vineri, 27 aprilie 2012

LUMEA CA UN CIRC AL CIUDATENIILOR


VROIAM SA ADORM... AZI... AR TREBUI SA CRED DACA CITESC STIREA DE MAI JOS... CA, LA O ADICA AS PUTEA SA ZBOR... PE LUNA FARA ALT EFORT DECAT CVEL MISTIC; CA AS PUTEA SA FIU DUMNEZEU PENTRU MACAR O ZI... SI, DE CE NU, CA AS PUTEA FI OBAMA... DACA RELIGIA ... MUSULMANA AR LEGIFERA ASTA!

Stirea la care va rog sa reflectati a fost luata de pe dailymail.co.uk si spune ca:

   VADUVII AR PUTEA INTRETINE RELATII SEXUALE, CU SOTIA DECEDATA!

"Deşi posibilitatea de a fi validat de forul legislativ este infimă, un pachet de măsuri propuse spre adoptare parlamentului egiptean, dominat de islamişti, şochează lumea civilizată.


Eliberat de opresiunea dictatorului Mubarak, poate prea eliberat, un grup de parlamentari egipteni a supus dezbaterii un pachet de legi inspirat de viziunea unui cleric marocan, Zamzami Abdul Bari.

Potrivit lui Zamzami Abdul Bari, mariajul între soţi rămâne valid chiar şi după decesul unuia dintre soţi. Astfel, prin lege, va fi permis egiptenilor rămaşi văduvi să întreţină relaţii sexuale cu soţia decedată, e adevărat, doar în primele şase ore de la deces. Soţia are la rândul său acest drept, condiţionat probabil de instalarea unui rigoris-mortis favorabil.

Prin aceeaşi lege se doreşte reducerea, la 14 ani, a vârstei la care adolescenţii se pot căsători şi suprimarea drepturilor femeilor la educaţie şi la găsirea unui loc de muncă."

EI, CE PARERE AVETI?
    NU-I ASA CA LUMEA ASTA ESTE UN CIRC?... AL DESERTACIUNILOR... INSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu