duminică, 6 mai 2012

MIZA NATIONALA

   DEJA... CRED CA MAJORITATEA DINTRE NOI CUNOASTEM DEJA SINTAGMA "AVEM SI NOI FALITII NOSTRII". ACUM, IN PRAG DE ALEGERI LOCALE CRED CA  TARA ASTA FIERBE, INCA LA FOC MOCNIT...

 MIZA? INDIFERENT DACA AR FI UNA PERSONALA, SAU UNA GENERALA... CRED CA CEL MAI IMPORTANT... VA RAMANE  DOAR... MIZA NATIONALA

 M-AM HOTARAT CA, MACAR PE TIMPUL CAMPANIEI ACESTEA SAINCERC SA  URMARESC MIZA NATIONALA...
 IN DIVERSE PUNCTE DIN TARA ASTA... SI, PE LANGA "MUGETUL" MEU... UNIC SI PERSONAL SA INCEP A MA FACE AUZIT, RAPID SI CRED EU SI EFICIENT. EXACT CA UN ATAC LA BAIONETA! UNDE? IN ATAC TV!

DE CE ATAC TV? DE CE MIHAI GHEZEA?

    SIMPLU PENTRU CA VREA, PENTRU CA STIE LUCRUL CU PRESA, DAR MAI ALES PENTRU CA POATE! ESTE UN BARBAT CARE VORBESTE PUTIN, DAR FACE NISTE MUTARI INTERESANTE... SI CARE ARE MAI MEREU VERBUL IN BUZUNARUL DE LA PIEPT; EXACT IN ACELASI LOCAS IN CARE ARE SI PXUL, DAR SI STIC-UL DE CALCULATOR! 
VA INVIT DECI, CA DE MAINE SA MA GASITI SI ACOLO, IMPREUNA CU DIRECTORUL SAPTAMANALULUI "ATAC".

  REVENIND INSA LA SUBIECTUL, CARE TIMP DE CEL PUTIN O LUNA SE VA NUMI SIMBOLIC "MIZA NATIONALA" VA INVIT SA URMARIM "LUPTA" DINTRE CANDIDATII LA DIVERSE PRIMARII SI CONSILII JUDETENE. SPRE EXEMPLU, LA: BUFTEA, IASI, SACELE SI SUCEAVA. HAI SA LE LUAM PE RAND....

ORASUL BUFTEA...

    PENTRU MAJORITATEA ROMANILOR, ORASUL ERA CUNOSCUT , CEL PUTIN PANA IN ANUL 199O, PENTRU STUDIOURILE CINEMATOGRAFICE. AZI, AICI EXISTA UN PRIMAR, ION STOICA... CARE CHIAR A FACUT O SCHIMBARE PALPABILA...  CHIAR DACA A PLECAT , LA INCEPUT, DIN PRM-UL LUI "NENEA" VADIM.

AZI, ION STOICA A FACUT CEVA IN ORASUL FILMELOR ROMANESTI... DAR PENTRU CA TRAIM IN ROMANIA, CANDIDATUL PP-DD ARE UN ASA ZIS CONTRACANDIDAT, IN PERSOANA UNUIA CARE ISI ZICE PISTOL...DAR SI GHEORGHE!

INDIVIDUL, IN ALB , CACI DESPRE EL ESTE VORBA...STA MAI MULT LUNGIT.... SI A TRECUT CIUDAT, DAR SI SPECTACULOS DE LA CULOAREA PORTOCALIE, LA CEA A USL-ULUI.

IAR DACA NU MA CREDETI CITITI PE INDELETE, DE PE NET, CE A APARUT DESPRE ACEST "GIGI DE BUFTEA" IN ZIARUL ADEVARUL; IN IANUARIE 2011. RESTUL AR FI DOAR VORBE...

PRIMARIA IASI

  AICI, IN DULCELE TARG MOLDAV LUPTA SE VA DA INTRE ACTUALUL PRIMAR SI DOCTORUL TUDOR CIUHODARU, DE LA UNPR. 

MIZA... ESTE MARE. SI CRED CA, IESENII NU VOR SA MAI AIBA IN FRUNTEA LOR O COANA CHIRITA, IN STRAIE BARBATESTI... SI VOR GASI ATAT DOCTORUL POTRIVIT CARE SA AIBA ANTIDOTUL NECESAR SCOATERII ORASULUI DIN ANONIMATUL TIPIC MOLDOVENESC... DAR SI A ASEZARII ACESTUIA IN FOTOLIUL DE CAPITALA DE REGIUNE.

   IAR PENTRU DOMN DOCTOR, IMI PERMIT UN MIC SFAT: MARE ATENTIE CUM VETI FACE TRECEREA; IN CAZUL ALEGERII IN JILTUL DE PRIMAR, DE LA STETOSCOPUL MEDICAL... LA PIXUL DE PRIMAR!
ORASUL SACELE 

ORASUL ACESTA, CA SI BUFTEA ERA CUNOSCUT MEMORIEI COLECTIVE, PENTRU UZINA "PRECIZIA", PENTRU CELEBRUL "MAGIUN" FOTBALISTIC...DAR SI PENTRU CA, IN DRUMUL SPRE BUCURESTI...DE LA BRASOV... PREFERAM RUTA OCOLITOARE SPRE CHEIA.
DAR... AICI, NICI UZINA NU MAI EXISTA, SPITALUL ABIA DACA VA FI DAT IN FOLOSINTA IAR..OAMENII OBISNUITI SE LUPTA ADESEORI IN CONFLICTE INTERETNICE.
AICI, AR PUTEA FI O SOLUTIE, DE LA FOSTUL PRIMAR PSD-IST, ACTUAL CONSERVATOR... GHEORGHE MUTU!


DAR SI AICI, CA SI IN ALTE EXEMPLE DOMNUL DIN FOTOGRAFIE POATE PRODUCE MINUNI, NUMAI PRIN FORTA GRUPULUI, NU BAZANDU-SE DOAR PE NOTORIETATEA PERSONALA.

   SI DANSUL, DACA VA CITI RANDURILE DE FATA... VA INTELEGE UNDE "BAT" RANDURILE....
JUDETUL SUCEAVA

 EI, AICI, LUPTA SE DA SIGUR, INTRE USL SI PDL. LA PDL II GASIM DEJA PE "NEMURITORII" FLUTUR SI LUNGU... NIMIC NOU SUB SOARE PENTRU ALEGATORII JUDETULUI, DAR SI AI ORASULUI

DE PARTEA CEALALTA GASIM PE SANDU BAISANU PENTRU PRIMARIA ORASULUI, CU EXPERIENTA BOGATA IN MANAGERIEREA UNUI ORAS... EL FIIND SI PREFECT AL JUDETULUI, PE TIMPUL LUI TARICEANU. ACESTA ESTE SECONDAT, DE MAI TANARUL SAU COLEG DE COALITIE, CATALIN NECHIFOR,  CARE ARE DEJA O EXPERIENTA POLITICA SI MANAGERIALA DE INVIDIAT, DESI ESTE CRUD LA CAPITOLUL BIOS

      ASA CA, PESTE DOAR O SAPTAMANA, COMPETITIA SE VA DECLANSA.
      PANA UNA ALTA, NE CONVINE, SAU NU... IMAGINEA ROMANIEI ESTE CA ACEASTA DIN POZA ALATURATA...

   DACA VRETI SA SCHIMBAM ACEASTA REALITATE ... GANDITI, ALEGETI SI MERGETI LA VOT! CACI ALTFEL:


    "DACA NU VETI VOTA... SIGUR VETI SI REGRETA!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu