miercuri, 1 martie 2017

STIATI DE REZONANTA SCHUMANN?

DE 1 MARTIE M-AM GANDIT SA SCRIU DE ACEST LUCRU; NU DE ALTA DAR CRED CA O FEMEIE, IN ASAMBLUL EI POATE FI COMPARATA CU UN ASTFEL DE LUCRU.DECI, PRIMA INTREBARE, PE CARE FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA V-O PUTETI PUNE ESTE: CE ESTE REZONANTA SCHUMANN? Raspunsul nu este la indemana orisicui... 
"Rezonanța Schumann este unul dintre subiectele fierbinți în comunitatea trezită. Ea a devenit un indicator pentru progresul nostru spre o lume mai bună, dar cum funcționează și cum afectează ea conștiința?
Anticii înțelepți indieni (Rishi), au numit frecvența de 7,83 Hz frecventa ,,OM”. De asemenea, aceasta este ritmul bătăilor naturale ale inimii Mamei Pământ, cunoscută sub numele de "Rezonanța Schumann." Potrivit Wikipedia, "Rezonanța Schumann este cavitatea rezonantă electromagnetică globală, excitată de descărcările de lumină din cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă."
  • ,,Omne vivum ex vivo - toată viața este de la viață "

Legea biogenezei prevede că viața nu poate fi creată din nimic, întotdeauna doar viața creează viață. Această declarație profundă poate începe o serie de întrebări în știința necunoscutului referitoare la cine sau ce a creat viața umană.

  • Exista si Metode de impamantare si conectare cu frecventele Pamantului
Fundamentarea termenului înseamnă conectat la Pământ, și este unul care se întinde la numeroase culturi diferite, tradiții și practici spirituale. În timp ce acesta este asociat cu sentimente de echilibru, conexiune, centrare, scufundat, fiind ancorat în fluxul, aș dori să exploram implicațiile mai mari de ceea ce se întâmplă de fiecare dată când mergeti afară și vă relaxati în natură.Ceea ce trebuie să înțelegem este că toate sistemele trebuie să depună eforturi pentru a realiza, a reveni la, sau de a menține o stare de coerență pură. În fiecare moment, dacă suntem conștienti de asta sau nu, suntem luați parte într-un proces constant în universul nostru, cuplandu-ne cu alte campuri de energie pentru a găsi un fel de echilibru în acest spațiu. Acest lucru se întâmplă peste tot, cu viața într-un ecosistem, atunci când stai în fotoliul preferat si te uiti la televizor, atunci când te joci cu animalele, sau atunci când saluți pe aproapele tău. Noi în mod constant interacționăm cu câmpurile de energie din jurul nostru, în grade diferite și cu rezultate diferite.
Mai organizate sau coerente, toate aceste campuri de energie sunt mai eficiente daca pot fi transferate sau stimulate pentru a spori energia fiintelor. De cea mai mare importanta pentru toata viata de pe planeta noastră, câmpul Pământului are o frecventa normală joasa de ~ 7,8 Hz ( 7,8 cicluri/secunda, n.a.), cunoscuta sub numele de Rezonanta Schumann.
                                              
Acest ritm natural se găsește în mai multe locuri în cadrul organismului uman, și este inerent să funcționeze la starea noastră cea mai eficientă, durabilă și coerentă. Cavitatea corpului uman rezoneaza la 7,8 Hz. Undele noastre cerebrale Alpha și Theta vibreaza la frontiera frecvenței de 7,8 Hz. Aceste undele cerebrale sunt asociate cu înțelegere, intuiție, inspirație, meditație, relaxare, și calm. Astfel, Pământul rezoneaza cu sistemul nostru biologic, aducându-ne într-o stare de mai mare coerență. Acest lucru îmbunătățește bunăstarea noastră mentală, emoțională și fizică. Când ne impământăm, organismul operează mai eficient și armonios și poate avea acces mai liber la energia electromagnetică stabilizată a Pământului pentru a crește vitalitatea, sănătatea, buna dispozitie și se ne bucurăm de o durată de viață prelungită. Acest lucru este vechea cunoaștere, care este exprimată în foarte multe culturi diferite, tradiții și practici spirituale, și totul se trage de la legătura noastră cu Pământul.
  • FEMEIA E OARE CA SI TIMPUL?

       
Timpul accelereaza. De mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul (ritmul cardiac) al Pamantului a fost de 7.83 cicli pe secundă(sau Hz), Armata a folosit acest lucru ca pe o referinta foarte fiabila. Cu toate acestea, din 1980 această valoare a crescut încet. Unii oameni de știință cred că aceasta este în creștere mai rapida decât putem măsura.(sursa : http://www.in5d.com/)

3 comentarii:

  1. Interesant eu uunul nu auzisem inca de asa ceva... va felicit... si osa pun si eu pe pagina mea de fb! O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am stiut pana acum, asa ca... vorba lui Ghitza... te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  3. TE FELICTI, DAR ARUNCA O PRIVIRE SI PE : https://otaradepoveste.blogspot.ro/2017/03/o-poveste-mai-putin-stiuta-chemtrails.html?zx=6a00c27b0ebdfbe1

    RăspundețiȘtergere