duminică, 5 iunie 2011

CE ESTE NOUA ORDINE MONDIALA… SI CONTROLUL MINTII (EPISODUL2)




Ieri… v-am spus cateva lucruri, mai mult decat veridice, despre ceea ce se incearca AZI, la nivel macro, asupra mintii umane. Continuam,azi… prezentarea modurilor de “controlare” a creierului uman. Insa, inainte de a continua sa vedem si un mic istoric al termenului de NOUA ORDINE MONDIALA… Deci:

Noua Ordine Mondială este - potrivit teoriilor moderne ale conspirației - o conspirație mondială condusă de grupuri de putere financiară și politică. Ideea centrală în teoriile conspirației despre o "nouă ordine mondială" este că elită mondială ocultă ar conspira cu țelul constituirii în final a unui guvern mondial, care ar înlocui rapid guvernările statelor naționale suverane și ar pune capăt luptelor pentru putere pe plan internațional.
În secolul al XX-lea, mulți șefi de stat, în frunte cu Woodrow Wilson și Winston Churchill, au folosit termenul noua ordine mondială pentru a se referi la o nouă perioadă a istoriei care atestă schimbarea dramatică în gândirea politică a lumii și schimbarea echilibrului de putere după Primul Război Mondial și Al Doilea Război Mondial. Ei au văzut toate aceste perioade ca posibilități de a pune în aplicare propunerile idealiste sau liberale pentru o guvernarea mondială numai în sensul unor eforturi colective noi pentru a identifica, înțelege și soluționa problemele curente care depășesc posibilitățile statelor individuale. Aceste propuneri au condus la crearea unor organizații internaționale, între care Organizația Națiunilor Unite și NATO, precum și unele acorduri internaționale, ca sistemul Bretton Woods și Acordul General pentru Tarife și Comerț, ca inițiative atât pentru menținerea unui echilibru între puterile internaționale, cât și pentru a reglementa cooperarea între națiuni, pentru a inaugura o fază pașnică a capitalismului. Aceste inițiative, precum și concepțiile unui internaționalism în general au fost mereu criticate vehement de forțele ultraconservatoare naționaliste.


Iar acum, sa revenim la “controlul mintii”…

- implanturi neuronale electronice. Supercomputerele de la National Security Agency (NSA) pot vedea si auzi ceea ce soldatii traiesc pe campul de lupta cu ajutorul unui sistem special de receptie (remote monitoring system, RMS).

In timpul razboiului din Vietnam, au fost injectate soldatilor implante care determinau modificarea cantitatii de adrenalina in singe. Astronautii americani au fost implantati cu microcipuri inainte de a fi trimisi in spatiu, astfel incit gindurile si emotiile lor sa poata fi urmarite si inregistrate.

Un microcip de 5 micromilimetri (diametru unui fir de par este de 50 milimicrometri) plasat in nervul optic al unei persoane, si sugereaza impulsurile nervoase din acea zona a creierului responsabila pentru miros, vaz si auz si le trimite spre inregistrare unui computer. Odata receptionate si inregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise inapoi spre creierul persoanei in cauza, via microcipului implantat. Cu ajutorul unui RMS pot transmise mesaje electromagnetice (codate ca semnale) asupra sistemului nervos, cu consecinta influentarii acestuia.

Cu astfel de dispozitive RMS, persoanelor li se pot induce halucinatii vizuale/auditive. Fiecare gind, reactie, perceptie auditiva ori vizuala creaza un potential neurologic in creier, iar cimpurile electromagnetice pot fi decodificate in ginduri, imagini, sunete. Stimularea electromagnetica externa poate, asadar, modifica lungimile de unda ale biocurentilor emisi de creier, ori poate cauza crampe musculare extrem de dureroase in scop de tortura. Sistemul electronic al NSA este capabil sa urmareasca si sa prelucreze simultan milioane de date provenite de la astfel de oameni. Creierul fiecaruia dintre noi are o frecventa de rezonanta bioelectrica unica, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice.

Odata detectata aceasta, creierul poate fi in intregime programat cu ajutorul undelor de frecventa electromagnetica (EMF) transmise din afara, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sint traduse ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.

- spalarea creierului si implantarea unui nou sistem de gandire.
Este poate cea mai vasta actiune de control mental, utilizand mijloace vaste, de la televiziune, radio, ziare, pana la internet, literatura si raspandirea de zvonuri. Spalarea creierului implica stergerea modului de gandire vechi si impunerea unui nou sistem de valori. Este o actiune de durata, planificata pe perioade mari de timp, in care modificarile sunt extrem de mici, insa se fac in timp. Aceste tehnici utilizeaza invataturile psihologului rus Pavlov, invataturi devenite celebre legate de metodele de conditionare ale mintii umane.
- utilizarea miturilor/mitizarea o metoda de manipulare colectiva, utilizand mai degraba metode de dezinformare, intoxicare si propaganda.

- atacul prin jocul hazardului (se utilizeaza intamplari si evenimente create, aparent intamplator, fara nici o legatura, pentru a se sugera conexiuni ilogice, cu scop de innebunire).
Este o masura de joc psihologic, caracteristica serviciilor secrete de spionaj. Este o actiune complexa, deoarece necesita regizarea mai multor actiuni/evenimente aparent intamplatoare,in cursul carora se doreste sugerarea unei conexiuni ilogice, de orden supranatural. Un simplu exemplu, de manipulare semantica utilizat in lume este legat de evenimentele teroriste : 11 septembrie (New Cork), 11 martie (Madrid), 11 iulie (Bombay).

