duminică, 11 decembrie 2016

AVETI GRIJA CE VOTATI...

NU DE ALTA, DAR S-AR PUTEA CA, DACA NU SUNTETI ATENTI SA VA IASA... "AGAIN"... SI PENTRU A CATA OARA DOAR UN BIET "RAHAT CU APA RECE...". VEDETI CA, MACAR AZI SA NU VOTATI CU OCHII INCHISI CA SA NU IASA... "SECURENI", "SECURISTI", ORI "PUPINCURISTI" DIN OFICIU... SAU, POATE CA PREFERATI SA IASA PRECUM BLONDA DE MAI JOS...

ALTFEL, VORBA UNUI AMIC DE AL MEU, LA UN SPRIT DE VARA...  DE LA GURA SOBEI:
"Unul din afișele electorale ale unei candidate independente reamintește alegătorilor două lucruri.
Primul -- că dacă nasul Cleopatrei ar fi fost altfel, atunci și istoria lumii ar fi fost alta. Dar nasul a fost cât a fost, iar istoria lumii e cum e.
Al doilea -- că în vreme ce unii candidați trag pe nas, alții îi trag în piept pe alegători
Ce vor   pe nas, după ce vor fi fost trași în BULETINELE,de vot... nu e de nasul meu să spun..." imi concluziona AMICUL meu!

26 de comentarii:

  1. Sti cum ar trebui sa le spunem:"PLECATI DE AICI...ATI PUS NENOROCITA VOASTRA LABA..."

    RăspundețiȘtergere
  2. ASCULTA SI TU MELODIA ASTA: https://www.youtube.com/watch?v=CahjycCDMyk...DUPA NAI VORBIM!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. adevărul este unul; am schimbat o gașcă de partid la găști de partide și udmr

    RăspundețiȘtergere
  4. vreți o țară democrată, stați acasă! În decembrie 1989 am reușit să dărâmăm (eram foarte puțini) o dictatură a unui partid. Acum vreți să votați pentru dictatură pluripartid?! Democrația este a cetățenilor. Cu adevărat, cei competenți (prin fapte publice remarcate)!

    RăspundețiȘtergere
  5. este de așteptat...cu prosti din dreapta...cu salvați România lui peste...
    și premier tov Băsescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar cu cine să votezi să nu iasă un rahat cu apă rece?acum sunt prea nemulțumit de lipsa de alternative. Nimic nu e credibil.Din pacate asa se vede tara de aici, din Germania!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Știu că au omorât oameni la colectiv si nu e nimeni vinovat
    La revoluție nu este nimeni vinovat La mineriada nu e nimeni vinovat,La secția de arși de la Floreasca nu e nimeni vinovat
    Unde le-au pompat? O populație de căcat


    RăspundețiȘtergere
  8. Parerea mea este una mai directa.... desi cam dura:Totul tine de o populație de căcat care se mulțumește să-și păstreze statutul de masa de sclavi

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucica Suceveanul mis si iti spun aista adevar:
    "nu domle sunt indiferenti
    au iesit astia care au fost pacaliti si restu nu i-a interesat
    lumea te judeca dupa shi fashi wai
    daca amu 100 de ani ai dat oleak di bani , api aiasta conteaza...adica
    da am 2 milenii
    daca vrei mai pun mai iau ca la ciorba pana iese ce vrei
    daca tii foame tare ii dai cum e

    RăspundețiȘtergere
  10. Romanii sunt rosi acum tu citesti ce vrei ori sunt rosii ori sunt rosi de grija altora de grijile lor de grijile cosmice ceea ce nu le permite sa vada ce/i in curtea lor.deci rezultatele erau previzibile asa ca nu/i nicio surpriza pentru mine si nici pentru tine asa ca osu la treaba pentru patrie

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce nasul Elenei și nu hamsterul lui dragnea sau prostia "liberalului autentic" Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu? De ce Teleormanu' campion la vot? Au mai votat morții și de data aceasta? Iar ne-au votat viitorul țiganii și pensionarii? Acum rușii jubilează! Vor avea guvern cu majoritate parlamentară, tot ei au reușit să înscăuneze un președinte american pentru prima oară în istoria omenirii. Sunt trist pentru că anti-americanii și anti-europenii sunt la putere, vor suspenda și demite pe președintele robot Johannis, pentru că el nu-i Băsescu să știe să se apere...liberalii sunt catastrofă de slabi...cu salteluță Alinuța Burghiu, predoiul bușoi și alți imbecili patentați..promovați de robot, care nu știe pe ce lume trăiește. PMP și pe alocuri marele câștigător al alegerilor parlamentare, plicușor ban pe care îl felicit cu ocazia asta și în mod sigur vor face o opoziție dură. Vă dați seamă, cum ar fi ca în guvernul condus de firea (viitorul premier) să fie ministru ghișe sau marele "om de cultură" daniel barbu, boul ăla cu ochelari minusculi? Robotul alegător

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă oftic de faptul că Băsescu a prins, totuși, un post și că nu vom scăpa de a-l vedea și a-l auzi. Regret și că PRU nu a putut accede. Mă tem, sincer, pentru ceea ce va urma, căci nu presimt lucruri bune, atît din pespectiva (INCA) Presedintelui de la Cotroceni, cât și din faptul că nu este normal și nici sănătos ca un partid să aibă o astfel de poziție dominantă, din care să facă ce poftește.

