luni, 22 august 2016

CAND BEREA TOATA S-A SFARSIT... DA-L DRACU' DE PESCUIT!

CAM ASA S-AR PUTEA REZUMA TOATA PARTICIPAREA ROMANEASCA DE LA RIO, 2016! DIFERENTA ESTE CA TITLUL IMI FU INSPIRAT DINTR-UN VECHI CANTEC PESCARESC, ATAT DE SINONIM CU PARTICIPAREA "TARISOAREI NOASTRE", PE LA RIO! 

Nu va suparati pe mine, dar mai ales nu trageti in mine, ai nostrii ori nu au inteles ce INSEAMANA SPORTUL OLIMPIC, la ora actuala... ori s-au obisnuit cu acel cantec care spune ca: "MERGE SI ASA"
Nu vreau si nici nu doresc a face o ANALIZA a situatiei, prin obisnuitele, dar atat de des folositele intrebari: DE CE?, dar mai ales CUM S-A AJUNS AICI? Cu siguranta ca, asta o vor face altii mult mai priceputi decat mine in a spune asta. Ce (inca) NU INTELEG este de ce nu apelam si la VARIANTA VIZER si preferam a PRACTICA TURISMUL SPORTIV... in frunte cu LIPA, BOROI si alti nenei si doamne batrane, care se erijeaza in LIDERII sportului autohton.
  • Care sport, care lideri?
Dar despre asta am sa revin la final...


Iata cum continua  CANTECUL PESCARULUI AMATOR:

"CAND SOARELE PRINTRE MUNTI A RASARIT,
 NOI PLECAM LA PESCUIT...

CAND SOARELE DUPA MUNTI A ASFINTIT
NOI STAM LA PESCUIT....

CAND BEREA NOASTRA TOATA S-A SFARSIT
DA-L DRACU DE PESCUIT!!!"

  • VARIANTA ROMANEASCA
DAR IATA SI VARIANTA ROMANEASCA, A GROPARILOR SPORTULUI ROMANESC




PENTRU FINAL AM PASTRAT O ALTA MORALA... UN NENE, NUMIT SI BOROI... A UITAT SI DE UN ALT SIMBOL AL STELEI: MIHAITA NESU.IATA PE SCURT POVESTEA, CONFORM SITE-ULUI    http://spynews.ro/sport/tradarea-anului-in-fotbalul-romanesc-mihai-nesu-a-trait-cea-mai-mare-umilinta-111324.html


'Iniţial, organizatorii au dorit ca partida să se dispute pe stadionul Ghencea, acolo unde fostul fundaş a jucat în tricoul roş-albastru. Şefii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au refuzat categoric să pună arena la dispoziţia lui...

Culmea, Manchester City, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, nu a beneficiat de un tratament similar. Englezii au anunţat că nu vor să se antreneze pe stadionul Giuleşti şi au cerut să li se permită accesul în „templul fotbalului românesc”. De această dată, şefii CSA-ului au răspuns pozitiv. Până la urmă, formaţia britanică nu s-a mai pregătit în Ghencea, ci a preferat să meargă în „curtea” rivalei Dinamo.
Ca şi stadionul Ghencea, arena din „Ştefan cel Mare” se află tot în incinta unei unităţi. Singura diferenţă e că aceasta nu aparţine Armatei, ci Ministerului Afacerilor Interne.
„Ceea ce s-a întâmplat, este strigător la cer. Mihai a reprezentat cu succes clubul Steaua, dar şi echipa naţională de fotbal a României. Petru străini s-a putut, iar un român aflat într-o situaţie dificilă a fost trimis la plimbare. Mihai s-a simţit dezamăgit. El avea nevoie de bani, iar dacă acel meci se juca în Ghencea, cu siguranţă pe stadion erau 30.000 de oameni, nu câteva mii câţi au fost la Polivalentă. Poate, într-o zi, Mihai va primi respectul cuvenit din partea autorităţilor române”, ne-a mărturisit un apropiat al lui Neşu.
Mihai Neşu are 33 de ani, iar în cariera sa a jucat pentru două echipe: Steaua (2001-2008) şi FC Utrecht (2008-2011). El are în palmares trei titluri de campion al României (2001, 2005 şi 2006) şi două Supercupe ale României (2001şi 2006). Pentru echipa naţională de fotbal a României, „Bichonul” a evoluat de opt ori."
  • CONCLUZIA... MEA:
"LAS-O BA, CA MERGE ASA: PAREREA MEA..."

7 comentarii:

  1. Nu stiu cat conteaza pentru cei mentionati de tine?! Daca am ajuns sa apelam la modul hibrid de a lua medalii: NATURALIZAREA unui sportiv atunci ce mai vrei? Si ala cecen, care pana mai deunazi concura pentru Rusia? Doamne unde am mai ajuns?Deci...

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce mereu, noi romanii, facem ce facem si ne dam singuri cu tifla peste geoale? Iar, la final uitam, cum bine ai scris aici, de altii, precum Vizer care ne-ar putea ajuta?! .... Intr-adevar este o realitate; insa una dureroasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi in viata nimic nu este paradoxal, draga Luca uite ca si E.U am scris azi tot despre acest subiect, insa din cu totul alta perspectiva: https://otaradepoveste.blogspot.ro/2016/08/o-poveste-devenita-cosmar-jocurile.html...Sa ai o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ai dreptate Luca. Despre ce vorbim dupa 26 ani de la marea inghesuiala din decembrie cand toti pretinii nosttri si/au dat mana pentru a distruge ceea ce era pe cale sa se construiasca aici. Performanta este doar o notiune abstarcta pentru marea majoritate si nu un scop care sa anime si sa conduca spre adevarate rezultate. Asa ca Las/o ba ca merge asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba doar de 26 de ani! E vorba de mentalitate draga Mirc!

      Ștergere
  5. Vad ca in marea lor majoritate, lumea iti da dreptate! Ce este insa, de rasu plansu este ca Petrache, COSR... nu prea vede multe din aceste adevaruri.Iti propun sa citesti ce a scris GSP-ul de azi: http://www.gsp.ro/sporturi/jocurile-olimpice-2016/concluziile-lui-alin-petrache-dupa-jocurile-olimpice-de-la-rio-imi-asum-neindeplinirea-obiectivului-486587.html

    RăspundețiȘtergere