duminică, 22 iulie 2012

POVESTI DUMINICALE

IN ROMANIA, ACASA... ESTE DIMINEATA... AICI, IN INIMA EUROPEI ESTE MULTA LINISTE. MULT MAI MULTA  DECAT VOR SA "VOPSEASCA" SITUATIA, POLITRUCII DE SERVICIU ALE CELOR DOUA TABERE... ESTE LINISTE!
BEREA LOR... CEA BELGIANA ... ESTE OK.... AICI ESTE FRUMOS DOAR SA STAI SI SA ASCULTI....ATAT. NIMIC MAI MULT....


ACASA... INCA NE "PIZMUIM", PE TEMA: ESTE SAU NU ROMANIA, DOAR A UNORA; SAU SI A ALTORA?....
CAND, IN FOND MIZA... PAREREA MEA...  ESTE CU TOTUL ALTA... ESTE MIZA CONSTITUTIEI.

   DAR MAI ALES CINE VA VENI SPRE A PREDA... "LA CHEIE" TARISOARA AISTA.... UNUI NENE NUMIT "GRIGORE AL TREILEA"... ASTA CA SA-I DAU UN NUME DE COD... INDIVIDULUI ...

SI, NICIDECUM NU CRED CA TEMA  AR FI ALUNECAREA JUSTITIEI  SPRE "HAOS"... CACI JUSTITIA... FRATILOR... DE CAND ESTE LUMEA SI PAMANTUL ESTE DOAR OARBA! NU SI DREAPTA... ADICA NICI DE DREAPTA, NICI DE STANGA!

PANA UNA ALTA, HAI SA VA FAC VORBIRE  SI DESPRE UN ALT SUBIECT... "ASCULTAREA TELEFOANELOR".... DA, NU LA NOI, CI LA FRANCEZII!  CACI ASTIA.. AU REUSIT....

Presa a învins la CEDO. Interzis la ascultarea telefoanelor jurnaliştilor

" Curtea Europeană de Justiţie a interzis ascultarea telefoanelor jurnaliştilor şi percheziţionarea locuinţelor pentru aflarea surselor acestora. Decizia a fost dată într-o cauză cu jurnalişti francezi. 

Ziariştii de la L'Equipe si Le Point au reclamat la CEDO că au fost anchetaţi pentru scurgeri de informaţii într-o anchetă penală, că le-au fost verificate casele şi redacţiile şi le-au fost ascultate telefoanele.Curtea a ajuns la concluzia că reporterilor li s-au cerut să îşi dezvăluie sursele, fapt ce contravine legii, pentru că fără protecţia surselor ziariştii nu mai pot obţine informaţii. Cei cinci gazetari au primit 50.000 de euro daune morale de la statul francez."

 La noi pana se va rezolva problema asta, va propun sa le dam o mica "dedicatiune"

 EI, DRAGI "ASCULTATORI" CE SPUNETI?

2 comentarii:

  1. Si linistea doare uneori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania e a celor care stiu sa se folodeasca de ea. Potential are asa ca... Oamenii de rand mor in anonimatul si mizeria oferita de ei.

    RăspundețiȘtergere