    RăspundețiȘtergere
  13. Alio domnu alegător, pru este un partiduleț de tip sovietic, satelit al psd....un fel de ppdd...".băieți chiar așa de mult vă conduce turnătorul voiculescu? Fiți bă mai originali!" Robotul Alde

    RăspundețiȘtergere
  14. Da,ce pot spune,avem oare cum sa fugim de ei sa nu mai isi bata joc de noi,eu zic ca nu,daca nu il vrei pe ,,Base,,si gasca dai peste ciuma rosie,care de fapt si a cistigat ,,osul,,cel mare,a......x a oara in tara asta,oare Romanul este dependent de comunism,se pare ca da.

    RăspundețiȘtergere
  15. Prieteni! Alegerile astea au o singură morală: politicieni, respectați-vă alegătorii! Nu-i jigniți, nu le terfeliți demnitatea! Chiar și când nu au dreptate, au dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  16. Morala mea e una, cat se poate de simpla:Abu Abdullah Muhammad bin Musa al-Khwarizmi, un savant, astronom/astrolog, matematician şi scriitor persan, cunoscut că fiind descoperitorul cifrei zero şi considerat de unii a fi Părintele algebrei, a fost întrebat ce valoare are omul în matematică. Răspunsul sau a fost:
    “Dacă omul are bun simt şi caracter = 1; Dacă mai este şi frumos = 10; Dacă mai are şi bani = 100; Dacă se mai trage dintr-un neam nobil = 1000; Însă dacă dispare simbolul bunului simt şi al caracterului, adică 1, rămân doar zerourile.”

    RăspundețiȘtergere
  17. Luca imi placu postarea ta, din pacate ori din fericire, azi istoria sta altfel.Cum sta? Iata cum: Sic transit gloria mundi!
    A fost o vreme când de la ghenerali cu ceafă foarte, foarte groasă la intelectuali fini și subtili rău de tot, odele închinate dnei Elena Udrea lăsau în umbra odele aduse celeilalte Elena – Elena Ceaușescu.
    La alegerile parlamentare din 11 decembrie, dintre independenții clasați pe primele 5 locuri, Elena Udrea a fost ultima cu doar 3.154 de voturi.
    Unde va fi dispărut restul de până la aproximativ 25.000 necesare ca să prindă Parlamentul, numai generalul Coldea știe.
    Elena Udrea: “O să mă retrag din atenţia presei şi o să îmi găsesc alte proiecte, nu că în ultimii doi ani aş fi făcut cine ştie ce politică. O să îmi găsesc un proiect privat în care să fac cu totul altceva."
    Doamnă, aveți dreptate – în viața asta pământeană, la privat e cel mai bine. Și la Teologie, fiindcă vă pregătește portofoliul pentru lumea cealaltă.
    La stat ați fost înlocuită cu misticul Robert Turcescu, cel pe jumătate acoperit și pe jumătate autodescoperit. O predare de ștafetă pe măsura suveicii du-te -- vino! Vă dorim "Succes în ramură!" ... Pentru mai multe detalii rog sa accesati si linkul...https://www.youtube.com/watch?v=YD2VFKuz63w.... O seara faina va doresc

    RăspundețiȘtergere
  18. Lucian Suceveanul simte nevoia a te completa, cu o alta noutate.O mai tineti minte pe Vasolica Miron? Cum care?
    Steliana Vasilica Miron, diva tabloidizata obscen, al carei salariu de senator nu-i ajungea nici pentru coafor, nu a intrat in parlament: plang, in cascade de sughituri, ca niste fluviii dezlantuite, muntii, izvoarele, obcinele si caprioarele. Plange, hohotind, intreaga Bucovina, plang ingerii din altare si umbrele de sub pamanturi. Vasilica, Vasilica, nume predestinat a fi mit, legenda si eroina, cea mai mare pierdere pentru umanitate si pentru geopolitica intergalactica. Apara-ne, Doamne, de viziunile acestei "sfinte" si ne iarta noua blasfemiile ca noi, totusi, in ignoranta noastra ignobilă, iubim femeile si traseistele de lux.... Deci inca una se duse, dar nu ca INDEPENDENTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Toate aceste lucruri de la Domnul vin, si nu de la vremelnicii oameni, asa ca nica nu/i de nasul nost cand ii vorba de prezis viitorul prin gaura urnei. Repetam figura peste patru ani. Antrenati/va romani

    RăspundețiȘtergere
  20. Ar mai vrea ea... Nutzica... Putzulica... acele vremuri!

    RăspundețiȘtergere
  21. C.E. si-ar mai dori DANSA... ceva de calitate, si azi... prin gandul "intransei"!

    RăspundețiȘtergere
  22. Fac pariu ca nici data viitoare nu vor sti ce sa voteze?!

    RăspundețiȘtergere
  23. sa fie indemn, sau punere in garda? Ciudat

    RăspundețiȘtergere
  24. Popor damnat sa faca mereu si mereu aceeasi greseala...

    RăspundețiȘtergere