luni, 19 decembrie 2016

CE AM INVATAT DE LA ACEL DECEMBRIE?

ESTE SINGURA MEA INTREBARE, NIMIC ALTCEVA! DUPA ACEL DECEMBRE REALITATILE SUNT URMATOARELE: TREI SECRETARI DE STAT PENTRU REVOLUTIONARI AU FOST CONDAMNATI SAU SUNT CERCETATI PENAL... DINCOLO DE ALTE CONCLUZII ASCULTATI ACEST ADEVAR... ADICA UNDE AM AJUNS! IAR PENTRU ASTA TREBUIE SA MULTUMIM LUI EMILIAN CUTEAN, GEORGE COSTIN, DAN IOSIF... SI ULTIMUL PE LISTA(DAR NU ULTIMUL) ISTORIEI... ION ILIESCU8 comentarii:

 1. Dan Iosif& Ilici? Tată și fiu(vitreg), în rest e mult de povestit! Ce mi-ai dat olteanu' ăla răsuflat, să-mi recite ce? Despre dezastrul lăsat de Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu și Wolsvaganian, atunci când unul a fost premier și
  celălalt ministrul economiei care încă de atunci nu mai exista și ei o.umflau cu pompa, obligând guvernul Bocelli să facă acea curbă de sacrificiu? Cine plua mea mai sunt și diletanții ăștia de tip haznaua3 să judece una dintre cele mai corecte măsuri aplicate de un guvern, pentru o economie în "creștere"...așa cum spunea "dottore" victor viorel? Acum guvernul Cioloș a încercat să repare greșelile și furturile guvernului usl iar acum ăla cu hamsterul sub nas, s-a gândit el bine că trebuie să fure! În cazul acesta, îmi doresc ca președintele Johannis să le respingă de trei ori guvernul, să dizolve parlamentul și să organizeze anticipate.
  Robotul cu cămașă neagră la guler.

  RăspundețiȘtergere
 2. ok sunt multe de spus, sau de scris, asa ca azi la 27 de ani, nimic nu pare a fi lamurit!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. RAU MAI ESTE "ROBOTELUL" DE PE BLOGUL TAU! EU CE SA MAI ADAUG OARE? FFF BUN MESAJUL TAU, DE LA FINAL!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E liber a scrie fiecare ce vrea in limita unui limbaj adecvat!!!!

   Ștergere
 4. Acum chiar si dupa atata timp imi este tare greu a intelege cu adevarat ce am inteles. Insa iata un alt adevar: http://www.pressalert.ro/2013/12/ion-monoran-omul-care-oprit-tramvaiele-si-pornit-revolutia-din-89/... ”Mono” – poetul care a oprit tramvaiele

  "Dincolo de activitatea sa literară, Ion Monoran rămâne omul „care a oprit tramvaiele la revoluţie”, care a animat mulțimea în drum spre Comitetul Județenei de Partid. Avea 35 de ani la Revoluție. S-a stins peste trei ani. A lăsat în urmă o istorie de care nu putem decât să fim mândri. Născut pe 18 ianuarie 1953, în satul Petroman, Ion Monoran şi-a început „aventurile” cu fosta Securitate încă din timpul liceului. Adolescentul Monoran a încercat să fugă de comunism, și a trecut fraudulos frontiera. A fost prins, exmatriculat, trimis la muncă. A continuat însă să scrie, iar criticile oneste i-au fost favorabile. Nu a fost publicat însă deloc înainte de 1989."

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ASA ESTE! CIUDAT ESTE, DAR NU SI INTAMPLATOR, FAPTUL CA CEI DIRECT IMPLICATI LA TIMISOARA, DAR FARA "PILE" IN ISTORIE S-AU CURMAT REPEDE!"MONO" ESTE DOAR UN CAZ... INSA NU UNICUL! MA INTELEGI CE VREAU A SPUNE(SCRIE)?

   Ștergere
 5. MAINE CE NE ADUCI? CRACIUN FERICIT, DRAGA LUCA DIN INDEPARTATA COREEE!

  RăspundețiȘtergere