vineri, 2 aprilie 2010

PASTELE... SE APROPRIE.. DAR NU AM INVATAT... NIMIC.DIN PACATE!


AZI AM LUAT ATATEA LECTII DE VIATA, CAT SA TOT DUC! E VINERI.. MA VOI DUCE LA DENIE... MA ROG BUNULUI SA MA IERTE... MA ROG BUNULUI SA INTELEAGA NEPUTINTELE MELE.. SI SA IERTE!
AZI, "MEGASTARUL", DE LA "CHEZ MARIE" M-A INVATAT CAT DE NORMAL ESTE SA IERTI! EL COPILUL DE LA INTERNAT, CARE A TACUT SI A FACUT! A IERTAT. TOT ATATEA.. CAT NOI, CEILALTI ... NU AM PUTUT!SAU NU AM VRUT.
AZI AM FOST LA TIMISOARA... AM UITAT SA VA SPUN CA .. PENTRU UN TIMP... M-AM MUTAT LA TIMISOARA... DAR NU MA INTREBATI, DE CE!AM CITIT INTRE DOUA AVIOANE... ULTIMA DORINTA A LUI MILE..AM POSTAT-O, DAR A APARUT PE 1 APRILIE! IAR CA SA NU SA PARA O BIATA PACALEALA, REVIN ACUM!
CE LEGATURA AU CEI DOI: CARPENISAN SI CHILIAN?... PRIMUL CARE MI-A SPUS DE "IUBI", ASA CUM ESTE EL CUNOSCUT INTR-UN ANUME COLT AL BUCURESTILOR, DE AZI, DE ALTADAT SI DINTOTDEAUNA, A FOST TAMAN "SARBUL"! SI MI-A SPUS:

" DE-AI STI CE TIP EXTRAORDINAR ESTE..". SI ASCULTAM... CELE "ZECE PORUNCI"...
IAR CEL DE AL DOILEA MI-A POVESTIT DE AUTISMUL ROMANILOR... DE LIPSA LOR DE COMUNICARE... DAR SI DORINTA LOR DE A-SI UCIDE PERSONALITATILE!
PARADOXUL SORTII A FACUT CA, LA DOAR CATEVA ZILE DE LA ACEA DISCUTIE... MILE SA FIE "ALUNGAT" DE SOARTA SI DE NEPRICEPEREA UNORA DINTRE NOI...
CU TOATE ACESTEA A MAI AVUT PUTEREA CA, PE BLOGUL SAU SA ARUNCE MANUSA... SI SA LE SCRIE TUTUROR... TESTAMENTUL SAU ! SI CUM NAIBA PUTEA SA SE NUMEASCA DECAT..VA PROVOC!

ACUM IMI CANTA LA URECHE UN CANTARET RUS.. NIKOLAI BASKOV... UN CANT AUTOR RUS...DAR CU NUANTE MULT MAI DULCEGE DECAT LE-AR AVEA CHILIAN!

PARDOXUL FACE CA, RUSUL SA CANTE POVESTEA UNEI FRUMOASE PARTIZANE MOLDOVENCE!....
O TEMPORA... CRED CA NU AM INVATAT NIMIC... DE LA ISTORIA ASTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu