luni, 28 martie 2016

DRAGA "EUROPULE"... MA POT RUGA ( SI ) SINGUR!

"Europa, casa noastră comună, nu mai este liberă. Pentru că libertatea începe prin spunerea adevărului. Dar astăzi în Europa este interzis să spui adevărul. Chiar dacă e din mătase, o botniță rămâne o botniță. E interzis să spui că toți cei care vin în Europa nu sunt refugiați și că Europa este amenințată de valul de migrație. E interzis să spui că imgrația aduce în țările noastre infracțiuni și teroare. Și că toți cei care vin acum în Europa și aparțin unor alte civilizații pun în pericol modul nostru de viață, cultura și obiceiurile noastre creștine." - VICTOR ORBAN - 15 MARTIE 2016
 
FRANȚA SI BELGIA AU LEGI BIG BROTHER (FORMA EUROPEANA A PATRIOTIC ACT) FOARTE DURE... SI NU LE-A FOLOSIT LA NIMIC... E TIMPUL SA SE RENUNȚE LA MINCIUNA SI LA ASEDIUL ASUPRA LIBERTĂȚILOR CIVILE... NU POT SA BAGE TOȚI CETĂȚENII UE IN LAGĂR, PENTRU A-I PROTEJA DE POSIBILE ATENTATE... SA NU ACCEPTAM SA RENUNȚAM LA CEEA CE S-A CÂȘTIGAT CU SÂNGE: LIBERTATEA.
Asta in timp ce, nu mai departe decat de ziua ATENTATULUI, președintele României vorbește în două rânduri despre "INTAMPLARI", în mesajul transmis în urma nenorocirii de la Bruxelles, apoi spune că... nu a vrut să treacă peste asta. Cum să treacă? Iata explicatia gasita de SUBSEMNATUL in DEX, despre cuvantul "INTAMPLARE"... Deci... INTAMPLARE = Întâmplare neașteptată (și neplăcută) care apare în desfășurarea unei acțiuni.
Intre timp, NUTZII... cea care era "SPAIMA CONSTITUTIEI" mai ca ne da pe spate, ca pe fata se prea poate ca o fi dat-o "COCOSELUL TAXIMETRIST" si de parca nu ar avea destule PROBLEME, cu legea... si nu numai (asta zic gurile rele), isi posteaza pe pagina ei de "FATA"BOOK o "mica-mare"  nedumerire. Una, sa o numim conventional... IRE FUTABILA: "Atentat ISIS la Bruxelles, adica fix in casa comuna a liderilor Uniunii. O palma data acestora, care prin lasitate si prostie au adus razboiul terorist in Europa. O aroganta a ISIS la adresa celor care in ciuda evidentelor, au continuat sa sustina primirea musulmanilor pe continentul nostru. Cine raspunde astazi? Merkel, Hollande, Faymann, restul sefilor de state si de guverne?
  • Cine gaseste o solutie acum cand deja este prea tarziu?
  • Cine salveaza Europa? Cine salveaza crestinismul?
  • Problema nu este DACA vor ajunge si la Bucuresti, ci CAND?”
E.U. pe persoana fizica, cum ar mai spune MAREEAN... cred ca am gasit raspunsul la "DILEMA" blondei... de la drept, Universitatea... Cantemir.Iat-o:
"INCHIS PENTRU TERORISTI... IN ROMANICA: VINERI 10.30 - LUNI 14.00". Probabil ca unii vor ramane mirati, altii cred ca E.U. am ramas "usor defazat" de cand cu bombele aistea; insa nu,  acesta este un "Anunț" important pentru întreaga lume musulmană.
"În România este închis pentru terorism de vineri dimineaţa, până luni după prânz. Aceasta este perioada în care preşedintele nostru îşi face siesta săptămânală la Sibiu. Aşa stând lucrurile, cei precum Salah Abdeslam sau fraţii El Bakraoui sunt rugaţi să respecte odihna celui ce este preşedinte al statului, al CSAT-ului şi al eventualei celule de criză..."cel putin asa este de parere o parte a "TARGULUI"!!!
 Revenind la REALITATEA imediata E.U. cred ca e momentul unei dezbateri serioase... Vreau sa știu ce obțin in schimbul restrângerii drepturilor mele pe altarul luptei antiteroriste... Si după Paris si Bruxelles as dori mai mult decât promisiuni... Înainte de atacul de la Paris, Ministrul de Interne al Frantei, a declarat, intr-o întâlnire cu colegii din țările UE, ca numai Dumnezeu poate salva Franța de un atac terorist... Dacă e vorba sa ne bazam pe Dumnezeu, nu vreau sa renunț la nici un drept. 


