASEMENEA SCENARIU?! ATUNCI CAND A AJUNS SI LA PERSOANA MEA... I-AM RASPUNS TOT PRINTR-O INTREBARE:"CAND ATI FOT ULTIMA DATA IN SARAJEVO?...".Acolo, atunci... :ca si azi... scria pe niste mini pancarte acest ADEVAR:  "ATENTIE... NU CALCATI PE IARBA... PERICOL DE EXPLOZIE!" Pentru cine nu a aflat inca, acel oras este impartit intre musulmani... majoritari... si crestini... care s-au retras pe colinele si padurile care inconjura orasul... Da... acest lucru e (inca) o REALITATE!!!
Deci, inca de atunci exista o astfel de  problema, daca o putem numi PROBLEMA ... Libertatea de Exprimare... Deci, cel putin pe mine, personal, NIMENI nu are voie sa ma INTOXICE cu povesti ... fie ele si TRAGICE, cum a fost cea de la Paris!
Asa, chiar de atunci, am lasat postat si "YO" urmatoarul "BANC"...
"Zalutam rezbekt vechi, Jefu. Aderizat Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastdrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci jingercat plan bomba cu bum-bum! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca Beirut, tigle kazut la cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine! Astia romani are tupeu nu gluma! Urgent trebuie recrutat, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam.
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei.
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter.
Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica!
Jefu, ma indorg acasa! 
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba
!
".


Acum, bineinteles ca o sa tot apara ilustrii anonimi care o sa despice firul in patru... dar peste tot ceea ce stim, sau o sa se afle, nu vom putea STERGE cuvintele vaduvei caricaturistului CHARB... 
  "IN CE LUME AM AJUNS SA TRAIM?"



2 comentarii: