miercuri, 13 iulie 2016

MAREA MAHMUREALA... VARIANTA ROMANEASCA!

DECI, DE CAND NU N-AM MAI AUZIT... SAU VAZUT, IN FUNCTIE DE CUM BATE VANTUL... MULTE S-OR MAI INTAMPLAT! NU MA CREDETI? BA DA...STIU CA MA CREDETI!
DAR SA O LUAM PE RAND:
  • ALEGERILE LOCALE
A CASTIGAT "CUMINTENIA PAMANTULUI" VARIANTA ROSIE... SAU CUM AR FI SPUS INSUSI  EL:
  • BREXIT-UL S-A IMPUS...EUROSCEPTICII AU DEVENIT"JUPANII" TARLALEI
MAREA BRITANIE PARE CA A "DAT CU TIFLA" ACELORA, E FOARTE ADEVARAT... NU PUTINI LA NUMAR, CARE NU-SI DOREAU CA U.K SA PARASEASCA CORABIA SI ASA DE SUBREZITA A CEEA CE INCA, MAI NUMIM "U.E". ADICA, CEVA DE GENUL...



NU-I ASA, CA IMAGINEA ASTA VA PARE CAM SCOROJITA? PARADOXAL, SAU NU, LA DOAR CATEVA ZILE, ENGLAND... ESTE "EJECTATA" DE MICA ISLANDA DIN CAMPIONATUL EUROPEAN! IN SCHIMB, TARA GALILOR AJUNGEA IN SEMIFINALA CU POTUGALIA, LUI BARROS...

DAR STITI CE NU ATI AFLAT INCA?... IATA  NOUTATEA:



"Un înalt oficial NATO a ajuns acum șaisprezece ani în Republica Moldova și, impresionat de situația copiilor orfani de acolo, a decis că trebuie să facă ceva concret să îi ajute.
Mai mult de trei mii de copii be­ne­ficiază anual de sprijinul fundației pe care generalul american Norvell Coots a înființat-o la Chișinău. Între timp, militarul s-a botezat în ritul creștin ortodox, a pus nume moldovenești copiilor săi și a început să trăiască „moldovenește“.(ROMANIA LIBERA-INTERVIU)
Autorul acestui interviu, PETRICA RACHITA, recent EXPATRIAT in Germania dezvaluie lucruri putin stiute, de catre demnitari precum OPREA, ONTANU, ori DOBRITOIU. Cred ca acestia ar trebui sa ia aminte. Si  de ce nu, chiar si unul ca BASESCU TRAIAN, ori "ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra"... ILIESCU ION. Si, iata ce recunoaste "INALTUL" OFICIAL AMERICAN: 
  •  "Fecioara Maria mi-a spus că trebuie să ajut copiii" 
Pentru a va STARNI interesul am sa reproduc numai inceputul acestui INTERVIU, dorindu-mi ca RESTUL sa-l aflati dumneavoastra, singuri:
"Aflat acum la baza NATO din Germania, a povestit, într-un interviu exclusiv pentru „România liberă“, cum a pus la punct Project Moldova.
  • Cum aţi ajuns în Republica Moldova?
Norvell Coots: În 1999, eram șeful Corpului Medical al Nato din Europa și aveam cu Republi­ca Moldova, la acel moment, un Parteneriat pentru Pace. Am ajuns astfel acolo cu o campanie de imunizare. În timpul acesteia m-au impresionat foarte mult copiii abandonați și am decis că trebuie să fac ceva pentru a-i ajuta. Am văzut atunci mai mult de unsprezece mii de copii din șase orfelinate pe tot teritoriul Repu­blicii Moldova și am decis că ei trebuie ajutați să ducă o viaţă mai bună.
  • Ce v-a indus concret acest sentiment?
N.C. Am văzut orfelinate care funcționau după sistemul Uniunii Sovietice, modelul rusesc, orfelinate mari fără electricitate, fără apă curentă; practic, doar un loc unde să stea peste noapte. Deși copiii aveau mâncare şi educație, ei aveau nevoie în aceeaşi măsură de îngrijire, afecţiune și alte lucruri elementare pentru a trăi mai bine. Dorința de a ajuta acei copii să devină adulţi responsabili şi să trăiască o viaţă normală a apărut instant în 1999, dar acțiunea de caritate efectivă a început un an mai târziu, în anul 2000."


IARA IN REST, TRAIM INTR-O ROMANIE PREOCUPATA MAI MULT CU IDEEA DE A SE DREGE DUPA O LUNGA... SI CONTINUA MAHMUREALA COLECTIVA... LA FOC MIC... DE VARA! VOI NU CREDETI? E.U. DEJA SIMT CA IMI ESTE SETE: ARE CINEVA SA-MI DEA SI MIE O BERE?!

3 comentarii:

  1. O pot numi si "LECTURA DE VACANTA", insa stilul tau imi aduce aminte de Anton Bacalbasa! Domnul acesta avea o scriere intitulata "Mos Teaca"... Asta, Moș Teracă, „meletarul” incult și despotic, din cauza căruia nu se puteau odihni cinci mahalale. Moș Teacă, subofițerul mărginit, slugarnic cu ăi mari, bestie cu inferiorii, dușmanul „țivililor”, cu a lui celebră replică-tic verbal „când treci pă lângă vun țivil, trage-i cu cotul, că d-aia ți-a dat statul cot”!.Hm... Capisci?

    RăspundețiȘtergere
  2. Marea mahmureala? As vrea sa contrazic titlul cu un banc:
    Un betiv către o damicela: Proasto!
    Damicela: Beţivule!
    Betivul: Eu din betie ma trezesc. (chiar daca mahmur) si trece.
    Alte cuvinte sunt de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant mai ales ca, la Pojorata, cetatenii simplii au aceleasi probleme! Plus o pacatoasa groapa de gunoi!!!!Poate nu ne uitati si dati ofuga si pana aci!!!!

    RăspundețiȘtergere