luni, 4 februarie 2013

O "SPECIE"... PE CALE DE DISPARITIE: ONOAREA

 "Onoare, e
Ceva ce multă lume n-are, e
Toți se calcă în picioare
Doar pentru atâtea lucruri fără valoare"


SIMT NEVOIA SA SCRIU DESPRE "SPECII", PE CALE DE DISPARITII LA NOI, LA ROMANI!
SUNT SIGUR CA UNII, CAND VOR CITI VOR DA "DELETE"; ALTII SE VOR INTREBA "CE NAIBA, TAMAN ASTA S-A GASIT SA VORBEASCA DE ASTA?"; ALTII VOR FI PLICTISITI TAMAN DIN START...SI NUMAI!

Dar, inainte de TOATE aceste PORNIRI ascultati in liniste pe GUESS WHO... cam despre ce MAI INSEAMNA AZI, ACEASTA SPECIE... si... 
   Dragii mei DETRACTORI, stati linistiti... INCA SE MAI JOACA... VOI VEDETI PE UNDE APUCATI SA VA ASCUNDETI!


IAR, DUPA CE ASCULTATI CE MAI INSEAMNA "ONOAREA", SAU CE-A MAI RAMAS DIN EA, NU UITATI DE EA; PENTRU CA ALTFEL RISCAM CU TOTII SA-I DAM DREPTATE UNUI "NENE"...JONATHAN SCHEELE... CICA, O DATA, ACESTA SPUNEA:
    "ROMANIA ESTE O TARA, PE CARE CU CAT O STI MAI BINE... CU ATAT O INTELEGI MAI PUTIN..."

4 comentarii:

  1. Romania tzara mea bun la ea! Aigi cumbaram bamant agrigol si deschidem chibut...iau la mine ji lugiu de apa sa brindem beastele.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am inscris sa vad ce spui, de una, de alta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite , intotdeauna cand cineva vorbeste la o specie deja asociaza si eticheteaza specia cu forma,cu expresia si reprezentarea.Rareori cand vorbim despre ce , sau cat s-a pierdut ne intrebam si cata valoare are !A vorbi despre onoare , e un sentiment rar, putini o au, multi o afiseaza ca slogan, iar altii incearca sa-si-o pecetluiasca ca si carcter.Onoarea este cea mai de pret calitate a unui OM. Cati si-au pierdut-o? cati o mai au? Sau cati se folosesc de ea? depinde de specia in care te incadrezi , sau de apartenenta ta ca persoana sau individ!

    RăspundețiȘtergere
  4. onoarea? oare ce mai reprezinta aceasta sintagma?... atata timp cat ....

    RăspundețiȘtergere