vineri, 21 aprilie 2017

CATEVA MOTIVE PENTRU CARE O "REPTILA" NU VA FI UITATA

Moartea unei "REPTILE" precum David Rockefeller cu siguranta ca nu a putut trece neobservata.  
Odată cu moartea pivotului principal al Noii Ordini Mondiale, David Rockefeller, am să enunț mai jos primele 5 motive pentru care el a fost unul dintre cei mai disprețuiți oligarhi de pe Pământ și nu va fi uitat prea curând:
 •  Este fondatorul a mai multor societăți secrete
 •  Controlul populației
 • Fundația Rockefeller a fost în spatele experimentelor neetice și imorale asupra populației
 •  Conexiuni globaliste
 •  Influență pe întreg cuprinsul planetei
OARE MERITA SA-L "PLANGEM"? 

Pe scurt, știm că influența lui Rockefeller, cel puțin în domeniile sănătății și agricol e întinsă pe tot globul. Apoi, există, de asemenea, problema sistemului bancar internațional a cărui influență se întinde în întreaga lume. Familia Rockefeller a fost etichetată ca fiind unul dintre actorii principali de conducere în acest domeniu, de asemenea. Și să nu uităm și domeniul petrolier (Exxon), prin care se pare că se alimentează avioanele ce împrăștie, vestitele de acum, chemtrails.
După o excursie în 1973 în China, David Rockefeller l-a lăudat pe dictatorul comunist Mao Tse-Dung - care a sacrificat peste 40 de milioane de oameni.
Cine știe câți oameni au murit în mâinile oamenilor finanțați de David Rockefeller și câți vor mai muri încă, dacă nu ne trezim...?

3 comentarii:

 1. INTERESANT MATERIAL... dar si foarte direct! Abia acum te-am descoperit... ma bucur ca mai (se) exista asa ceva... continua

  RăspundețiȘtergere
 2. A mai "crapat" o reptila! Pe cand si regina..Angliei? Ca vad ca pe asta, pe Mihaitza "voda" il tot tin ascuns, poate in formol!?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ciudat dar si intersant materialul tau... imi plac si comentariile ... sunt funny

  RăspundețiȘtergere