marți, 1 mai 2018

PAMFLET MUNCITORESC: CLASA MUNCITOARE... ZBOARĂ CĂTRE PARADIS

ȘI ANUL ĂSTA SE VREA A SĂRBĂTORI ”UNUL DE MAI”! ÎN STILUL LOR: A CELOR CU CARNETUL ROȘU... ASCUNS UNDEVA, ÎN BUZUNARELE PANTALONILOR! SI, CARE AZI... PAR CĂ AU AJUNS IN PARADIS! ESTE CĂ NU MĂ CREDEȚI?
În Bulgaria, cea de azi, există un TREND în vogă: rușii cumpără de zor proprietăți in orase de pe litoral, iar apoi le închiriază! Pănă aici nimic rău, dar după aceea,  acești ”originali” noi proprietari uită să PLĂTEASCĂ taxele necesare! Ei hai, dar nu vă faceți că nu știți că un astfel de șpil nu e valabil și la noi, dar la altă scară... de compoziție!Iată, mai jos, doar unul:
Gen. Marin Dragnea a luptat în Al Doilea Război Mondial, a fost luat prizonier de război de către ruşi şi a revenit în ţară, în 1944, împreună cu Divizia „Tudor Vladimirescu”, care a avut o contribuţie esenţială în comunizarea Armatei Române.
  • Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este rudă cu generalul (r) Marin Dragnea, un prieten apropiat al Rusiei, decorat în urmă cu doi ani din dispoziţia lui Vladimir Putin.
Vorbind însă la concret, bunicul lui Liviu Dragnea a fost frate cu tatăl lui Marin Dragnea. Altfel spus, tatăl liderului social-democrat şi al generalului în rezervă erau veri, iar Liviu Dragnea este nepot de văr. O relaţie de familie destul de tensionată în prezent, după cum au declarat „României libere“ surse confidenţiale. O relaţie pe care Liviu Dragnea a recunoscut-o în exclusivitate pentru “România liberă”. „Da. Se pare că da, dacă îl cheamă tot Dragnea şi este din Teleorman. Nu ştiu sigur, că nu am arborele genealogic”, ne-a declarat liderul PSD. Apoi a adăugat cu un ton autovictimizant: „Dacă a făcut ceva rău, sigur are legătură cu mine…”. Prizonier în Rusia, implicat în reprimarea mișcărilor studențești
  • Decorat de Putin, contestat de luptătorii anticomunişti
În octombrie 2015, generalul (r) Marin Dragnea a fost decorat cu “Ordinul de Prietenie” – decorația de stat a Federației Ruse – pentru aportul acestuia la dezvoltarea relațiilor româno-ruse. Distincţia, conferită din „dispoziţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin”, cu prilejul a „70 de ani de la victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, i-a fost înmânată de către ambasadorul rus de la acea vreme, Oleg Malginov. Potrivit flux24.ro, diplomatul l-a prezentat drept „cel mai apropiat veteran al meu aici, în România, şi cel mai iubit prieten”. În contrapartidă, gen. Marin Dragnea a ținut un discurs în care a lăudat Rusia și pe președintele său, Vladimir Putin. „Vă aștept!”, şi-a încheiat el discursul, potrivit flux24.ro. Iar, pentru final, zilei ăsteia am lăsat deoparte două poz(n)e, pe căt de haioase, pe atăt de sugestive.  Prima:
  Sau, poate că... preferați varianta asta:
UITĂNDU-MĂ DOAR ȘI LA ACESTE ”VARIANTE” ... ÎMI DAU SEAMA CĂ, ÎN FOND:DRAGA MEA CLASĂ MUNCITOARE AI AJUNS ÎN PARADIS!? Si, mai am o ”beată” întrebare: 
Cei care primesc ajutor de somaj,sărbătoresc și ei 1 Mai?!
AM SCRIS ȘI EU,ÎNTRE UN MIC Ș-UN ȘPRIȚ, CĂ DEH, DOAR N-AM DAT CU... PARUL! 

25 de comentarii:

  1. Deci a ajuns sau nu, acolo șa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine iarasi primavara... peste campuri, peste plai1 Parca asa spune canticelul?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și lupul la oi, unde este. Sau nu avem lupula..la oi?! OOps am gresit cumva?1

    RăspundețiȘtergere
  4. Foaie verde e trifoi... numaram , din doi in doi! Ca asa-i pe la noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foaie verde mici și bere
    Hai mai lume ... la putere!

    P.s: NU AM GASIT ALTA RIMĂ!

