duminică, 28 august 2011

CONTROLUL MINTII CU AJUTORUL MICROUNDELOR

Am mai vorbit de pe acest blog despre cum, cine si in ce fel se poate controla mintea umana.Azi voi redeschide aceasta "cutie a pandorei".Subiectul abordat va fi cel al microundelor.
    Ultimii ani au proliferat "masinile mintii" furnizand inaltimi fara droguri.Un astfel de dispozitiv este HEMISYNCO de frecventa usor diferita, care se introduce in urechea fiecaruia, care ar avea un urmatorul rezultat:in circulatia creierului exista o diferenta dintre cele doua si care produce o bataie stereofonica, in care este apoi antrenat insusi creierul.
     Creierul este antrenat sa produca un ALFA si un BETA si care face ca subiectul sa fie deschis si capabil de halucinatii vivace.
      In 1973. dr.Sharp,de la Institutul Militar Walter Reed aarat ca microundele cu impulsuri ar putea transmite cuvinte vorbite directla creier.


      Un an mai tarziu, JF Schapitz a propus spre studiu efectele frecventelor radio, relativ la hipnoza. "Cuvantul vorbit al hipnotizatorului poate fi convertit de energia electromagnetica direct in parti subinconstiente ale creierului uman".
      Subiectilor li s-a implantat o sugestie subconstienta care ar putea fi declansatade un cuvant, sau de o imagine. Microundele ar putea furniza  explicatia pentru comunicatiile telepatice si rapiri repetate.Victima implantata este tinta in cadrul unei raze directionate, in timp ce partenerul lor doarme bustean, alaturi de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu