duminică, 29 ianuarie 2012

POATE OARE SA INCEAPA SCHIMBAREA?

       RECUNOSC CA, DE LA UN BUNA BUCATA DE VREME... INCOA, IMI FAC TIMP SI URMARESC SI "CIUHO BLOG" . IL PUTETI GASI... LA     ADRESA....http://medicalnet.ro/blog/ciuho/html.Sau la la mine, pe blog!

        Mai zilele trecute, "domn doctor" a gasit de cuviinta sa posteze acest material...


  •       Schimbarea poate incepe acum

"Votul uninominal inr-o singura etapa da posibilitatea opţiunii directe pentru o anume persoană şi tot ceea ce reprezintă ea – personalitate, capacităţi, doctrina politică aleasă, programul propus.
   Am introdus acest proiect legislativ ce am vazut parlamentari prea obositi in jilturile puterii pentru a vota o motiune de cenzura ce impiedica scaderea pensiilor sau a salariilor celor ce ne asigura sanatatea, educatia sau ordinea publica.
       Am intiat legea privind alegerea primarilor dintr-un singur tur fiind convins ca cei care vor cu adevarat schimbarea se vor prezenta la vot si ca alegerea primarului dintr-un singur tur elimina aliantele odioase dintre partide facute doar pentru a umple buzunare.
       Doresc o campanie electorala care sa NU se desfasoare pe bani publici iar votul sa fie o lege pentru toti.
       Este momentul ca oamenii obisnuiti sa faca agenda politicienilor iar acest lucru nu este posibil decat in urma votului uninominal necompensat
       Acest proiect de lege act atrecut de Senat si e posibil sa fie adoptat de Camera in actuala sesiune parlamentara pentru a fi pus in aplicare la viitoarele alegeri.
       Cer de urgenta adoptarea acestui sistem electoral pentru a da o sansa aparitiei unor altfel de politicieni".
         Randurile, de mai sus apartin lui TUDOR CIUHODARU, iar alegerea "INCEPERII SCHIMBARII",  BINEINTELES CA... DUMNEAVOASTRA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu