joi, 18 august 2011

CAND S-AU INTALNIT CEI TREI....

  Aceasta luna, se spune in popor ca este "LUNA LUI CUPTOR"... incinge spiritele, si nu numai! Mintile si restul....
Povestea mea spune ca, pe la Brasov, "orasul tuturor posibilitatilor", in Romanica noastra, se intalnira trei "mesteri mari...": ION ILIESCU, DORIN LAZAR MAIOR si oare cine altul... MIRON COZMA!

  Si povestea mea nu se intrerupe aici, gurile rele, dar revolutionare spun ca, ION ILIESCU ar fi spus in orasul "STALIN" ca: "revolutionarii sa reinvie in populatie spiritul din decembrie 1989", la care au achiesat doi "locotenti" aparent nevinovati: DORIN LAZAR MAIOR si MIRON COZMA.
         Imi pare ciudat nu atat gestul lui Ion Iliescu, nici macar al lui Maior, ci al "luceafarului" huilei autohtone, care desi stie ca a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru tentativa de lovitura de stat, acesta ... poate constient, sau poate nu, vrea  sa instige la lovitura de stat, ducandu-si "pedeapsa", la o forma continuata a infractiunii.

 Nu comentez dreptul acestora la "libera opinie", dar deja este de notorietate faptul ca, exista revolutionari impostori, iar mass-media deja dezbate aceasta stare de fapt... si ca ceea cea fost in decembrie 1989 a fost o revolutie anti comunista!
   Iar 13-15 iunie, din pacate pentru cei trei, a fost un doar un "extemporal picat" in ceea ce priveste aplicarea democratiei! Nu vreau sa fiu prost inteles: Basescu este un presedinte ales democratic, iar criza mondiala nu a provocat-o acesta; iar falimentul tarii acesteia nu se datoreaza, in exclusivitate, doar lui Basescu!
    Ci, in primul rand celor 21 de ani "falimentari", de la Revolutie incoa! NU UITATI:
      TOTI ANII ACESTIA AU TRANSFORMAT ROMANIA INTR-O RUINA, IAR POPORUL ROMAN, INTR-UNUL DE SCLAVI!

Domnule ILIESCU, ma vad nevoit sa va spun doua ADEVARURI:

PRIMUL ROMANIA NU ESTE BUNUL UNEI SINGURE PERSOANE , IAR FAPTUL CA LEGEA LUSTRATIEI A FOST REFUZATA DE DUMNEAVOASTRA, CA SI REFUZUL DE A JUDECA PE CEI VINOVATI DE CRIMELE DIN DECEMBRIE 1989 SI DE LA MINERIADE! TOATE ASTEA REPREZINTA O PROBA CLARA CA NU DORITI AFLAREA ADEVARULUI!

DOI: IN GARA DE NORD SE DADEAU, LA SFARSITUL LUI IULIE, "DIN MANA IN MANA", NU STIU DACA PANA IN FUND(UL), LA TAXATOARE... UN MANIFEST INTITULAT "FRATI ROMANI"!

   MA INTREB:  OARE O SA APARETI IAR LA TV SI O SA NE SPUNETI CA, IN FAPT ACELA ERA UN OM CARE PUNEA DE UNUL SINGUR FLORI IN GARA, SAU O SA SPUNETI PRECUM RAZVAN TEODORESCU, IN IUNIE 1990: "CASETA ERA IN DULAP"?!

   PENTRU FINAL AM PASTRAT O INTREBARE PERSONALA:

      DE DOMNUL OPRISOR, DE LA "PROBLEME CETATENESTI", DIN ULTIMUL MANDAT AL DUMNEAVOASTRA  ATI AUZIT? DAR DE FIUL ACESTUIA , MORT LA OTOPENI, IN DECEMBRIE 1989?

     ASTEPT O REPLICA...BARBATEASCA..... SI NU MANIFESTE....

3 comentarii:

  1. Interesant... si dureros. Romania este tara tuturor posibilitatilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cozma si revolutia? Baba si mitraliera... mai nou se vede si marinar... asata ne-a daruit Lovilutia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eram acolo... zau asa oameni buni asta...COZMA, cand mai are timp sa si taca?!

    RăspundețiȘtergere