marți, 16 octombrie 2018

DE CE M-AI DERANJAT DIN HIBERNARE... DRAGĂ PSD-ULE?!

NU ȘTIU CUM NAIBA FAC AȘTIA DIN PSD, DE REUȘESC A NE TREZI DIN HIBERNARE? FIE EA... SI UNA IMPUSĂ! VROIAM SĂ TAC... ÎMI IMPUSESEM ASTA, DAR VAI... CE SĂ  VEZI?! AȘTIA NICI SĂ MORI ÎN TĂCERE NU TE LASĂ!IERI, ĂȘTIA  AU DAT INCĂ O ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ PE LEGILE JUSTIȚIEI! CE-O MAI URMA? ȘI TOT IERI AM AFLAT CĂ, LA INSTITUTUL REVOLUTIEI ROMÎNE, PE CARE PĂNĂ ȘI OPINCARUL DE RÎND ȘTIE CĂ ESTE ” JUCĂRIA LUI BUNICA” AU FOST NUMIȚI ÎN CONSILIUL DE CONDUCERE CEL PUTIN TREI CONTESTARI AI LUI ILIESCU: DORU MĂRIEȘ, ION CARAMITRU SI DORU FILIPESCU!

 • OARE MAI AVEM NEVOIE DE TRECUT, DE COOLTURĂ, DE REPERE?

O atît de folosită vorbă bătrănescă  ne tot amintește că : ”CINE NU ARE BATRANI... SĂ ȘI-I CUMPERE... IAR CINE ÎI ARE SĂ ȘI-I PĂSTREZE..”! Urlăm peste tot, în stînga, în dreapta... despre ”MARELE  BRĂNCUȘ”... Dar și despre CENTENAR... Și,  ce să vezi? ” Casa în care s-a  născut marele Brancuș s-a prăbușit...
”Casa în care a văzut lumina zilei marele sculptor este pe pragul de a se prăbuşi în totalitate. Unul dintre pereţii casei din lemn în care s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuşi s-a dărâmat.Locuinţa se află în satul Hobiţa, din judeţul Gorj, la aproximativ 200 de metri distanţă de Casa memorială „Constantin Brâncuşi“, care e o copie. ”
.În anul 1957, Brâncuşi, slăbit din cauza suferinţei, îl cheamă pe arhiepiscopul Teofil, preot la biserica ortodoxă, se spovedeşte şi se împărtăşeşte, apoi îi mărturiseşte că moare „cu inima tristă pentru că nu mă pot întoarce în ţara mea”.
Ironia CRUDĂ și DURĂ a sorții, de atunci,  facea ca  acea țară sub ocupație sovietică care i-a refuzat opera prin semnătura lui Sadoveanu întărită de încă 17 academicieni. Cu toții masoni și kaghebiști, ca și licheaua de Sadoveanu. Ca și lichelele de acum, de la putere, care se ...ă pe memoria lui Brâncuși.


 • PROIECTUL GOLIRII ROMĂNIEI... DE ROMĂNI?!

Potrivit datelor INS, în 2017 au plecat din țară 219.327 de români - 600 de oameni pe zi, 24 pe oră. Cei mai mulți (peste 17%) sunt din grupa de vârstă 25-29 de ani, iar al doilea val ca dimensiune (14.5%) face parte din grupa de vârstă 20-24 de ani. Eurostat estimează că aproximativ 3 milioane de români și-au părăsit țara după anul 1990, statistici ale ONU avansează cifra de 3,7 milioane, rapoartele Băncii Mondiale ridică cifra la aproximativ 5 milioane de români emigranți. Ministerul de Interne are o cifră mai exactă dar nu o va publica niciodată - 6,5 milioane.
 • SECRETUL NUMIRII ... UNORA... ÎN SINECURI GRAS PLĂTITE!
Dacă ar fi existat o lege cu privire la tragerea la răspundere a magistraților pentru favorizarea infractorilor și prejudicierea actului de justiție poate nu aveam situația de acum.
Pe scurt, în opinia mea, Marele Proces este o comicărie, folosită de Iohhanis pentru a acumula puncte electorale și atât.  Reamintesc că singurii patru procurori care și-au făcut datoria conform fișei postului, în ultimii 28 de ani, au fost Mihai Popov, Doană, Kovesi și Vasilachi. Cu toții mătrășiți. De cine? 
Păi să vă zic - Ion Iliescu, recte Botoș, Umil Constantinescu - recte GDS, suporterul lui Dan Voinea, cel care a tergiversat 15 ani Dosarul Ilici, Monika Makovei, recte Băsescu și Iohhanis, recte rect. Voinea pentru care tocmai a semnat Iohhanis încă o sinecură, la așa zisul Institut al rivoluției lui Ilici, deși la pensioara sa de 330 de milioane e apă de ploaie salariul de la ”Institut”, condus de Voican, kaghebistu inventator al Poliției politice, aka UM doi și un sfert, după 90.
Pariu pe orice că dacă Ion Iliescu ar fi fost condamnat până acum, cu Gașca sa criminală cu tot, nu am fi avut acum aproape jumătate din România dusă pe câmpii? Așa se poate explica de ce apare acolo un Dan Voinea... și nu numai!
 • ADEVĂRUL DE LA FIRUL IERBII
Dacă, încă nu știați, au trecut deja 11 ani de la aderarea  in UE... Și ce ne-a adus asta? Iată un răspuns TRIST, CINIC, dar al naibii de ADEVARAT: SĂRĂCIE TOTALĂ! Peste 70% dintre salariați au venituri sub salariu mediu pe economie!Numai anul trecut, spre exemplu numărul total al salariaților era de doar 4,75 de milioane de persoane și al căror venit mediu net afost de circa 1700 de lei net, pe lună. La toate acestea se mai adaugă o REALITATE

