duminică, 26 mai 2019

Azi... aveți grijă ce votați... ca să nu mai regretați!

Auzi frate, sau soro, cum vrei a te numi.. azi vei vota! Unii dintre voi, poate prima dată, alții poate deja sunteți lehămițiți... dar mergeți la vot! De ce? Simplu, pentru a nu mai decide pentru voi toți asistații, ori ”vagabonții” de prin nu știu care ... bătătură a nu știu cărui partid de stănga, ori dreapta!
Cred ca cea mai mare surpriză a alegerilor, mai mare decât oricare ar fi să se adeverească sondajul dat de către ”LATRINA TREI”, în urmă cu câteva seri ... și care spunea: ”PSD, doar 8% la alegerile de duminică..”Este că ...”ar înebuni, până și salcâmii..”?!
Iată însă ce, dar mai ales cum ar fi acel ”buclucaș” sondaj...  „Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare de duminica, 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje și clipuri de mobilizare, rămâne de văzut cum și dacă electoratul va răspunde, sau se va lăsa convins”, este introducerea făcută de Antena 3 sondajului de pe  site-ul postului.


La întrebarea „Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare?”, doar 8% au bifat in dreptul PSD. Mai mult, ALDE este cotat sub pragul electoral, cu 2,45%. Pe primul loc se afla USR PLUS, cu un scor de peste 67%.”

Rezultatul este surprinzător, atât mai mult, cu cât  Antena 3 arăta că, PSD va obține doar 8% la alegerile europarlamentare. Iar, Antena 3 este cea mai importantă goarnă a propagandei PSD. Iar în rest, nu ar mai fi multe de adăugat... ci, doar luați aminte: ”Azi... aveți grijă ce votați... ca să nu mai regretați!”

8 comentarii:

  1. Azi totul se joaca! Apropos de titlu, la Sv, cam cu opt ani in urma exista o emisiune parca tot cu un asemenea titlu... De urmarit, excelent semnalul dvs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca se voteaza ”in draci”, atat in tara, cat si in diaspora! Una din tabere azi se va preda! Asa simt...Doamne(ne)ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tra noastra-i, tara noastra... parca asa spune un vers... totul e posibil.... Lipseste Robotu, de ce nu a postat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Alde pare sa nu prinda, daca ar mai fi si UDMR... si PSD-ul nitel mai jos... ar fi fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. U.E ... PSD, lumea nu va mai vrea! Afara, afara.. cu jigodiile din tara! E bine sa facem ca zicala..OMUL SFINTESTE LOCUL!... sa devina reala... HAI ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Miza e alta... scaderea PSD... Pe pagina deputatului pnl Daniel Gheorghe, George Simion 25 %, usr 3,16, pnl 19 %, pmp 1,8 %, a;de 7,25 %, prodemo 6,78 %, peter costea 15 %, psd 5,88 %

    RăspundețiȘtergere
  7. iata ce nu se spune... usr creste ca fat frumos
    se spune ca e la egalitate cu PSD, la ora 18
    PSD şi PNL se află la egalitate, cu 27%, iar pe locul trei vine USR-PLUS, cu 23%, potrivit unor date discutate în PSD şi obţinute de Adevarul. Procentele sunt valabile pentru ora 16.00.

    RăspundețiȘtergere
  8. buna predictia ta... Felicitari, daca mai aduagai si aia cu Draknea!

    RăspundețiȘtergere