    RăspundețiȘtergere
  6. După un miculean și o berulă , date de nea Livache, mă duc să o votez pe tanti veorica! Dacă dă și o țuică din aia bună dă prună dă care nu-mi permit decât dă sărbăutori, că în rest îmi permit de corcodușe sau electrozi, o votez! Daaa!!! Duamna Veorica e cel mai bun prim-ministru. Duomnu Nea Livache, este erou între eroi al noii ere, către progres și civilizație, ale noilor împliniri zidiri, al visului de au al omenirii, socialismu' științific. Să trăiască, să înflorească, că marii, ca perii și că polimerii, Nea Livache alături de noua lui tovarășă de viață, revoluție anti ce vrem noi și anti occident. Să ne trăiască și înflorească cu ocazia zilei de 1 mai și tovarășul Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu zis inimă zburdalnică, cel mai năzdrăvan tovarăș, ce conduce mașini, motorete și guverne... haideți să consumăm un mic și să mâncăm o bere cu o țuică și să ne vedem sănătoși la anu și la mulți ani. Rumâni dacă vă plac, sunteți foarte bogați și o duceți, bine și mai bine, mergeți să-i votați.
    Robot de unu mai prosti ca voi, n-am văzut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UNU MAIU SA TRAIASCA... ROMANIA SA INFLOREASCA! HAI ROBOTU... LA FEL DE PROST CA NOI!

      Ștergere
  7. HAI SA TRAIM... PACEA SA O APARAM1 ASA SPUNEA INAINTE COMANDANTUL LUI DRAGNEA, ĂL BĂTRĂN! CARE ADUSE PACEA CU TANCURILE SOVIETICE... BUNA ADUCERE AMINTE1 HAI LA MICI SI BERE...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cititorii Mugetului e mai deștepți decât cititorii lor. Io vorbeam doar de votanții lor!
    Robotu dă la Puluiești

    RăspundețiȘtergere
  9. iata ce pot ati raspunde, dar in versuri:


    Cine fura azi un ou, maine a fura un bou

    Pe vremea rea a unui mare dictator
    Ce nu lasa poporu-n libertate
    Prin multe bancuri se putea lupta usor
    Cu obiceiuri strâmbe deocheate

    În clasa doua dintr-o scoala oarecare
    Un ou adus de-acasa de Costica
    Ca sa-l manânce-n pauza cea mare
    A fost furat si-ascuns de Ionica

    Vazând Costica ca-i lipseste oul
    Îngrijorat s-a plâns la-nvatatoare
    Sa depisteze cine este hotul
    Si sa-si salveze bruma de mâncare

    Printr-un control amanuntit la sânge
    Mirarea nu-i a fost asa de mica
    Si glasu-i începuse a se stinge
    Când oul l-a gasit la Ionica

    Dupa un timp al dictatorului portret
    A disparut din clasa fara urma
    Iar invatatoarea cuprinsa de regret
    A iscodit scolarii ca sa-i spuna

    Cine-a furat din clasa dictatorul
    Gigel cel mai destept copil din clasa
    A spus ca Ionica este autorul
    Deoarece el mai cazuse-n plasa

    Si-a zis ca cel ce fura azi macar un ou
    Având în minte ce sutise Ionica
    În viitor el sigur va fura un bou
    Si-atuncea totul sigur se explica

    RăspundețiȘtergere
  10. Morală după 28 de ani: Costică-i membru psd, ionică e întreprinzător privat și face afaceri cu statul, adică cu Costică... Gigel a emigrat în Anglia, după ce a făcut un doctorat pe bune și face Uber cu propria mașină...în primii doi ani a lucrat, te miri unde că slugă la mojic sau ca om de servici, unde un britanic nu muncește...
    Robotu Ciuvică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa sta treaba, mai Robotu Costica, dar si noi ceilalti suntem vinovati! De ce? Simplu am facut prea multe compromisuri. Nu crezi?

      Ștergere
  11. Robotu are dreptate in esnta sa... restul numai conteaza! Se duse si unu mai, de anu asta!Dar clasa muncitoare? Tot in paradis?

    RăspundețiȘtergere
  12. Trecu si ziua asta! Si nimic, iar atunci vorba lui Tanase: ”Si cu asta ... de-am facut?”

    RăspundețiȘtergere
  13. Clasa muncitoare și în special muncitorii calificați ce din păcate sunt trecuți de 40-45 de ani, lucrează în toată comunitatea europeană, Marea Britanie, Canada și S.U.A, fiind plătiți la adevărata lor valoare...noi din păcate am aruncat cu noroi în Daniel Funeriu când a încercat să pună pe picioare învățământul profesional și sportiv, având în vedere că acum greu găsești muncitori calificați indiferent de domeniu sau cluburile sportive, greu pot încropi o echipă sau să găsească copii capabili să ducă mai departe un sport, fără un efort financiar al părinților din păcate. Să sperăm ca măcar copiii noștrii să prindă vremuri mai bune.
    Robotu patriot

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci toata zbaterea oarecum haotica alu daddy este directionata si cu un scop precis. Asta daca ii real arborele din padudea deliormanului!

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ACEASTA POSTARE, DAR SI COMENTARIILE!

    RăspundețiȘtergere
  16. Excelent...chiar cel mai bun moment(ales)...

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte bun... si haios...

    RăspundețiȘtergere
  18. chiar excelent, chiar actual.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu știu câți români poartă numele de familie - Dragnea? Din nefericire pentru ei, probabil, trebuie să precizeze, dacă sunt întrebați, că nu au nimic în comun cu acei Dragnea (Marin sau Liviu)?!? Grea povară!

    RăspundețiȘtergere