vineri, 3 februarie 2017

CINE TE-A FACUT OM MARE, MAI GRINDEANE?... ALTA INTREBARE

DEJA A MAI TRECUT O SAPTAMANA, DRAGII MEI PESEDEI! ACUM, PRIN PARLAMENT... ALA ROMANESC VA CAM PITITI... IN CEL EUROPEAN... CRED CA DEJA VA SALUTATI CU APELATIVUL:"ALTA INTREBARE.."... 
ORI, POATE FRATII AIA DOI, DE LA RING... DEJA VA PUN GALERIILE LA SUSTINERE... DOMNULE SORIN GRINDEANU, DACA MAI AVETI O URMA DE VERTICALITATE CUM A AVUT BUNICUL DUMNEAVOASTRA NU UITATI UN ADEVAR: NUMAI SECURITATEA SALTA OAMENII DE ACASA NOAPTEA, PRECUM ORDONATELE ACESTEA!... NU VA LUATI DUPA "MILITIANUL DE SAELE..." SI, MAI CURAND NU UITA CA... AI TAI AU LUPTAT  IN MUNTI, TAMAN IMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE PROGENITURI! DACA MAI AI O BRUMA DE VERTICALITATE... TRECI PE LA MORMANTULUI LUI MILE, CEL CURAJOS!... NU PE LA ANTENA 3, A LUI GADEA!?
IAR DACA NU AI CUM SA-TI RASPUNZI MACAR SA NU FACI GRESEALA SA RASPUNZI SI TU CU ACEEASI SINTAGMA:"ALTA... INTREBARE!!!". NU DE ALTA, CHIAR DACA BUNICUL DUMNEAVOASTRA A FOST OLTEAN SUNT SIGUR CA NU S-A NASCUT IN CARACAL... UNDE CARUL A CEDAT... SI S-A RASTURNAT. CU PLOSTI? SAU CU PROSTI?! AFLA SINGURUL ACEST RASPUNS... IAR, IN REST, CUM AR SPUNE SUBORDONATUL DUMNEAVOASTRA... IORDACHE:"MAI AI... O ALTA INTREBARE?!

12 comentarii:

  1. corect asa... bun pamfletul tau! a meritat sa astept! pe cand o noua postare?

    RăspundețiȘtergere
  2. bravoo! faina postare... complimente!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca toata situatia de afara ar sta in persoane ca tine, lucrurile ar fi mult mai usoare!Nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. An de an votam nu nenpasa .votam sa fie acolo las ca ne da ....Astia suntem

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi dragă Mugetule...e pentru prima oară în cei 27 de ani, când nu le dorim demisia! Vrem numai un singur lucru...să renunțe la O.U.G și pe urmă mai vedem. În orice caz, psd din acest moment a devenit "partid istoric"... adică un partid care nu o să mai intre în viața lui în parlament...au trebuit să treacă 27 de ani ca oamenii să-și dea în sfârșit seama că erau necesare "alegerile fără front!" În concluzie și antenele vor muri pe limba lor chiar și cu bingo cu tot...stai să vezi, ăsta-i tocmai începutul.
    Robotu' fără număr

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca o continuare la gandurile "anonimului" robot imi voi permite sa-ti raspund avand la baza textul de exceptie alui Tolontan din GSP-ul de azi!
    Spunea acesta, chiar din titlu ca:" DACĂ NU DĂ ÎNAPOI, DRAGNEA SE VA TREZI ÎN STRADĂ CU JUMĂTATE DE MILION DE OAMENI ÎN WEEK-END. DAR NIMENI NU ARE VOIE SĂ COMITĂ ABUZURI ÎN NUMELE ACESTOR OAMENI!" Si mai continua spunand ca:"Așa cum nimeni nu ne poate obliga să spunem de unde am știut despre Secureanu, la fel nimeni nu-i poate obliga pe cei de la România TV să dezvăluie cum obțin casetele de la Ghiță.." Insa, pentru ca am vazut ca tu ai fost printre primii care au scris despre sistemul sanitar romanesc, imi permit sa-ti scriu ca acelasi TOLO.RO a avut o imagine superba despre Romania actuala:"În ultimele două decenii și jumătate, nici un cabinet n-a reușit să trezească atît civism exprimat.

    Manifestații mari au mai fost în România. Dar două zile la rând cu peste 200.000 de oameni în stradă nu s-au mai văzut. Protestele sunt ca marea.
    De la Revoluția din 1989 și până azi, niciodată nu s-a întîmplat ca atâtea orașe să răspundă unui apel. E posibil ca în week-end, mai ales că vremea se încălzește, Liviu Dragnea să se trezească în stradă cu o jumătate de milion de oameni.În 2012, mișcările au fost puse pe seama faptului că s-au tăiat salariile. ”Atunci li se luase, acum am dat”.

    De ce sporește nemulțumirea?

    Explicația este că oamenii din stradă nu vor nimic pentru ei. Nu cer favoruri și privilegii. Dimpotrivă, mărșăluiesc împotriva lor.

    Sigur, își doresc o viață mai bună și speranță pentru copii.

    Dar nu doar pentru ai lor!

    În ciuda extermismului de idei afișat de unii dintre manifestanți, protestatarii vor o viață mai bună pentru toți.

    Românii s-au convins de ceva vreme: chiar dacă tu ai bani de un consult privat, când apare o problemă serioasă sau o urgență dai tot peste spitalul ”Malaxa” al lui Florin Secureanu. Nu putem evolua ca țară decât împreună, asta e din ce în ce mai clar." Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate, la toti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun scris.bravo tie autorule.stau linistit si citesc dintr-o parcare din Germania.plecat de acasa din cauza comportamentului acestor oameni care se numeste conducatori.oare?oare ei mai reprezinta poporul sau doar interesele meschine ale lor si acolitilor lor?

    RăspundețiȘtergere
  8. In sfarsit pare a se misca ceva, felicitari Mugetule! Sunt tare sigur ca te-au citit aia! Iar tu sti, ca nu mint...

    RăspundețiȘtergere
  9. Vad ca esti urmarit... incerc pentru a treia oara sa postez si nu ma lasa...FELICITARI! Ai reusit... ceva pare a se misca...

    RăspundețiȘtergere
  10. Adaug la pamfletul tau, nu cu pretentie de scriitura savanta, o judecata solomonica, respectiv si strada are dreptate si politicienii au dreptate. Dar ce te faci cand gasesti politicieni in strada si oameni din strada în rândul politicienilor. Cum mai poti stabili cine are dreptate? Si un lucru important, pare-se uitat si de mine dar si de marea majoritate a comentatorilor : despre Romania profunda, strabuna , vesnica, se mai vorbeste pe undeva?

    RăspundețiȘtergere