sâmbătă, 14 aprilie 2018

PANSELUȚA DE WEEKEND: ”MUGET ... DECI EXIST!”

EI, HAI... FRAȚILOR, CUMNAȚILOR, VERI ȘI VERIȘOARE... CE ATÎTA ZARVĂ PE CE A  MAI GRĂIT ”AGENTUL” ACOPERIT, DE LA PIAȚA VICTORIEI:”DOUĂZECI... DOUĂZECI”?! SERIOS?! NU CĂ-MI ESTE MIE TARE DRAGĂ, DAR DACĂ VA EVOLUA AȘA, CUM AR SPUNE COMENTATORII SPORTIVI... LA ”LIBER... LE ALESE”, DIN GUVERN, TARE ÎMI E CĂ,”PREMIERA” DIN ORAȘUL CU NUME DE COD... ”DIVELE” VA AJUNGE UN BRAND DE ȚARĂ... CEVA SIMILAR CU ARHICUNOSCUTUL PERSONAJ ”BULĂ”, ÎNSĂ  DE GENUL  FEMININ!
ȘI, DACA TINEȚI MUSAI AM SĂ O VĂ SPUN PE AIA BUNĂ, MĂI FRAȚILOR... BLONDA DIN DIVELE ... ARE O SORĂ ”GEAMĂNĂ” DIN ACELAȘI SOI... DE ”ÎNGRĂȘĂMÎNT” POLITIC

Vă rog nu vă faceți că nu știți: NUȚZII... din Pleșco(a)ie.... Aia, care mai nou se dă ”REFUGIATĂ”... cică și Politică... deși mai bine s-ar da altceva, dar  cu un ALT mic ”re...”, în față! Și, care chipurile... cănd era, cănd nu era, prin țărișoara asta... cănd era, cănd nu prea era ”ÎNSĂMĂNȚATĂ” de... către un oier: să-i spunem, oierul Dolly!

ÎNSĂ, PĂNĂ UNA ALTA.... ”RĂDEȚI VOI, NEBUNATICILOR ȘI RĂILOR CARE SUNTEȚI... DE ”TANTE” VEORICA... DAR VĂ CONVINE CĂ V-A DAT LIBER CHIAR ȘI... PE TREI ZERO APRILIE! DECI, AICI OARE... VĂ INTREB: NU A AVUT ACELAȘI ”PANSEU” DE GĂNDIRE... TIPIC MIORITIC... ĂLA NUMIT: ”MUGET... DECI EXIST?!”

31 de comentarii:

  1. tare nu ma mai mira nimic, sincer nici macar Mugetul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andiamo dar che va mai asteptazii voi? Uno miracole?! Or che...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna paralelala ta, cu o alta blonda! Succes...

    RăspundețiȘtergere
  5. Duamna profesoară de lucru manual și traforaj, a dat liber pe 30 pen'că are nevoie să meargă la coafor că a doua zi are "o nuntă-n septembrie", unde invitată de onoare e și duamna secretară carmen bran, ciocănitoarea bibilică dă la Craiova (apropo nu vă recomand oltence mai mult de o noapte... în afară că au gura mare și sunt foarte "vrednice... mai au și anumite mirosuri intime)... în fine în final vine evident și duamna firea din Voluntari, călare pe mătură... iar anturat de jandarmi călare pe cai de rasă pură, apar daddy,hamsteru, iubita dumisale și duomnu Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu zis și inimă zburdalnică cu fața care seamănă cu un magnetofon cu benzi, iubiți de popor în piața victoriei, dedicându-le pomi de crăciun cu amenzi și trimițându-le felicitări de paști cu "Nașterea Domnului#... și scriind în semn de iubire supremă față de ei...#REZIST.
    Robotu'PSDragnea din Belina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare opinie! E de Catavenci, ce mai! Ai ”idei”, deci existi! Sau si mai simplu esti un ”Idiot” mai frate! Forza Steaua

      Ștergere
  6. Și tu... Sugi Plua! Laicuri și prietenie la toată lumea! Mai puțin ție!!! Muie lu steoaia!!!
    Robot Doroftei

