vineri, 21 septembrie 2012

2012 si schimbarile in corpul nostru- partea a I a

Pe masura ce ne indreptam spre  finalul anului 2012 noi ne deplasam inspre un moment cand timpul, asa cum il stim se schimba. Sunt mai multe cauze. Una (din cauze) este corpul nostru care incepe sa reactioneze la o vibratie inalta de energie, ce apare in campul nostru energetic aici
pe pamant.
Acest camp energetic a fost denumit Centura Fotonica, si ea este aici cu un scop.

Din 1982 aceasta banda de energie se apropie din ce in ce mai mult de planeta noastra si si are un efect incredibil asupra tuturor celor care sunt receptivi la energia sa. Produce o accelerare a timpului, asa cum noi il stim, si ne muta in cele din urma din zona timpului liniar. Aceasta energie a fost cauza cautarii spirituale interioare a sute de mii de oameni de pe tot globul, urmarind insanatosirea pe multe nivele, fizic, emotional, mental si spiritual. Aceasta cautare a transformat multi functionari, secretari, mestesugari, muncitori etc. in vindecatori in devenire cu sau fara norma intreaga.

Pe masura ce ne indreptam spre anul 2012, aceasta banda de energie, deoarece asta este, se apropie din ce mai mult de planul nostru terestru. Nu creaza numai problema cu timpul pe care o stim, dar ne afecteaza si fizic. Doar cateva carti au fost scrise pe acest subiect, si asa putine cate sunt, sunt asa de tehnice incat ai nevoie de un dictionar doar pentru a intelege termenii in care au a fost scrise. Fiind la acest nivel de intelegere si dupa ce nu am gasit sa ma ajute (in a explica) ce se produce, m-am decis sa scriu aceste informatii. Sper ca vor ajuta multe persoane care sunt dezvoltate spiritual, in cautare de spiritual, ori doar deschizand usa spre intelegerea schimbarilor care pot sa apara datorita acestei actiuni. Aceste schimbari apar deoarece lumea spirituala va ajuta, ne ajuta sa ne ridicam vibratia energiei noastre pentru a face fata vibratiei inalte prin care trece planul nostru terestru. Poate ati observat (cine oare nu?) ca timpul asa cum il cunoastem se accelereaza.

Odata aveai tot timpul din lume, te sculai dimineata si timpul (parea) nemiscat toata ziua, rataceai toata ziua si reuseai sa-ti faci toate treburile si apoi la sfarsitul zilei, dormeai. Zilele acelea s-au dus, te-ai dat jos din pat si e deja amiaza. Curand e seara si tu nu ai facut nimic din ce ai planificat, timpul gata s-a dus de-a valma.
Cauza acestei situatii este Centura Fotonica. Daca ati deschis usa spiritual, sunteti pe cale, sau sunteti ceea e
numit un Lucrator de Lumina (cineva care deja lucreaza pentru taramurile spirituale) - atunci garantat veti avea una sau mai multe din urmatoarele manifestari. Pe masura ce energia se schimba, asa si corpurile noastre se vor schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu