vineri, 15 iulie 2011

CARE ESTE ADEVARATA MIZA?


Tot ceea ce veti citi mai jos se bazeaza pe declaratii, luate din presa internationala...
"De 50 de ani incoace, valuta de referinta pe piata moindiala este dolarul american. Dolarul american se tipareste intr-un singur loc: Federal Reserve-USA. Deci, daca Franta, sau oricare alta tara vor sa cumpere ceva de 50 de milioane de $, ei trebuie sa munceasca si sa faca rost de de aceeasi suma; in schimb daca SUA vor sa faca acelasi lucru... acestia ar trebui sa tipareasaca banii si gata.
IRAK A FOST PRIMA TARA DIN CADRUL OPEC CARE A RENUNTAT LA $ SI A INCEPUT SA VANDA PETROL PE EUROASTA, A FOST IN FAPT GRESEALA LUI SADDAM SI PE CARE AMERICA, NU A PUTUT SA O IERTE NICIO DATA.
ACUM, INCA DOUA TARI... DIN CADRUL OPEC... SIRIA SI IRAN VOR DEASEMENEA SA TREACA LA EURO, IAR IN ULTIMA INSTANTA ASTA ESTE SI INTENTIA INTREGULUI OPEC! MAI MULT CHIAR, BANCA CENTRALA A RUSIEI SI CEA A CHINEI AU TRECUT LA ACELASI LUCRU; IATA DE CE SE EXPLICA ACUM UN SURPLUS DE DOLARI, PE PIATA LUMII SI O MARE CERERE DE EURO... DE ACEEA DOLARUL SCADE PUTERNIC, IN RAPORT CU EURO!
ACEASTA PARE SA FIE LOVITURA DECISIVA PENTRU ECONOMIA AMERICANA SI PENTRU CARE SPECIALISTII AU PRONOSTICAT O PIERDERE DE 13 MILIOANE DE $, DOAR IN PRIMA FAZA!
DEJA DOLARUL ESTE MENTINUT ARTIFICIAL RIDICAT, PRIN ARANJAMENTE POLITICE ALE USA... CU CHINA, COREEA DE SUD, TAIWAN SI JAPONIA. ECONOMISTII SI BANCHERII AU ATRAS ATENTIA CA, DACA ASIA NU MAI SUSTINE DOLARUL PRIN ASTFEL DE ARANJAMENTE POLITICE ACESTA SE VA PRABUSI, IAR OPEC-UL VA INCEPE SA VINDA, LA SCARA MACRO, TOATA PRODUCTIA... IN EURO!
IATA DE CE...SUSTIN ANALISTII MONDIALI, DIN DOMENIU, ADMINISTRATIA BUSH A FACUT O "AXA OF EVIL", IN CARE AU BAGAT TOATE TARILE CARE AU TRECUT LA VANZAREA PETROLULUI, PE EURO, SAU ISI TREC REZERVELE NATIONALE IN EURO. EI VOR AFECTA TOATE ACESTE TARI SI VOR PUNE GUVERNE MARIONETA, CARE VOR FACE SCHIMBAREA INVERSA... DE LA EURO... LA DOLAR!
ASTA ESTE SI MOTIVUL PENTRU CARE MAREA BRITANIE, INCA N-A TRECUT LA EURO, PENTRU CA DACA O FACEA TREBUIA SA FIE DE PARTEA OPUSA AMERICANILOR.

Britanicii vor fi la fel de vicleni, ca si pana acum... in istorie: DACA USA ISI FACE TREABA, EI RAMAN LA LIRA, DACA EU OPRESTE RAZBOIUL, VOR TRECE IMEDIAT LA EURO".(www.nytimes.com/finacialtimes/international/FT1045510816173.html)

Iar pentru final sa va spun care este culmea notariatului:

" să faci o copie legalizată după un act sexual"

Un comentariu: