vineri, 1 decembrie 2017

FIȚI VOIOȘI DRAGI PROLETARI... LA 1 DECEMBRIE TOȚI SECURIȘTII VOR AVEA PENSII MAI MARI

Azi... e deja 1 decembrie!  Asta ar cam fi SINGURA veste bună... nu de alta, dar e ziua Romăniei, pe ”STIL NOU”! Iar, pentru restul... vă rog să fiți voioși, tovarăși! Foștii SECURIȘTI vor avea pensii mai mari. 
A spus-o chiar Ministerul Afacerilor Interne (MAI).  „La acest moment, procesul de recalculare a pensiilor din MAI este finalizat în proporţie de 80%, în luna decembrie urmând să primească diferenţele rezultate în urma recalculării aproape 16.000 de pensionari”, a declarat marţi, acum,  purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.Așa se face că, aproximativ 16.000 de foşti angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor primi, din decembrie, diferenţele de bani rezultate în urma recalculării acestora, în baza Legii 223/2015.  Conform sursei citate, plăţile vor fi acordate începând cu pensiile cele mai mici, procesul urmând să continue în ordinea crescătoare a acestora. Cei aproximativ 16.000 de pensionari care vor primi aceste diferenţe rezultate în urma recalculării au pensii cuprinse între 540 de lei şi aproximativ 7.000 de lei.
Persoanele care au pensii mai mari de 7.000 lei pe lună vor primi diferenţele rezultate în urma recalculării în prima jumătate a anului viitor, pentru acest lucru urmând a fi înaintată o propunere de prorogare a termenului de recalculare şi de punere în plată până în luna iunie 2018”, anunţă reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Deci... avem de ce să privim oare înainte cu măndrie proletară... sau mai bine azi încercăm a ne îmbăta... ?! 
  • Ne mai vrem oare și noi țara înapoi?

Iată,oameni buni, întrebarea   care mă tot chinuie de ceva vreme... Dar privesc afară și mă găndesc că... dacă prin RECALCULAREA asta,  o parte dintre pensionarii cărora nu li  s-a putut recalcula pensia până în prezent au lucrat înainte de 1990 în structuri care s-au desfiinţat, cum ar fi Departamentul, Securităţii Statului (DSS),atunci ce șanse credeți că am (mai) avea, cu ADEVĂRAT?

11 comentarii:

  1. Auziti daca deja ministrul de interne se plange ca este ascultata taman de catre securisti, vedeti ca Dumnezeu nu e tzigan!?

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Romania!... Apai daca lucrurile ase stau apai tot BUNUL VA FACE LUMINA! Nu crezi la fel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Macar azi sa incercam sa nu facem ca mai marii PSDE-i si sa sa ne gandim la aceste cuvinte: ”“AICI” inseamna Romania, o tara ce traieste prin oamenii si vietile lor , prin mine si propria mea calatorie prin viata si asta nu e putin lucru deloc !
    A fi nascut aici nu este o rusine sau o mandrie mai mare decat a fi american, neamt sau coreean…
    Aici sunt parintii si copiii mei, sunt ingropati bunicii si matusile mele, sunt prietenii mei de suflet , sunt anii superbi de facultate, aici e spiritul lui Johnny Raducanu si al lui Florian Pittis , aici este publicul pe care il iubesc si il cinstesc… si asta nu e putin lucru…inseamna TOTUL ! “ - Mike Godoroja, 1 decembrie 2017

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani tururor Romanilor de pretutindeni dupa parerea mea vor veni candva si vremuri mai bune.. Cu stiam Bula Neamt

    RăspundețiȘtergere
  5. iata ce vreau ati scrie: Romania ,,Te iubesc"...
    Tu romane nu uita
    Pe une-i umbla prin lume
    Romania- i tara ta
    Poart-o cu mandrie-n nume.
    Painea noastra de secara
    Se castiga atat de greu
    E si dulce si amara
    Dar te vom iubi mereu
    Saraca tara bogata
    Pe-un banut noi te-am vandut
    Ti-am luat frumusetea toata
    Nici in cot nu ne-a durut
    Apele-ti sunt cristaline
    Padurile unde-ti sant?
    Sa furat totul din tine
    Ai ramas doar sfant pamant”
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. In prezent si in viitor suntem si vom fi mandri ca suntem romani dar pacat ca nu ne putem face viitor in tara din cauza celor care au distruso si continua sa o faca. La multi ani Romane

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Luca durerea mare nu este musai problema asta! Citeste ce a scris Tolontan... asta mi se pare mai dureros! LA MULTI ANI!Fie ei si ploiosi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-i ziua mea!Azi prefer să mă simt doar grec.Greci din Atena și Pireu erau părinții tatălui meu. Ca si român este rușinos să sărbătoresc...... având în vedere că țara asta nu mai există decât butaforic

    RăspundețiȘtergere
  9. Da in parte corect scris si gandit. Eu unul as rezuma totul la acest citat a lui Iorga: ”Viciile sunt călăi care te omoară încet, ca o sabie neascuțită.”La multi ani, Romania!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi tu ca deja in Pta Victoriei spiritele s-au incins... oare ...sunt curios daca nu se va repeta... in linii mari scenariul din 90? Deja au aparut batrani pensionari si ciudati care ii filmeaza pe trecatori... ce-o mai urma?

    RăspundețiȘtergere