duminică, 15 iulie 2018

EXODUL BIBLIC... ÎN VERSIUNE ROMÎNEASCĂ

E.U. unul cred că va urma Exodul. De ce afirm asta?În ultima vreme tot vorbesc cu mulți oameni, din generația mea dar și din generațiile de după mine, în plus mai sunt și alte date și cercetări, sociologii au la dispoziție informații viabile - pe scurt observația de bază e că ne pleacă copiii.


Au fost vreo patru valuri de exilați din România, primul, masiv, a fost în anii 90, după Mineriadă, au urmat căpșunarii, IT-iștii, forța de muncă calificată din domeniul construcțiilor, după care au început să se golească regiuni întregi, - s-au cărat cel puțin patru milioane de români, forța de muncă a României alimentează la greu UE, plus femeile aduc tot altor țări beneficii demografice și aport genetic, în timp ce România se duce în cap demografic, doar țiganii sunt pe creștere, nu doar demografic ci și la bani, privilegiați de regimurile conduse de neamurile lor, ce le-au oferit aur, prima măsură a lui Ilici în 1990 - și protecție în fața legii, prin Rețeaua securistică și Haita milițienilor, grupări complice sau chiar arondate direct Clanurilor țigănești, încă din anii 70-80. Odată înstrăinate resursele naturale, pământurile, pădurile, apele, copiiilor noștri le rămâne alegerea asumării condiției de sclavi ai beizadelelor lui Cășuneanu, Năstase, Tender. Ion Nicolae, Dan Ioan Popescu, Hrebenciuc, Măgureanu, Videanu, Băsescu, Dragnea și încă vreo căteva zeci de mii de baroni, securiști și ciorditori de top ai tuturor regimurilor, cei care au pus gheara pe mai bine de jumătate din toată averea țării, în ultimele decenii, - sau ușcheala ”afară”, tot sclavie, dar mai cu sclipici și în țări mai cu patrimoniu turistic măcar și oleak de civilizație. Estimările mai multor studii din ultimii ani arată că percepția viitorului practic nu există la noi și că aproximativ 11 milioane de români ar pleca mâine oriunde dacă ar avea posibilitatea.  Scăzând țiganii, ungurii și neamurile/clanurile bandiților aflați la putere, călare pe banii țării - vreo 4 milioane cu totul, ca cifră rotundă, rezultă că la o adică ar mai rămâne în România doar minoritățile, privilegiate prin nenumărate măsuri, infractorii din zona politică cu neamurile lor, cei care sunt boierii ciordelii la scară națională și un număr neclar de români prinși cumva în corporații, adică cu un venit de peste 1000 de euro lunar.


Lucrarea se va încheia curând, după ce Dragnea va vira și ultimele resturi ale industriei și patrimoniului național Mafiei ruso-evreiești din Israel, stăpânii săi ce vor deveni suverani la modul absolut, apoi se va încheia și cu livrarea aurului și a celor câteva zeci de mine cu regim special ce conțin zăcăminte de valoare inestimabilă - mai ales în Ardeal, nu degeaba țintite de agentura Budapestei și nu numai, cei care și-au instalat la Cluj centrala, via Eureka.

Mai sunt ceva resurse energetice și oleakă de resursă umană - deja irosită. Mai trebuie doar ca Ministerul Educației să-i învețe pe părinți cum să-și crească odraslele în stil popo-comunist și cu asta basta, s-a terminat ciclul de autodistrugere controlată.

În fond, toată ideea asta napoleniană,pare a  ne fi ajuns o suta asta de ani de Românie, acum a venit timpul să mai schimbăm calimera, oricum vor decide ”coloniștii” ce nume va avea noua lor țară...noi, cei care vom rămâne vom fi doar refugiați în propria (fostă) țară...Deci, nu uitați sfatul meu: Overlorzii vor veni curând!

11 comentarii:

  1. Ciudata de corect prezentata realitatea! Asa cred si ”yo”!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce nu ne mai mira nimic/ Dar, mai mult de atat de ce nu se vrea a se (mai) face nimic? Cred ca povestea asta, cum bine ai spus ..a Romaniei 100... e la final!

    RăspundețiȘtergere
  3. coreta intreaga prezentare! dupa ce am citit mesajul tau, de aici, am senzatia ca tra aista este ca un animal nobil inconjurat de praduitoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut a scrie corecta... tastura imi joaca feste!Oricum felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai de aceea,La un moment dat voi pleca și eu! N-au decât populimea să rămână. Eu voi pleca la primul semn în care îl văd pe dictatorul dragnea că o să dea OUG privind legea amnistiei și achitării lui. Voi pleca din țara popească, unde popii țin cu ei și spun, că nu e bine dacă plecăm din țară și să devenim pupători de moaște, ce să ne rugăm pentru conducătorii aleși... criticandu-ne pe noi, făcându-ne drogați. Doresc suspendarea președintelui, etc. În concluzie, dragii mei, dacă cumva se întâmplă ceva ce nu trebuie... când îl vom vedea pe dragnea dictator, alături de tăriceanu, nu ne rămâne decât să emigrăm și să le lăsăm moaștele în pace.
    Avanti Populi
    Robotul emigrant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNUL FIE CU TINE, IAR DUAMNELE CU NOI, CU bISERICA!Bine ai mai scris, din adncul lui ”Sufletu”! Dar, atentie nu a lui duomnu...Dracnea///Avanti pupola.... Sa votam Moaștele de la Saelele

      Ștergere
  6. Nu moaștele sau unii preoți sunt de vină! De vină sunt tovarășii aleși de popor ce își doresc suspendarea președintelui.Eu le doresc la mulți ani cu executare, inclusiv pomilor care mă provoacă și sunt de partea psd& alde, susținând "români creștini ortodocși"...
    Robotu semi-doct

    RăspundețiȘtergere
  7. Ffs bine punctat! Oare ce va (mai) urma?

    RăspundețiȘtergere
  8. INTERESANT SUBIECTUL... SI AMBALAJUL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun subiect... deja s-a ales ...bulles!!!

    RăspundețiȘtergere