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne băgăm plua-n steaua și-n toată istoria sa, să-i tufăm familia!!
    Beeeee!!! Liga a 4 a, să Dea DUMNEZEU acolo să rămâneți sau să vă desființați. Țărani cu capul pătrat.
    Ceilalți fcsb, sunt o adunătură de interlop ce se cred ciobani...în fine, adunătură de gherțoi,melteni și cocalari. Când joacă "steaua" în vreo cupă europeană, țin cu oricine dar nu cu "steaua", mai ales că știm cu toții că un portar nu apără 4 penalty-uri... a fost un blat plătit cu foame de poporul român. În concluzie, spurcatii tăi nu au câștigat niciodată cupa campionilor europeni.
    Robot Alupigus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai ”Kokalare”, dar ce nu iti mai convine in fotbalul aista? Pariu ca te lauzi ca ții cu Dinamo? Ăia a militienilor, caraliilor? A lui Borcea Butelie? Sau a a lui Bucurica, cu aia mica? Ce tot injuri acolo? Ei si pentru tine eu tin cu Bucovina Radauti! De astia ce mai sti? Ati arestat o tara intreaga atata timp si acum va dati mari? Cu ce , sau mai exact cu cine?

      Ștergere
  8. Țara de unde vin...călători..., parcă așa suna un refren, candva la modă... azi se poate spune: Tara de unde vin panselute!”E bine punctat, pacat ca unii ”murdaresc” acest blog cu chestii care tin de periferia noastra, gen footbal!Dar, nu-i asa, unde nu-i cap... vai de picioare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bă da tu ai cap sau picioare? Ai auzit dă' duomnu Fasole? Joci la aparate? Sau votezi cu psd& alde? Da'dă duomnu Pib? Tu și tu, Îmi faceți o r(f)elație...

    Robotu roc fără (k)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi mai nEA DE BORDEI, CAND EU DOUA PE CASE DE VACANTA IN LAS PALMAS, UNA LA LION, IN FRANTA... SI CEVA PARCA SI-N PUERTO RICO, TU MACAR O CASA DE NUMARAT BANII VIRTUALI AI? DAR, DESPRE FELATIE, MAI ROBOTU ONANIST, CRED CA O FACI ATAT DE DES, INCAT AI DAT LUSTRU IN BAIE, IAR IN PUNCTUL CULMINANT STRIGI:UITE MA... MA, TREC SOLDATII! ASA CA, UITA MA BUCURICA CU AIA MICA...

      Ștergere
  10. Bă ăla cu casele, ai case la Dorohoi sau în Vaslui? La Plovtiv ai fost? Dacă da, Te invit în Teleorman să furăm bere din Carrefour!
    Robotu din Dolhestii de jos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai nea Robotu constat ca ori esti agramat, ori nu cunosti geografie elementara! De ce? simplu Orasul acela e Plovdiv, daca te intreaba careva, iar in Dorohoi mai nea Robotu a avut casa si unul Enescu, la Tescani.Asta daca te intreaba careva! Iar e.u. unul nu ma duc la furat cu dalde sferto docti, ca domnia ta!

      Ștergere
  11. Cine-i enescu ăsta? Eu știu că marii noștrii hartiști e Guță, Salam și Minuneee! Bă da tu ai fost pă Tenerife, unde fetele să mișcă bine, bineee, bineee? Mamăăă ce dă lovele, așaaa ca-n Spania și toate țările astea. În Bulgaria să duc fraierii ăia așa ca tine. Moldovenii se duc în Anglia iar tu te duci sloboz, săracule. Bă hăndel laudăros mai bine ne împăcăm, te invit la lăutari să ascultăm manele. Hai zi-mi că nuți place.
    Robotu' pretenaru tău...
    bă dacă te prind că zici ceva, te pun la colț pă murături.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare intelighenția mai zace in roboti din tine ce scriu eu, ce înțelegi tu!

      Ștergere
  12. Pă planeta dă unde vin, s-a inventat țuica din electrozi de 6... de zici că-i mai bună decât horinca de Maramureș, dacă vrei mai ușoară, avem țuică de Pitesti sau chiar de Fierbinți de juri că ieri s-au cules corcodușele. Așa că te aștept să dăm o tură cu ozeneuuu!@!?
    Robotu Robocap dă Târgu Mureș

    RăspundețiȘtergere
  13. Dae dc de Tg Mures/ De ce nu din alta locatie? Uite...Costa Rica... ca te ”împuiezi” mai repede, mai tare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acolo n-au electrozi de 6!
    Robotu'electonic

    RăspundețiȘtergere
  15. si haios, dar mai ales hazos...

    RăspundețiȘtergere
  16. nu e rau material dar si concluzia din titlu...

    RăspundețiȘtergere