duminică, 3 aprilie 2011

VIATA CA O MAZETAPARDON... AM VRUT SA SPUN, CA O GAZETA! DAR, PARCA MAI CONTEAZA!... AZI... MANAGERII DE LA CATEVA SPITALE SE VOR ASCUNDE SUB... PODEAUA SPITALELOR... INCLUSIV BILBISTROCUL DE LA MALAXA, CARE IMI TOT TRIMITE PRIN CE STIE CE GURA CASCA... SEMNALE!... EXACT CA TAURASUL FERDINAND... DIN DESENUL ANIMAL... PARDON... ANIMAT! SAU, CA FERDINAND MARLANU, DIN SERIALUL "TRASNITII". CA DEH, POATE S-O RECUNOASTE SI EL INTR-UNUL... DIN ACEIA!

TOT PE TEMA BILBISTROCULUI, CARE AM AUZIT CA, MAI NOU DA AFARA OAMENII DIN SPITAL PENTRU SIMPLUL MOTIV CA, M-AR CUNOSTE!
ASA CUM AR SUSTINE.. UN SPALA LIMBI... IN URECHE... CARE RASPUNDE, PRECUM CATELUSA LAICA, LA APELATIVUL DE HODRESCU... SI CARE SE VINDE PE ... 2000 DE ARGINTI!
CACI, VORBA ACEEA, CEI 30 DE ARGINTI SUNT ACUM INDEXATI, LA CRIZA ROMANIEI... DAR SI HODRESCU ACESTA ESTE UN FEL DE BULA, DIN BANCUL CARE UMBLA LA UN MOMENT DAT:

"SE DA BULA JOS DE PE CRUCE (ROG A SE CITI HODRESCU) SI ... PE CRUCE SCRIA DOAR ATAT: NU PLECATI... REVIN IMEDIAT!"


DAR, MAI NOU, MICUL FUHRER DE LA MALAXA SE APUCA A SE CERTA CU NAPOLEON SAVESCU, IN FATA MINISTERULUI MEDIULUI... DESI POATE UITA CA SOTIA ACESTUIA ... ASA SPUN GURILE RELE... AR FI SORA LIDERULUI LIBIAN...
ORI DACA SE PUNE NAPOLEON DE ROMANIA, CU "MASO"ERUL DIN DELFINULUI, SAU VERGULUI, CUM PREFERATI... CRED CA "GIMNASTUL" DIN ONESTI... VA TRECE IN LUMEA LUI ANTIPA!

PE CE FACEM PARIU... MAI... BALACEANCA STORY?

IAR IN REST... SA AUZIM NUMAI DE BINE... CACI, NU-I ASA...

"TARA NOASTRA-I PRIMA PE GIUDET"!

AM ZIS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu