vineri, 6 ianuarie 2017

ANUL CARE TOCMAI A VENIT

"Daca nu te duci spre ceea ce vrei nu vei avea nicio data acel lucru. Daca nu intrebi raspunsul este intotdeauna nu. Daca nu faci un pas inainte esti intotdeauna in acelasi loc"(NORA ROBERTS)



SA VA ADUCA SANATATE! CA-I MAI BUNA DECAT TOATE, DAR SI BANI IN PUNGA... CAT SA VA AJUNGA... SI SA NU MAI TREBUIASCA CA AI NOSTRII SA STEA IN FRIG, PRIN ALTE ZARI... SI... IMI MAI DORESC CA SI POLITICIENII NOSTRII SA NU MAI IMITE CA TIN SI LE PASA DE ROMANUL DE RAND; DAR ASTA SA FIE DOAR DE OCHII CELOR DE AFARA!CI, CHIAR SA TINA!!!
Intotdeauna, Noul An vine cu speranta ca va fi mai bine, ca am lasat in urma tot ce-a fost greu. Cu toate acestea, multi dintre noi nu intra cu ganduri optimiste in noul an. Ba, mai mult, dupa cateva luni sa constatam ca desi ne pusesem multa SPERANTA, nimic nou nu s-a intamplat. Ori, poate prea putin!Nu cred ca, as fi singurul din tara asta care i-au auzit pe ceilalti zicand ca, dupa cateva luni, de asteptare sa constatate ca vine iar un SFARSIT de an, iar desi s-au intamplat destule lucruri in viata lor, acestea nu au fost pe placul lor, adica lucruri mai bune!
Va rog pe fiecare in parte, dragii mei cititori care mi-ati lecturat toate "PASTILELE", pana azi, sa aveti INTELEGERE si, daca nu veti mai vedea atat de des postari aci, pe blogul acesta... SA NU INTRATI... IN PANICA! De ce? Foarte simplu... pentru ca m-am mutat intr-o "TARA DE POVESTE"... Doar a mea... si de mine stiuta!

IMI PERMIT UN SFAT, DIN COLTUL ACESTUI BLOG:" SPERANTA TREBUIE SA EXISTE INTOTDEAUNA, DAR NU INSOTITA DE ASTEPTARE, CI DE UN PLAN INTERIOR DE ACTIUNE, PE NISTE PRINCIPII BINE FIXATE... SI CARE SA NE CONDUCA, PE FIECARE IN PARTE, DAR SI IN MASA... LA TINTA FINALA!

4 comentarii:

  1. este decizia ta! Insa eu zic sa te mai gandesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani cu sănătate, că-i mai bună decât toate!
    La mulți ani lu domnu' Dragnea, mare conductor ce nu doarme neabătut' pentru a patriei luminoase zidiri, pe calea socialismului științific democrat, cu gândul la țărișoara noastră mică, pe drumul creșterii economice, cu hamster.
    La mulți ani lu domn șofer Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu! Cum nu-i șofer? După față, credeam că-i șofer pe basculantă...la mulți ani lui gîdea, la mulți ani antena 3, la mulți ani lui dom ' profesor...dar care acum el scapă. .. "pentru conducătorii mai marilor orașelor și satelor, pe conducătorii țării, Domnului să-i pomenim!"
    Robotul Antenist

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cu sanatate! Speram a te rezgandi si nu-i asa de ce sa nu incerci a te razgandi; ca nu e bine sa cedezi! Caci, bine ai spus singura forta este scrisul...

    RăspundețiȘtergere