duminică, 12 iunie 2011

Excesul de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii- ADEVARAT SAU FALS?
AZI, HAIDETI SA ABORDAM SI O ALTA TEMA DIN ACEST “HAOS ORCHESTRAT”… SI CARE SEAMANA, PASTRAND PROPORTIILE, CU SCENARIUL: “FMI-VS-STRAUSS KAHN”.
ADICA, VA VETI INTREBA? PAI,SA VA OFER TEMA ACESTUI SCENARIU; ”PRODUSELE NATURISTE-VS-MANCAREA MODIFICATA GENETIC (CRIZA MONDIALA ALIMENTARA)”.
AZI, PRIMA PARTE… AM PREFERAT SA O “COSMETIZEZ”… SI SA SCRIU… DOAR ATAT:

“Excesul de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii?!- Adevarat sau Fals?” Vă voi dezvălui, azi, o taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii „prostimii”…

Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii?!

La prima citire, exces înseamnă…prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia!!! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi… Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va “dizolva” si elimina mult
mai repede chimicalele!


Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest
subiect??? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor... nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe “legume” în sistem! Pentru ca legumele îşi plătesc taxele…la zi! (vezi Ecoli…de la castraveti)


Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul
alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite
medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta ar reacţiona
imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii! Dar zaharul? Zaharul e purtator de un
cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de “clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine… naturală!


Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei,
vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale!
Şi evoluţia dumneavoastra. Genetică!

Grăsimile… Să vedem ce spun studiile!


Colesterolul
ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia... depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de “bolnavi”, şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!…Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia! ...tot cu slană, pită, ceapa şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine... cum aţi vrea sa-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii?

Şi toate astea până pe la 60-70 de ani...cu cojocul miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bota în mână?

Si, pentru ca tot am pomenit de "cojocul mitos", dar si de "bota in mana"... pentru ca este Duminica Rusaliilor... la final, va voi spune si un banc cu ION si GHEO:


"Ion si Gheo cu oile la pascut.Stau ei vreo 6 ore fara sa zica nici unu nimic.La un moment dat Ion zice:

I;-Ma Gheo tu nu te plictisesti?
G;-Ba da ma Ioane.
I;-Pai hai sa zicem ceva.
G;-Pai ce sa zicem?
I;-Hai sa zicem ghicitori-
G;-No bine ma,zi tu primu'.
I;-Ma Gheo,ce e mic, negru si imbarligat?
G;-Ma Ioane d'apai ii mic mic?
I;-Mic doara.
G;-Micut,micut de tot?
I;-Micut,micut de tot,no.
G;-Micut,micut de nici nu-l vezi?
I;-Micut,micut de nici nu pre il vezi.
G;-Tulai Doamne,doara no fi acidul dezoxiribonucleic,ma?"Maine o sa amintesc ceva si despre USTUROI, MENTA..SI UNIUNEA EUROPEANA... SI... O SA VEDETI "TRAGICA"ALATURARE, DINTRE U.E SI MENTA. IAR... IN REST:

Va (mai) urma?!...

3 comentarii:

  1. Astept si celelalte materiale promise . Tine-o tot asa mugetul

    RăspundețiȘtergere
  2. sper... sa pot..si tu... vad ai "debutat".... la mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. incomplet...cu colesterolul ai dat-o naspa... orice organism uman sanatos produce colesterol atat cat ii trebuie...consumatorii de carne si produse animale ingera un surplus de colesterol animal strain care nu este procesat de organism...abia ala e nociv...de vazut principala cauza de deces in lume...bolile de circulatie, infarcturile, atacurile cerebrale etc...

    RăspundețiȘtergere