 • JUMĂTATEA DIN COPIII ROMĂNIEI SUFERĂ DE SĂRĂCIE ȘI EXCLUZIUNE SOCIALĂ
Iar asta nu o scriu E.U așa de la mine, din burtă, ci din studiul lui THE GUARDIAN. Analiza acestora e una dramatică și arată ca situația tinerilor sub 18 ani este una mai mult decît dramatică, iar asta doar de cănd Romînia a devenit membru UE!

 •   OARE CE NE-AM MAI PUTEA DORI?

Asta, în timp ce in pădurea NEBUNĂ a lui Zaharia Stancu zac adevărate ”BASTIOANE” de vănătoare, fără vreun raționament ECOLOGIC, sau de aiurea, iar FORȚA și DORINȚA de muncă au scăzut DRAMATIC!... Deci ce ne-am mai putea dori? Am doua variante: pentru optimiști să citească și să recitească această poezie, întocmai ca un CREZ!!!
Ori, pentru cei mai melancolici, dar tare REALIȘTI... iată și varianta, care ar merge: cea dintre OPINCARUL ROMÎN și ȚARA sa...
DECI, DRAGILOR DOMNI DIN PSD... IERTAȚI-MI VĂ ROG  PUSEUL DE ROMĂNISM: DAR, DE CE M-ATI TREZIT DIN HIBERNARE?!

3 comentarii:

 1. Măi dragă Mugetule, pentru cei știu o limbă străină alta decât engleză sau foarte mult it sau sunt buni muncitori calificați inclusiv zugravi, instalatori sau bucătari, în România n-o duc rău dacă desigur muncesc la un patron occidental, israelian, turc arab sau chiar iranian, cu ultimii 4 dacă ai negociat ok, dacă faci treabă bună nu vei avea probleme cu banii, mai ales că atunci când ai terminat un proiect cu ei, te recomandă și mai departe. În rest? Niciodată recomand românilor să refuze să lucreze cu români și în general cu estici, aici sau afară... pentru că sunt țepari sau te pot vinde că sclav. Chinezi și alți asiatici comuniști practică astfel de sporturi prin țările străine. PSD și ALDE urăsc cel mai tare corporațiile multinaționale, pentru că sunt singurele ce plătesc salarii iar oamenii ce nu vor să mai fie sclavi pe plantatiile mojicilor rumâni, e normal să plece pentru o viață mai bună... în rest vorbeai de ministru' culturii george micron sau limbric metafizic(așa îi spun gurile rele)... ce vrei? Om mic la stat și sfat, cu pretenții de uriaș cu cohones dar atunci când vrei să vorbești cu el de când e ministru, Măi ales că am fost cunoscuți ok și am și lucrat împreună se uită la tine cu ochi "preocupați și goi" ăla centenar, din fabula "Boul și vițelul"... eu fiind desigur vițelul că boul era el... v-ați prins. În concluzie și am călcat pe o alună și v-am pupat pe toți pe gură... Robotul mikotronic

  RăspundețiȘtergere
 2. Prea bun, prea ca la tara acest comentariu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Comentariul e unul amplu, bine punctat! Dar nimic nou, din pacate ca si Evolutie pozitiva! Si Dragnea continua de parca nimic nu-i pasa.... Se vee cu ochiul liber

  RăspundețiȘtergere