vineri, 8 iunie 2012

VAMPIRII DE ODINIOARA SI CEI DE AZI

   IATA CA SI-AU INCHIS PORTILE SI CAMPANIILE PENTRU PRIMARIILE DIN ROMANIA... DAR CE VA FI VOM VEDEA... ACUM SA NE TRAGEM OLEACA SUFLETUL SI SA VORBIM DESPRE VAMPIRI: CEI DE IERI SI CEI DE AZI....
„Pentru că vampirii nu puteau intra în contact cu obiecte sacre se foloseau pentru distrugerea lor crucifixe, apă sfinţită şi mătănii. Una dintre cele mai populare modalităţi de a ucide un vampir era înfigerea unui ţăruş de lemn în inimă sau împuşcarea cu gloanţe de argint sau oţel. Printre instrumentele care omoară creaturile nopţii se numără un ciocan de lemn, flacoane de sticlă cu apă sfinţită, pastă de usturoi şi un pistol cu percuţie (care a fost inventat în 1830). O trusă cu ustensile de ucis vampirii din secolul al XIX-lea va fi scoasă la licitaţie la sfârşitul lunii, informează Daily Mail.”
Iar cei de azi ar fi politicienii.Si, chiar cu riscul de a deranja ma gandeam la jubileul de diamant, dar si la vizita in Transilvania, a Printului Charles.

• Printul Charles, ambasadorul intereselor comunitatii secuiesti?
Semnalul transmis de Printul Charles au aparut nu intamplator, caci unii edili au si pus ochii pe el... Primarul din Sf. Gheorghe, Antal Arpad, grait-a: "Eu cred ca Printul Charles este un ambasador al Tinutului Secuiesc, cel putin din punctul de vedere al promovarii turismului. Un ambasador al Transilvaniei si al Tinutului Secuiesc si speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti", transmite stiriprotv.ro.  Joi, printul Charles batea de zor drumurile Transilvaniei - la orele diminetii era in judetul Mures, la Saschiz, iar pe agenda sa figurau si deplasari la Apold si Daia, era curios de plimbari pe jos, de bucate traditionale si n-avea chef defel de ceea ce se intampla in politica romaneasca!
Printul Charles ajunsese in Romania inca de miercuri dupa-amiaza, pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures, cu o aeronava charter si s-a dus la Miclosoara, in judetul Covasna, unde a fost gazduit de familia contelui Kalnoky.

• Printul Charles, atasat sufleteste si... imobiliar de Transilvania: Sunt descendent al lui Vlad Tepes
Printul Charles detine o serie de proprietati in Romania si a vizitat de mai multe ori in ultimii ani aceasta zona, declarandu-se incantat de frumusetea ei: "Ceea ce este minunat in Transilvania este aceasta relatie unica dintre om si mediul inconjurator. Acest lucru lipseste din societatea britanica".

Printul Charles a afirmat recent ca, potrivit arborelui sau genealogic, are legatura cu Romania: "Genial este ca sunt descendent al lui Vlad Tepes, deci am legaturi adanci cu aceasta tara". Printul Charles l-a indemnat si pe fiul sau cel mic sa se bucure farmecul acestor locuri din Romania.

2 comentarii:

  1. interesanta tema... dar cred ca trebuie, draga Luca sa ai rabdare, ca sa vezi cum se va termina... TOTUL....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum? Stii oare mai multe decat stie, un NOVICE... ca mine?

    RăspundețiȘtergere