  Va anunt, acum... la final... inca doua lucruri. Asa, ca sa nu avem vorbe la un eventual PROCES, sau ATENTAT:
  •    Ma pot ruga.Si de unul singur!
  •  Terorişti, respectaţi weekend-ul lui Iohannis!

12 comentarii:

  1. INTERESANT, DE LA DISCURSUL LUI ORBAN, PANA LA REALITATEA IMEDIATA! OARE VA CASTIGA RATIUNEA-CURENTUL DE STANGA, SAU TOT DREAPTA... AVENTURISTII?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din totdeauna si la noi, "tuciurii" astia au provocat deranj si panica!!!! Asta e adevarul, ce creati?Shalom

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea asta e mare, reactiile si opiniile sunt impartite! Ungurul are voie la opinia sa, noi la a noastra! Arabul, si turcul deopotriva insa raman; iar daca nu ma insel unde fu Johannis al nostru, mai zilele trecute? Nu cumva in Ankara? Deci... fiecare trage concluziile cum poate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce am vazut la Bruxelles si Paris au trait si sarbii in Sarajevo! Si, ce au patit? Unul Karadzici a fost declarat criminal de razboi... iar Mile Carpenisan a fost declarat "persona non grata" de Sua cand a comparat simplii oameni cu niste pixeli?! Lista de exemple e lunga si dureroasa, draga Luca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai Bunul Dumnezeu mai stie daca vom muri crestini, sau altceva?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atât de multă ipocrizie a existat și în perioada de sfârșit a imperiului roman de apus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ipocrizia a partinut in istorie mai mult partii occidentale a Europei, mai putin partii levantine! Insa azi s-au cam echilibrat lucrurile la capitolul asta! Asa ca,daca ar fi sa te citez "draga Euro[pule]... de rugat ne-om mai ruga, depinde unde?"

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu vreau să plec în SUA, Europa moare sigur în scurt timp

    RăspundețiȘtergere
  9. Mutălăul este într-o perpetuă vacanță și nu-i Bun de nimic, nici măcar primar la Sibiu...ce să mai vorbim? Un premier grivco vopsit, autentic monarhist doar îi pupă mâna lui dudă...doar nu-i dă ordine cum face doctoru' ponta sau bombonel....în rest despre refugiați? Când ajung la destinație, la noi în Europa...trebuiesc create tabere igienice obligatorii cu W.C-uri și dușuri la discreție obligatoriu dar mai ales la comun, femei și bărbați! ;) La intrare în tabără, femeile și bărbații trebuiesc dezbrăcați total de haine, deparazitați, dusați, etc...stabilirea unei identități provizorii obligatorii ce le pot conferi locuri de muncă.sau cei ce vin cu bani să le confere posibilitatea deschiderii unei afaceri. Toți trebuie să declare în scris pe propria răspundere că nu vor încălca legile statului respectiv, urmând ca la o cea mai mică abatere...(inclusiv amendă de circulație sau transport în comun) să rezulte expulzare cu interdicție de a mai intra vreodată pe teritoriul C.E.
    Partea proastă e că din cauza terorismului, riscăm desființarea Comunității Europene.
    Robotu' emigrant în vacanță

    RăspundețiȘtergere
  10. Draghe Robotule zi repede ce ti-a adus tie Comunitatea Europeana bun? In plus ca te-ai trezit si cu 'fratii' musulmani pe cap?Deci, sti bancul cu "beastele"? Tu vrei ca astia sa-ti fie, tie "beaste"?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei măi dragă Shalomel, fără comunitate ne-ar mânca vară nici și bomboneii, hrebenciuc,i steoaia ar fi singura campioană,gigilică erou iar clanurile ar fi fost înlocuitorii poliției! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer nu stiam pana azi dimineata ce sa cred?!Insa am vazut si eu, pe net o poza interesanta. Iata linkul: http://yournewswire.com/german-chancellor-angela-merkel-took-selfie-with-brussels-terrorist/. Intitulat asa; German Chancellor Angela Merkel Took Selfie With Brussels Terrorist.Fara alte comentarii!

    RăspundețiȘtergere