miercuri, 25 ianuarie 2012

SCENARII ADEVARATE...SAU FALSE ZVONURI?

    DE CAND MA STIU, FIE CA AU FOST COMUNISTII LA PUTERE, FIE CA AU FOST SOCIAL DEMOCRATII, LIBERALII, TARANISTII, SAU PORTOCALIII... TARA ASTA S-A LOVIT DE "SINDROMUL SCENARITEI"!...
    IAR, DINTRE TOATE SCENARIILE , CU UN FINAL OARECUM BENEFIC PENTRU POPORUL ACESTA, PANA ACUM NE-AM ALES DOAR CU REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989! RESTUL...?


ACUM, DUPA MAI BINE DE O SAPTAMANA BUNA, DE ZILE, GLOATA FLAMANDA PARE A TRANSFORMA TOTUL INTR-O MARSEILLEZA CIUDATA SI CU APASATE NUANTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE...DAMBOVITENE! SUNTEM FACUTI LA GRAMADA, CIUMPALACI, NESTIUTORI, NI SE MULTUMESTE... SI SUNTEM FUGARITI, ATAT LA PROPRIU, CAT SI LA FIGURAT....


CU TOATE ACESTEA... O STIRE DIN PRESA MULT "JUMULITA", A ULTIMILOR CLIPE
 MI-A DAT FIORI...


Elena Udrea şi-a mutat banii din România şi-si închide toate afacerile?

 "Cunoscătorii mediului bancar şi de afaceri din România asistă de câteva zile la mişcări interesante în conturile afaceriştilor apropiaţi de preşedintele Traian Băsescu. Este vorba de o agitaţie în materie de retrageri şi lichidări, care pare că a cuprins până şi pe familia Udrea-Cocoş. Potrivit site-ului Carieremedia.ro, protestele din ultimele zile nu au dus aşa cum era de aşteptat la un "contraatac mediatic al guvernantilor. Dimpotriva dinspre Cotroceni nu s-a auzit nimic, în schimb s-au perfectat mai multe mutări în culise beneficiind de zgomotul demonstranţilor".
    Ei, pai daca ar fi asa, care va sa zica, atunci ceea ce am scris eu mai zilele trecute, despre wikileaksul romanesc si demisia lui "EL PREZIDENTE", atunci..oameni rai si oameni buni, nu ar mai putea fi decat un pas! Si, pe principiul de ieri, al "pin-pong"-ului politic, in scurt timp fotografia de mai jos, ar putea sa treaca in "zona realului", nu neaparata ca eu mi-as dori asa ceva....

Repet, asta ca sa nu avem vorbe murdare pe la tribunal, dar cred ca, dincolo de "ineditul" situatiei am putea sa vedem si cum alte polite s-ar plati, in direct pela diverse televiziuni.



     Tot asa cum, taman mai serile trecute, Mircea Dinescu o ataca pe Andreea Pora.... Si, desi limbajul folosit de autorul celebrei"MOARTEA CITIND ZIARUL", era unul suburban,cu siguranta ca acesta  a gasit destui partizani! Ca deh, dadea "kinky", la poporu' muncitor! Iar omul, nu i asa, vorba saracului Brahas.... "omul are antecedente periculos de mari... vezi Marin Preda", sau cazul Tofan." Vorba aceea:
         "PRIETENII STIE... DE CE..."

    Iar, pentru finalul "scenariului" nostru de azi am pastrat o gluma care circula in aceste zile pe retelele de socializare:

    "Obama isi cheama toti americanii la Casa Alba.
      - Americani, cine este mama voastra?
      - SUA! – striga poporu’.
      - Si cine-i tatal vostru?
      - Obama! – striga poporu’.
      ... - Care este visul vostru?
          - Sa fim milionari! – striga poporu’.
       A doua zi, Obama da un decret si ii face pe toti milionari.

        Hu Jintao isi cheama toti chinezii la Beinjing.
           - Dragi tovarasi chinezi, cine este mama voastra?
           - China! – striga poporu’.
           - Si cine-i tatal vostru?
           - Hu Jintao! – striga poporu’.
           - Care este visul vostru?
           - Sa fim comunisti! – striga poporu’.
           A doua zi, Hu Jintao da un decret si ii face pe toti comunisti.

          Base isi chema romanii la Casa Poporului.
                 - Romani, cine este mama voastra?
                 - Udrea! – striga poporu’.
                 - Si cine-i tatal vostru?
                - BASE! – striga poporu’.
                - Care este visul vostru?
                - SA FIM ORFANI! – striga poporu’."

2 comentarii:

  1. Buna grafica ta, Luka!Dar si gluma ta, de la final!

    RăspundețiȘtergere
  2. si, inca ceva... cand crezi tu, ca mai iese "marinarul" sa se vada cu poporul, pe o vreme ca asta?Ca, doar asa ne promisese?

    RăspundețiȘtergere