Iata asadar cum cineva se joaca cu acest numar 11. In kabbala mondiala oculta, acest numar este primul Numar Maestru:
Simbolizeaza si mari schimbari sociale prin forta, cunostinte superioare care nu sunt la indemana oricui. Iata asadar cum se incearca introducerea in subconstientul colectiv uman a unor astfel de sensuri semantice oculte. Vreau sa atrag atentia ca astfel de jocuri ale hazardului introduc conexiunile ilogice in subconstient, nu in constient, asigurand un bagaj informational usor de manipulat apoi prin hipnoza, iradiere mentala sau psihotronica.

•Contracararea metodelor de control

Controlul mintii este strans legat de partea afectiv-emotionala a individului. Sensibilitatea acestuia asigura succesul majoritatii metodelor de control. Inainte de a prezenta cateva din masurile de contraatac la metodele de control, consider ca este important sa specific ceva: Mintea e strans legata de trup. Sanatatea psihica e influentata de sanatatea fizica si invers

- sanatatea trupului alimentatia, sportul si lipsa oricarei boli, asigura un trup puternic si sanatos. Un trup sanatos, inseamna si o minte sanatoasa

- intarirea personalitatii prin eliminarea defectelor si complexelor si multe din manipulari utilizeaza ca suport defectele umane si complexele. Sfatul este eliminarea acestora

- lipsa consumului de alcool, droguri

- lipsa exacerbarii tendintelor sexuale

- un sistem de conceptii realist. Ancorarea in realitate este foarte importanta. 90% din metodele de control si manipulare mentala utilizeaza deconectarea subiectului de la realitate, prin crearea unui univers iluzioriu favorabil manipulatorului.

- gandirea este unul dintre cele mai puternice si mai complexe arme spirituale. Ingrijirea ei este esentiala unei personalitati puternice.

- eliminarea unor sisteme inchise de gandire sau dogmatice (de regula sisteme filosofico-religioase)

- o atitudine activa este mult mai eficienta decat o atitudine meditativa

- o atitudinea sanatoasa, rezervata, curioasa in intalnirea unor evenimente paranormale. Acestea au tendinta de a soca subiectul si astfel sa il influenteze extrem de usor. Construirea unei atitudini constructive, stiintifice in a privi aceste fenomene ajuta mult in contracararea metodelor de control
- eliminarea FRICII. Este o masura extrem de importanta, deoarece prin aceasta se introduce multe mesaje subliminale in subconstientul uman.

•Mintea umana are sisteme de aparare.

Si totusi metodele perverse utilizate sunt extrem de penetrante. Afectarea stabilitatii mintale, caci de asta este vorba, intrucat controlul mintii necesita implicit o instabilitate mintala, se face prin ruperea legaturii dintre creier si realitate. In mod spectacular, mintea umana are un simt al realitatii.

Introducerea unor scheme de gandire iluzorii, virtuale, false privind realitate poate provoca daune puternice in stabilitatea mintala.
O sa incerc, ca la final sa descretesc aceasta “discutie” virtuala si am sa va spun o gluma, care circula in lumea asta, inainte de 1989…

PRECIZEZ CA, ACEST BANC A FOST SCOS DE DIRECTIA A V – A, CAND SE PREGATEA “LOVILUTIA”:

“CICA ION SI VASILE, 2 ARDELENI ( ASA CA ARDELENII GANDESC MAI INCET DAR... ) TAIAU LEMNE CU JOAGARUL SI UNUL DINTRE EI INTREABA:
“ - IOANIE CIN L-O OMORAT MA, PA KENEDY ?”. MAI TAIE EI LEMNE ( HIRS , HIRS ) SI ION RAPUNDE DUPA UN TIMP:
“ - TOT DE-AI LOR MA… TOT DE-AI LOR” . MAI TAIE EI LEMNE SI VASILE INTREABA DIN NOU:
“ – DA, PA OLOF PALME, AL SUEDEZILOR… CIN L-O OMORAT MA ?”. TAIE , TAIE SI ION RASPUNDE INTR-UN TARZIU:
“- TOT DE-AI LOR MA… TOT DE-AI LOR ... MA”. TAIE EI , MAI TAIE SI LA UN MOMENT DAT, VASILE ZICE:
“ – EEH… VEZI CA SE POATE ?””.

4 comentarii:

  1. Pai sa-n cepem cu: TOT DE-AI LOR, TOT DE-AI LOR
    Iar ai nostri ce sa faca! Umbla la SUBLIMINAL, pe principiul SA TRAITI BINE, nu.....si atunci toate bune,
    Nu vedeti, mergem unde mergem si ei tot acolo si tot ce vor fac!
    Asta inseamna nu,.... ca AVEM CREIERELE SPALATE, dar daca stau bine sa ma gandesc cam 90% au capetele spalate prin interior si se poarta precum latra cainii in ardeal: NO ...HAU!....
    In concluzie sa vedem ce se va intampla la anul si daca se misca tot asa masa electorala rezulta ca nu mai e nimic de facut in aceasta tara care pacat ca e locuit si e asa de frumoasa!
    Inchai dintr-un CLASIC in viata HA, HA, HA,...SA TRAITI BINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. greu se mai posteaza... DA, SUNT DE ACORD CU TINE... IA AUZI CUM MAI "LATRA" TARA: PRECUM CAINII IN ARDEAL!

    RăspundețiȘtergere
  3. bun text, de mare actualitate....

    RăspundețiȘtergere